Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Chyba jestem kochanką

Polecane posty

Gość gość
4 minuty temu, Gość mordki napisał:

nie mówie że on nie jest winny, bo zamiast pogadać z obecną babą to kombinuje, ALE jeśli ta druga by szpary nie udostępniła to zdrady by nie było, jasne jak słońce

to jakaś inna udostępni

a tak serio, gdyby facet pogadał z tą obecną babą to może by wyjaśnili i nie byłoby mowy o żadnej zdradzie

według mnie to wina tylko faceta, bo stawiam się w jego sytuacji - gdy zdradziłabym męża, to byłaby to tylko i wyłącznie moja wina

Gość Luna
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz rację, ale to się mówi Nie kocham cię, to już koniec. Wtedy jest wolny i może zarywać i do 10. Trochę uczciwości. A autorka powinna postawić sprawę jasno, albo ja albo ona. Póki jest z tamtą to oficjalnie jest JEJ facetem.

Autorka w ogóle nie powinna sypiać z tym typem, bo z jakiej racji ma mu robić przysługę i się poświęcać? Niech swoją babę nagabuje.

Gość hultaki

baby dają dvpy facetowi z którym nie mają ślubu a potem płaczą że są zdradzane jako żony, wy głupie same sobie powodujecie te problemy nawzajem przez własną próżność i egoizm

Gość zeco
11 minut temu, Gość mordki napisał:

nie mówie że on nie jest winny, bo zamiast pogadać z obecną babą to kombinuje, ALE jeśli ta druga by szpary nie udostępniła to zdrady by nie było, jasne jak słońce

whut? a mózg to ma(sz)?

Gość kibol
18 minut temu, Gość gość napisał:

to jakaś inna udostępni

a tak serio, gdyby facet pogadał z tą obecną babą to może by wyjaśnili i nie byłoby mowy o żadnej zdradzie

według mnie to wina tylko faceta, bo stawiam się w jego sytuacji - gdy zdradziłabym męża, to byłaby to tylko i wyłącznie moja wina

jak INNA jest bezmorałem to udostępni, daleko bezmoralnej s)uki szukać nie trzeba to fakt

Gość mordki
16 minut temu, Gość zeco napisał:

whut? a mózg to ma(sz)?

wiem, baby to BEZMÓZGI, trzeba za nie myśleć, co zrobić

Gość gosc
5 minut temu, Gość kibol napisał:

jak INNA jest bezmorałem to udostępni, daleko bezmoralnej s)uki szukać nie trzeba to fakt

a ty kim jestes smieciu że śmieci zmierasz, jakaś smieciara zawsze się znajdzie , chodzace govno jesteś,pluję na ciebie, obyś nei miał dzieci, bo co ty ich ś,mieciu nauczysz

Gość ...

taki tatus szmaciarz to skarb a dziecko będzie mialo zryta banię całe życie, pier dolnij się w łeb zawczasu zanim stworzysz zlo ktorego nie ograniesz

Gość Gosc
11 godzin temu, Gość Anna napisał:

Poznałam ostatnio fajnego faceta okazało się, że jest zajęty. Zdziwiło mnie to bardzo, ale powiedziałam w porządku zobaczę co z tego wyniknie.

On pisze ze mną codziennie. Jesteśmy w ciągłym kontaktcie ze sobą.

Planuje kupić nowy samochód i zabierać mnie w różne ciekawe miejsca.

Mówi,  że jestem jak marzenie, że nigdy nie poznał takiej kobiety jak ja.

''Zobaczę co z tego wyniknie'' -- czyli nastawienie się na romans wiedząc, że jest zajęty, lub ewentualne odbicie faceta. Fuj!

''Mówi, że jestem jak marzenie, że nigdy nie poznał takiej kobiety jak ja'' -  odwieczne słowne gierki nudzącego się w związku faceta. Ile razy słyszałam identyczne słowa. Tylko pogonić takiego. A Ty zrobisz jak uważasz ale nie jesteś wyjątkowa, uwierz. Chce Cię usidlić i gada jak potłuczony to samo co inni w takich sytuacjach.

Gość kibol
22 minuty temu, Gość gosc napisał:

a ty kim jestes smieciu że śmieci zmierasz, jakaś smieciara zawsze się znajdzie , chodzace govno jesteś,pluję na ciebie, obyś nei miał dzieci, bo co ty ich ś,mieciu nauczysz

to baby są kur/wami nie faceci, bo jakby baby nie było w burdelu to byłby to tylko budynek, baby to dno i bezmorały

Gość żona winna
24 minuty temu, Gość ... napisał:

taki tatus szmaciarz to skarb a dziecko będzie mialo zryta banię całe życie, pier dolnij się w łeb zawczasu zanim stworzysz zlo ktorego nie ograniesz

to tej drętwej baby wina że wzieła szmacíarza za męża, i jeszcze dziecko ma jego geny, durna to teraz ją zdradza, tępa strzała

Gość gosc
8 minut temu, Gość kibol napisał:

to baby są kur/wami nie faceci, bo jakby baby nie było w burdelu to byłby to tylko budynek, baby to dno i bezmorały

mijasz się z podstawami ekonomii smie ciu, jest popyt, jest podaż - prawo rynku

Gość gosc

wszyscy winni tylko nie ten co ch wszedzie wtyka

Gość gosc

A ksiądz pedofil twierdzi że dziecko go uwiodło, im większy psychopata tym ciekawsze usprawiedliwienie

Gość kibol
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

mijasz się z podstawami ekonomii smie ciu, jest popyt, jest podaż - prawo rynku

są burdele i panienki dające dvpy bez ślubu więc faceci lorzystają, jaki problem?

Gość kibol
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

wszyscy winni tylko nie ten co ch wszedzie wtyka

on wtyka bo mu szm'aty pozwalają zamoczyć, by nie dawały to by nie wtykał i musiał wrócić do żony

Gość szczawik
34 minuty temu, Gość gosc napisał:

A ksiądz pedofil twierdzi że dziecko go uwiodło, im większy psychopata tym ciekawsze usprawiedliwienie

księża to poje!by są, cała religia to je!bnięta jest a tępaki jak nawiedzeni tam łażą jak zombies

Gość gosc
5 minut temu, Gość szczawik napisał:

księża to poje!by są, cała religia to je!bnięta jest a tępaki jak nawiedzeni tam łażą jak zombies

a zdradzający c wel jest wspaniały

Gość gosc

kłamie oszukuje plus niszczy rodzinę, no k u r wa wspaniały, je bnij się w łeb tumanie

Gość marawstala

Bajerant : ) 

Gość Oyl
9 godzin temu, Gość gosc napisał:

W punkt. 

Gość Proste toooo
Dnia 16.03.2019 o 12:07, Gość Gość napisał:

Bzdura. Jak facet zdradza to jego wina i koniec. Żadna kobieta go do romansu nie zmusi. Jeśli by nie chciał to by nie zdradził. 

Też tak uważam

Gość Ccc

Kiedy byłam nastolatką to było pełno takich sytuacji ze zdradami.

Tylko że

Jak chłopak drugiemu odbił dziewczynę to dostał po ryjku i był wyrzucony ze "społeczeństwa" kolegów na zawsze.

Jak dziewczyna odbiła chłopaka drugiej to często choć nie zawsze godziły się ze sobą, ponieważ przyjaźni nie powinna poróżnić jakaś tam młodzieńcza miłostka.

Według mnie znudzony małżeństwem facet. Dziewczyna zrobi co uważa za słuszne. 

A co dla niej słuszne wyniosła z domu.

Muzułmanie takie kobiety kamienują w biały dzień.