Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Zaakceptowałbyś dziewczynę biseksualną?

Polecane posty

Gość Gosc

Lub panseksualną? Czy to jest problem dla facetów? 

Ostatnio usłyszałam,  że to problem,  dużo mężczyzn tak sądzi? 

Gość Co nie?

Gdybym była facetom tobym się cieszyła bo zawsze to nowa laska by doszła.

Panseksualizm nie bo to jakieś genderowe ...anie, a nie przepadam za lewicowymi ...ami.

Bi owszem jeśli heteroseksualni byłaby wierna, a homoseksualnie spełniałaby się w trójkątach FFM ze mną. Inaczej uważałbym to za zdradę i nie ciągnął takiej relacji.

Gość Gosc

A ja jestem nietypowy... uwazam, ze kobieta ma prawo miec kogo chce , a od faceta wymagac wiernosci

Gość Anne

A ja jestem panseksualna, wiec w pewnym sensie biseksualna. A Ty Piaskun jestes obrzydliwy, ze chcesz spelniac sie w trojkatach.

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A ja jestem nietypowy... uwazam, ze kobieta ma prawo miec kogo chce , a od faceta wymagac wiernosci

cuckold faktycznie jest nietypowy...

Gość Petka
4 minuty temu, Gość Anne napisał:

A ja jestem panseksualna, wiec w pewnym sensie biseksualna. A Ty Piaskun jestes obrzydliwy, ze chcesz spelniac sie w trojkatach.

Co jest obrzydliwego w trójkątach? Doświadczyłam kilka razy układu FFM i wspominam bardzo miło :) 

10 minut temu, Gość Anne napisał:

Ty jesteś obrzydliwa, że oczekujesz od kogoś relacji i wierności, a  chcesz go zdradzać czerpiąc przyjemność na wszystkich frontach.

Panseksualna... popieprzona jak wszystkie lewaczki. 

Gość Anne
1 minutę temu, Gość Petka napisał:

Co jest obrzydliwego w trójkątach? Doświadczyłam kilka razy układu FFM i wspominam bardzo miło :) 

No wlasnie uklady.

Ja stawiam na zwiazek, a nie uklady seksualne.

Gość Anne
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Ty jesteś obrzydliwa, że oczekujesz od kogoś relacji i wierności, a  chcesz go zdradzać czerpiąc przyjemność na wszystkich frontach.

Panseksualna... popieprzona jak wszystkie lewaczki. 

Nie, Piaskun. To Ty nie masz nic przeciwko zdradzie. Tylko z kobieta, bo zdrada z mezczyzna nadwatlilaby Twoje ego i poczucie tozsamosci seksualnej. To niezla hipokryzja :)

Ja nie sypiam z dwiema osobami naraz, a Ty sam napisales, ze masz nic przeciwko. Wiec kto zdradza?

Mi jest tylko obojetne, czy osoba z ktora jestem, jest facetem czy kobieta. Ale w moim zyciu seksualnym istnieje tylko ona :) zdradzaczy hipokryzyjny Ty :)

1 minutę temu, Gość Anne napisał:

Nie, Piaskun. To Ty nie masz nic przeciwko zdradzie. Tylko z kobieta, bo zdrada z mezczyzna nadwatlilaby Twoje ego i poczucie tozsamosci seksualnej. To niezla hipokryzja 🙂

Ja nie sypiam z dwiema osobami naraz, a Ty sam napisales, ze masz nic przeciwko. Wiec kto zdradza?

Mi jest tylko obojetne, czy osoba z ktora jestem, jest facetem czy kobieta. Ale w moim zyciu seksualnym istnieje tylko ona 🙂 zdradzaczy hipokryzyjny Ty 🙂

Szkoda nawet komentować ten szlam, który wypływa z twojej robaczywej głowy...

Gość ...
7 minut temu, Piaskun napisał:

Szkoda nawet komentować ten szlam, który wypływa z twojej robaczywej głowy...

Prymitywny pisowiec 😄 ciemnogród się wyłania