Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Chyba jestem kochanką

Polecane posty

Gość Gość
3 minuty temu, Gość ola napisał:

Ale to wcale nie znaczy ze nie jestes dzifką, jestes marną dzifką nawet..idz się rozkrasz kreaturo ze swoim grzybem

Widać, że Cię to w jakiś sposób zabolało. Pewnie masa zbędne kilogramy po ciazy 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Widać, że Cię to w jakiś sposób zabolało. Pewnie masa zbędne kilogramy po ciazy 

widac ze jesteś dzifką, a ja nie narzekam na wygląd i mam duże powodzenie a dzifek w żadnej konfiguracji nei akceptuję, tego nei pojmuja tylko wszelkiej maści mentalne dzifki (patrz: ty!) Dopisuj dziwne teorie bo twoj mały óżdzek nie ogrania widocznei to co dla mnei jest proste dla ciebie jest już nie do przejscia mały móżdzku

Gość moralne kłamstwa
4 godziny temu, Gość Anna napisał:

Ja go tykam? To on ciągle do mnie wypisuje. To on ma dziewczynę i chce inną. Ja nie robie nikomu krzywdy. 

nie musisz odpisywać mu i robić tej innej dziewczynie świni, tylko wybierasz aby to robić bo jesteś samotna i czujesz zainteresowanie więc bierzesz co możesz. Chciałabyś aby tobie tak kiedyś inna faceta podbierała? jeśli masz deko morałów to przestaniesz mu odpisywać i go zablokujesz

Gość gosc

Kończę z wami brudaski, bo od samego pisania grzybem się można zarazić. Mam nadzieję że maści na świerzba działają. Adios tępe dzidy.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

widac ze jesteś dzifką, a ja nie narzekam na wygląd i mam duże powodzenie a dzifek w żadnej konfiguracji nei akceptuję, tego nei pojmuja tylko wszelkiej maści mentalne dzifki (patrz: ty!) Dopisuj dziwne teorie bo twoj mały óżdzek nie ogrania widocznei to co dla mnei jest proste dla ciebie jest już nie do przejscia mały móżdzku

No popatrz, mimo tego, ze jestem według Ciebie tępą dzi/wką to nauczyłam się pisać poprawnie w ojczystym języku 🤣😂 A Ty? Niby taka mądra i obyta Dama a nie umie?  Literki tez się poprzestawiały, bo w strasznej złości piszesz. Misiaczek zdradza stad te nerwy pewnie 

Gość mówie prawde
4 godziny temu, Gość gość napisał:

zawsze mnie zastanawiało, dlaczego często kobiety tak łatwo godzą się na bycie tą drugą, wyrządzając przy okazji krzywdę tej pierwszej, wiedząc przecież o jej istnieniu w życiu faceta... a facet jak to facet mami pięknymi słówkami...

bo baby tylko myślą o sobie, aby im było dobrze, aby miały zyski i uwage a inne ich nie obchodzą, przykre

Gość rusz mózgiem
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie zapytałas nawet dlaczego z Tobą pisze i jak się ustosunkowuje do tej sytuacji? Dziwne.

pisze z nią bo chce ją wyru,chać, niby jaki inny miałby powód, myśleć nie zaszkodzi

Gość Anna
Przed chwilą, Gość mówie prawde napisał:

bo baby tylko myślą o sobie, aby im było dobrze, aby miały zyski i uwage a inne ich nie obchodzą, przykre

Przecież on sam mi się ciagle podstawia. Dodam, ze z nim nie spałam a on i tak potrafi mi kupić coś droższego i ciagle do mnie wypisuje 

Gość brak
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Zestawienie, które dobrze pokazuje obłudę autorki:

"Ja go tykam? To on ciągle do mnie wypisuje. To on ma dziewczynę i chce inną. Ja nie robie nikomu krzywdy."

i

"Poznałam ostatnio fajnego faceta okazało się, że jest zajęty. Zdziwiło mnie to bardzo, ale powiedziałam w porządku zobaczę co z tego wyniknie."

zwykła egoistyczna KUR!WA

Gość turnej o fiuta
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego zawsze obwinuacie kochankę? Nigdy nie zrozumiem takich kobiet. Biedny miś niewinny, a kochanka to su/ka. Jak nie ta to inna. Gdyby on nie chciał to by nie zdradził. 

ona winna bo mu odpisuje, bo chce korzyści z tego związku, a facet choć może zdradzić to przynajmiej nie z nią, a tak ona się do tego ŚWIADOMIE przyczynia, jest zwykłą szm?atą

Gość szpaaaa
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Dlaczego on, skoro jest zajęty wypisuje i zadaje się z inna kobieta? 

to że on próbuje nie znaczy że ona musi się na to godzić. Zdrada faceta jest zawsze winą innej kobiety która udostępnia mu szpare.

Gość Anna
5 minut temu, Gość turnej o fiuta napisał:

ona winna bo mu odpisuje, bo chce korzyści z tego związku, a facet choć może zdradzić to przynajmiej nie z nią, a tak ona się do tego ŚWIADOMIE przyczynia, jest zwykłą szm?atą

Ja mysle, ze mu na mnie zależy, bo ostatnio pożyczył mi 2 tysiące na powiększenie ust ( powielszam reguralnie  a nie mogłam czekać do wypłaty) i powiedział, ze na razie nie muszę mu oddawać kasy. 

Gość sto procent
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Winą w takim razie należy obarczyc także żonę czy jak zwał tak zwał bo gdyby zaspokajala wszelkie oczekiwania partnera to wtedy też nie miałby powodu do szukania rozrywki poza chałupa. Bądźmy sprawiedliwi całkowicie w takim razie.

trudno się z tym nie zgodzić, więc zgadzam się w 100%

Gość Mala syrenka

Prowo, zebyscie sie klocily, widac po ostatnim wpisie autorki.

Gość Anna
1 minutę temu, Gość Mala syrenka napisał:

Prowo, zebyscie sie klocily, widac po ostatnim wpisie autorki.

Przecież nie będę chodzić bezustna 

Gość gosc
27 minut temu, Gość Gość napisał:

No popatrz, mimo tego, ze jestem według Ciebie tępą dzi/wką to nauczyłam się pisać poprawnie w ojczystym języku 🤣😂 A Ty? Niby taka mądra i obyta Dama a nie umie?  Literki tez się poprzestawiały, bo w strasznej złości piszesz. Misiaczek zdradza stad te nerwy pewnie 

w przeciwienstwie do ciebie by wyleciał na kopach, a ty tylko grzyby zbierasz, a mózg to gąbka

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

w przeciwienstwie do ciebie by wyleciał na kopach, a ty tylko grzyby zbierasz, a mózg to gąbka

Miałaś już nie pisać. Nie potrafisz dotrzymać słowa, wiec jak ja mam Cie brać na powaznie?

Gość Olka

Trzeba mieć zerowe poczucie własnej wartości, żeby po pierwsze dalej być z facetem, który zdradził, a po drugie obwiniać tą z którą zdradził. Tylko pewna siebie kobieta potrafi wywalić śmie)cia, za drzwi bez zastanawiania się z kim zdradził. Ale do tego trzeba mieć klasę i oczywiście niezależność finansową.

Gość gość

trzeba mieć zerowe poczucie własnej wartości aby zamiast zbudować własny związek, z kims wolnym, cieszyć z tego ze pisze się z zajętym facetem i zerowac na niewiedzy jego partnerki.

Gość ....

Ale wy macie nasyfione w głowach... Aż dziwi mnie jak można tak funkcjonować bez kręgosłupa moralnego, bez wartości, bez myślenia - napędzani tylko płytkimi zachciankami. Sami siebie wyniszczacie i wciągacie w to wszystko niewinnych ludzi, którzy chcą stworzyć coś pięknego i stałego. 

Gość Żałosne

Hehe niewinni ludzie? Patrz kogo bierzesz pod dach zanim zaczniesz obwiniać obcą kobietę. To te które obarczaja kochankę nie mają godności i honoru. 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Olka napisał:

Trzeba mieć zerowe poczucie własnej wartości, żeby po pierwsze dalej być z facetem, który zdradził, a po drugie obwiniać tą z którą zdradził. Tylko pewna siebie kobieta potrafi wywalić śmie)cia, za drzwi bez zastanawiania się z kim zdradził. Ale do tego trzeba mieć klasę i oczywiście niezależność finansową.

a co ma piernik do wiatraka amebo, wywalenie kogoś za drzwi nie wyklucza tego że laska jest bez winy... w takim sensie że wiedząć że kogoś ma też się przyczyniła do gry nie fair, a człowiek który ma coś w głowie i ma sumienie takiego czegoś nie robi, co nie znaczy że za zdrade ja się obwinia tylko a mis bez winy, tak ciężko ogarnąć, za dużo info i za dużo złożonych informacji i nei umiesz połączyć??  

Gość gosc

Jak wam wszystkim tak ciężko pojąć że kreujecie zło i ludzkie cierpienie i nie umiecie prosto i godnie żyć to kij wam wszystkim w dvpe

Gość buda
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

... dawać może ale wierny pies nie weźmie. Kiedy to pojmiecie? 

nie ma wiernego psa gdy ... daje, proste

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

a co ma piernik do wiatraka amebo, wywalenie kogoś za drzwi nie wyklucza tego że laska jest bez winy... w takim sensie że wiedząć że kogoś ma też się przyczyniła do gry nie fair, a człowiek który ma coś w głowie i ma sumienie takiego czegoś nie robi, co nie znaczy że za zdrade ja się obwinia tylko a mis bez winy, tak ciężko ogarnąć, za dużo info i za dużo złożonych informacji i nei umiesz połączyć??  

Nawet jeśli twój skarb nie dostanie od żadnej normalnej kobiety to jeśli we krwi ma zdradę to i tak Cię zdradzi idąc do burdelu. Tak trudno ci pojąć że zdradza zdradzający i to tylko jego wina? Nie róbcie z takich facetów poszkodowanych bo pokazujecie tym samym swoją tepote. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ból dupy zdradzonej baby.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość buda napisał:

nie ma wiernego psa gdy ... daje, proste

To po chúj się wiążecie wszyscy? Rzygam bucami i tepymi kobietami. Pasujecie do siebie.

Gość pieski hau
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale tu nikt się nie żali, niech sobie jest naiwna, ale fakt jest taki, że to facet zdradza i to nie jest wina kochanki. Jakby nie chciał to by nie ru/chał się na boku. Proste. 

facet zawsze chce ru,chać i zasrany obowiązek jego baby aby mu to ru,chanie zapewnić, a jak tego nie zrobi to inna ją wyręczy, proste

Gość Gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Jak wam wszystkim tak ciężko pojąć że kreujecie zło i ludzkie cierpienie i nie umiecie prosto i godnie żyć to kij wam wszystkim w dvpe

Rosochaty z drzazgami

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Ból dupy zdradzonej baby.

Ból dupy lvdzkiej szm aty że ktoś umie życ zgodnie ze soba i swoimi zasadami wiedzącymi jak chce żyć i co jest dla niego ważne, wy pie rda laj patolo, idz gnebic bliskim swoim ze szma co nym umysłem