Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To cudowne jak szybko Bóg reaguje na nasze wołania o pomoc. Reakcja jest natychmiastowa, on zawsze jest z nami, nie zawsze sie ujawnia, ale obecny jest zawsze

Polecane posty

Gość Kom

Polecam film "BÓG nie umarł", przeczytajcie też Biblię, zwłaszcza Nowy Testament, ale Stary Testament też przeczytajcie, poznacie jak BÓG ELOHIM działa w naszym życiu w każdej sytuacji i jak niszczy wiary w innych bogów. Apokalipsy niebawem spełni się, antychryst zakróluje, zacznie się wielki ucisk na 3,5 roku. Piękna jest modlitwa zbawienna na stronie misji amightywind. Poczytajcie, rezygnacja z BOGA JEZUSA/JAHUSZUA to rezygnacja z życia na wieczność.

Gość adefederfe

xD

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Ala napisał:

Polecam Wam film "BÓG nie umarł", tam znajdziecie wiele odpowiedzi. Poczytajcie Biblię, na początku Nowy Testament. Ale Stary Testament też czytajcie, tam jest opisane jak BÒG JAH działa w naszym życiu. JAHUSZUA/JEZUS niedługo powraca, niedługo ujawni się antychryst, zechcą nas zabijać i czipować. Czy chcemy, czy nie, to wydarzy się. Wtedy poznamy, że Biblia jest prawdą, inne religie to próby jej podważania. Prawdziwy BÓG oddaje życie za owce a diabeł próbuje te owce zniszczyć. Piękna jest modlitwa zbawienna na stronie Misji Amightywind, kto chce, niech przeczyta sobie....

https://www.amightywind-proroctwa.com/polishwebsite/salvation.htm

@martyna 33 Martyna co myślisz o tym co ten ktoś pisze? JAHUSZUA ha MASZIJACH, a czemu nie po prostu Jezus, czy to czasem nie jakaś sekta żeby zwieźć ludzi?

Gość gosc

@martyna 33 Martyna co myślisz o tym co ten ktoś pisze? JAHUSZUA ha MASZIJACH, a czemu nie po prostu Jezus, czy to czasem nie jakaś sekta żeby zwieźć ludzi? https://www.amightywind-proroctwa.com/polishwebsite/salvation.htm

Gość gosc

już poczytałem o tym gdzie nie gdzie i to chyba jakieś zwiedzenie jest, bo tylko przez imię Jezusa Chrystusa można doznać zbawienia a oni tam wmawiają że antychryst przyjmie imie Jezusa i że dlatego trzeba do tego prawdziwego mówić JAHUSHUA ha MASZIJACH i że to niby jakiś prorok który sie gdzies nie dawno objawił przekazał ten nakaz od Boga JAH

Gość gość

@martyna 33 Martyna A co by było gdyby żydzi nie wydali Pana Jezusa na śmierć, Gdyby go nie ukrzyżowali I gdyby normalnie żył aż do śmierci naturalnej? Czy tak po prostu miało być że miał w ten sposób zginąć? I już było to wiadomo od dawna że w ten sposób skończy? 

Gość martyna 33
17 godzin temu, Gość gość napisał:

@martyna 33 Martyna A co by było gdyby żydzi nie wydali Pana Jezusa na śmierć, Gdyby go nie ukrzyżowali I gdyby normalnie żył aż do śmierci naturalnej? Czy tak po prostu miało być że miał w ten sposób zginąć? I już było to wiadomo od dawna że w ten sposób skończy? 

Tego nikt nie wie, ale Pan J.e.z.u.s sam dobrowolnie oddał Swoje życie za nas: "Dlatego O.jciec miłuje Mnie, iż Ja kładę życie swoje, aby je znowu wziąć. Nikt mi go nie odbiera, ale Ja kładę je z własnej woli" (Jan 10.17-18).