Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania

wegetarianka poszukuje odpowiedzi

Polecane posty

Gość Ania

hej. jestem wegetarianką. od niedawna. poza tym mam zaburzenia odzywiania. mysle do 18 ze jestem na diecie i nie jem nic, a potem zostaje sama i zjadam troche i mam JOJO i czesto jem na pocieszenie, a teraz jak nie jem miesa, to jakoś tak nie wiem co jesc na obiady, ktore jadam o 18:00 i w ogole nie wiem na jakiej powinnam byc diecie? bo prawie wszystkie opieraja sie na miesie. i mam problem. a musze schudnac dobre 20 kg jak nie 30 żeby miec wage w normie, tragedia, prosze o prawdziwe konkretne porady, i nie powiem jakbym jakoś zgubila szybko z 6 kg, to by mnie zmotywowalo ze potarfie umiem.. 

Gość marawstala

Zapanuj nad jadlowstretem bo to droga na dno... Dzieki temu piękniejsza sie nie staniesz..

Zupy warzywne, produkty maczne... Jakies kasze,ryze... Takich gotowych stronek z przepisami jest cala masa np zwegowani 

Gość marawstala

A sorki, nie byłam skupiona, ale ta dieta na pewno nie jest Ci potrzebna... Jak będziesz normalnie wege dania jadła to naturalnie schudniesz 

Dieta powinna być przede wszystkom zróżnicowana, żadne tam cuda 🙂 5 posiłków dopasowanych do organizmu, a nie głodówka i waga będzie spadać. 🙂