Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MACHO

Lubię to w życiu erotycznym, a WY?

Polecane posty

Gość MACHO

tu gdzie d.u.py myślą, że d.u.py są ich atutem /uwierz mi, lepiej wyglądasz z moją dłonią na d.u.pie /poza tym widzę, że lubisz sypać się jak łupież /więc jak chcesz pogadać lepiej znajdź innego rozmówcę /lubię jak DJ gra najlepsze g0wno, tańczysz /jest tak gorąco, że zostawiasz stringi w szatni /temperatura robi z panien ekshibicjonistki /w kiblach powinni zamontować natryski /lubię kobiety wyuzdane jak pissing /lubię, kiedy od razu wiedzą co mam na myśli /kocham barmankom zostawiać napiwki /i gdy one w zamian za to pokazują mi cycki 

lubię rozlewać im browar na pośladki /i widzieć jak trzęsą tym, co im dały matki /lub gdy niechcący pokazują mi majtki /zupełnie przypadkiem, gdy nie widzą ich chłopaki /lubię być w trasie i podrywać d.u.py /i pić sake, i w.p.i..e.r.da.lać sushi /lubię, gdy sztuki same nie wiedzą co we mnie kusi je /chciałyby pójść ze mną, lecz nie przedstawiać mamusi, nie /lubię patrzeć na ich dziary na brzuchach /i zostawiać im moje autografy na biustach /lubię ich usta i kolczyki w językach /kocham je w pończochach, ale bez stanika.

Gość khinga

fajne, w sumie samo życie.

Gość khinga

niepokojące jest to, że cały czas myślę o tym co napisałeś, idę na spacer "w pończochach ale bez stanika.....

Gość Gość
8 godzin temu, Gość khinga napisał:

niepokojące jest to, że cały czas myślę o tym co napisałeś, idę na spacer "w pończochach ale bez stanika.....

bardziej mnie ciekawi czy w majtkach, czy przez majtków :D