Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka

Córka opluła sąsiadke i mamy przekichane

Polecane posty

Gość matka

Ja i córka mamy konflikt sąsiedzki.

Kiedyś kumplowałyśmy sie z sąsiadkami i było dobrze.

Jak nam sie znudziło i zerwałyśmy kontakty babska zaczęły sie mścić.

My zaczęłyśmy sprowadzać sobie facetów i to je jeszcze bardziej rozjuszyło.

Zaczęły sobie pozwalać do tego stopnia,że NA GŁOS ŚMIEJĄ SIE Z NAS jak nas widzą i mówią do siebie żarty na nasz temat

na przykład: ,,Zosia nic nie mów bo idą te dwie co lubią cudzołóstwo ahahahahaha''.

Córka uważa,że te baby stosują wobec nas STALKING.One chcą nas stąd wygnać.

Dziś jedna z sąsiadek bezczelnie nadepnęła na palca mojej 22letniej córce i powiedziała jej prosto w twarz ,,dzifka''.

Córka tego nie wytrzymała i  napluła jej w twarz.

Ta baba zaczęła drzeć jape,że córka ją niby napadła i że cytuję: ,,my dzifki mamy sie stąd natychmiast wynosić boinaczej spalą nam mieszkanie''.

Córka znalazła dla nas inne mieszkanie w Piastowie za 1000zł,ale właściciel pozwolił wprowadzićsie dopiero 8 lipca.

Co robić?

Gość malolata

moze sprubujcie iść do hotelu

Gość Natalia

Ja bym nie wychodziła z domu.Róbcie zakupy z samego rana np. o 6.00 lub pod wieczór np. o 21.00.Biedronka jest czynna do 21.30.

Gość ja bym tak zrobiła

Jeżeli nie masz nikogo, u kogo możesz się zatrzymać, to przeczekaj do 8 lipca. Nie spalą Wam mieszkania. Dla spokoju możesz zgłosić groźby na policję. Jeżeli stać Cię na ochronę to możesz ich wynająć, by w nocy pilnowali, by nikt nie spalił Wam mieszkania. 

Gość Namysłów wojew opolsk

Gdzie leży Piastów 

Gość matka
3 minuty temu, Gość ja bym tak zrobiła napisał:

Jeżeli nie masz nikogo, u kogo możesz się zatrzymać, to przeczekaj do 8 lipca. Nie spalą Wam mieszkania. Dla spokoju możesz zgłosić groźby na policję. Jeżeli stać Cię na ochronę to możesz ich wynająć, by w nocy pilnowali, by nikt nie spalił Wam mieszkania. 

Dzięki za wskazówke.

Córka chce żeby do 7 lipca zamieszkała z nami jej kumpela (ta dziewczyna to kawał babska bo ma 188cm wzrostu i jest gruba).

Córka powiedziała,że jak będziemy chodziły w trójke to te stare będą sie bały do naskoczyć,ze względu na tą dziewuche.

Gość matka
7 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Gdzie leży Piastów 

To małe miasteczko koło Warszawy.

Gość matka
4 minuty temu, Wspolczesne_Kwestie napisał:

Nie trzeba się bać! Zgłosić te baby na policje i powiedz tak jak na forum

Dzięki za rade.

Córka wpadła na pomysł sprowadzenia do naszego mieszkania jej kumpeli z liceum.

Ta dziewczyna ma 188cm wzrostu i jest gruba.

Sprawia wrażenie ,,niebezpiecznej'' ale tak naprawde to spokojna dziewczyna,bardzo wycofana społecznie.

Mogłaby pomieszkać u nas do 7 lipca.

Córka gadała z nią o tym przez telefon i ona sie zgodziła ale chce NA TYM ZAROBIĆ.

Mamy jej dać 30złza dzień + wyżywienie i darmowe mieszkanie.

Ta dziewczyna ma swoją kawalerke ale powiedziała,że ten układ jej pasuje,bo by zaoszczędziła na prądzie i wodzie a my miałybyśmy ,,fikcyjną obstawe''

Czy warto iść na taki układ?

Gość ja bym tak zrobiła
7 minut temu, Gość matka napisał:

Dzięki za wskazówke.

Córka chce żeby do 7 lipca zamieszkała z nami jej kumpela (ta dziewczyna to kawał babska bo ma 188cm wzrostu i jest gruba).

Córka powiedziała,że jak będziemy chodziły w trójke to te stare będą sie bały do naskoczyć,ze względu na tą dziewuche.

Nie ma za co :)

Z tą kumpelą córki to też dobry pomysł. Babsztylom mogą puścić zwieracze ze strachu i się od Was odczepią :) 

Gość ja bym tak zrobiła
3 minuty temu, Gość matka napisał:

Dzięki za rade.

Córka wpadła na pomysł sprowadzenia do naszego mieszkania jej kumpeli z liceum.

Ta dziewczyna ma 188cm wzrostu i jest gruba.

Sprawia wrażenie ,,niebezpiecznej'' ale tak naprawde to spokojna dziewczyna,bardzo wycofana społecznie.

Mogłaby pomieszkać u nas do 7 lipca.

Córka gadała z nią o tym przez telefon i ona sie zgodziła ale chce NA TYM ZAROBIĆ.

Mamy jej dać 30złza dzień + wyżywienie i darmowe mieszkanie.

Ta dziewczyna ma swoją kawalerke ale powiedziała,że ten układ jej pasuje,bo by zaoszczędziła na prądzie i wodzie a my miałybyśmy ,,fikcyjną obstawe''

Czy warto iść na taki układ?

Aha, czyli dziewczyna nie chce tego zrobić bezinteresownie? A nie stać Cię na profesjonalną ochronę? Jeżeli nie to ja bym poszła na taki układ, ale córka powinna uważać na taką ,,koleżankę''. Rozumiem, że może prosić o wyżywienie i darmowe mieszkanie, ale żeby jeszcze na tym zarobić? 

Gość matka
1 minutę temu, Gość ja bym tak zrobiła napisał:

Nie ma za co 🙂

Z tą kumpelą córki to też dobry pomysł. Babsztylom mogą puścić zwieracze ze strachu i się od Was odczepią 🙂

dobrze napisałaś o tych babsztylowych zwieraczach ahahahahahahaha😁

Gość dobra rada
32 minuty temu, Gość matka napisał:

Co robić?

nie trolować

Gość Nysa woj Opolskie
12 minut temu, Gość matka napisał:

To małe miasteczko koło Warszawy.

A Prószków to małe miasteczko koło Opola (województwo Opolskie) 

Gość ja bym tak zrobiła
4 minuty temu, Gość matka napisał:

dobrze napisałaś o tych babsztylowych zwieraczach ahahahahahahaha😁

Bo to w pewnym sensie prawda :) Takie typy lubią dokuczać słabszym, ale jak zobaczą, że ktoś chroni prześladowane osoby to przestają podskakiwać ze strachu. 

Gość matka
6 minut temu, Gość ja bym tak zrobiła napisał:

Aha, czyli dziewczyna nie chce tego zrobić bezinteresownie? A nie stać Cię na profesjonalną ochronę? Jeżeli nie to ja bym poszła na taki układ, ale córka powinna uważać na taką ,,koleżankę''. Rozumiem, że może prosić o wyżywienie i darmowe mieszkanie, ale żeby jeszcze na tym zarobić? 

Ta dziewczyna jest niby spokojna ale jest bardzo wysoka,otyła,nosi czarne długie włosy i czarne ciuchy.

Osobiście ja sama bym sie jej bała,bo ta jej skrytość to też nie jest taka zdrowa.

Córka opowiadała,że w liceum nikt nie lubił tej dziewuchy,ale też nikt do niej nie podskakiwał bo ona jest wielka i każdy sie bał starcia z nią.

Mnie by odpowiadała taka ,,obstawa'' bo te stare nie skoczą do nas przy tej dziewczynie.

Ale z drugiej strony troche sie jej obawiam,bo jak tej dziewczynie coś odbije i nas zaatakuje bo będzie chciała kase to my nawet we dwie nie damy jej rady.

Może jeszcze sie wstrzymać??

Gość Prószków Opolskie

A czy te sąsiadki są stare czy młode? 

Gość Prószków Opolskie

Autorko Prószków pod Opolem a Pruszków pod Warszawą to miasta Partnerskie 🙂

Gość ja bym tak zrobiła
3 minuty temu, Gość matka napisał:

Ta dziewczyna jest niby spokojna ale jest bardzo wysoka,otyła,nosi czarne długie włosy i czarne ciuchy.

Osobiście ja sama bym sie jej bała,bo ta jej skrytość to też nie jest taka zdrowa.

Córka opowiadała,że w liceum nikt nie lubił tej dziewuchy,ale też nikt do niej nie podskakiwał bo ona jest wielka i każdy sie bał starcia z nią.

Mnie by odpowiadała taka ,,obstawa'' bo te stare nie skoczą do nas przy tej dziewczynie.

Ale z drugiej strony troche sie jej obawiam,bo jak tej dziewczynie coś odbije i nas zaatakuje bo będzie chciała kase to my nawet we dwie nie damy jej rady.

Może jeszcze sie wstrzymać??

A córka dobrze zna tą koleżankę? Miała kiedykolwiek problem z prawem, zaatakowała kogoś? 

Gość matka
1 minutę temu, Gość Prószków Opolskie napisał:

Autorko Prószków pod Opolem a Pruszków pod Warszawą to miasta Partnerskie 🙂

Sama nie wiem czy ,,zatrudnienie'' tej wielkiej koleżanki mojej córki w roli ,,płatnej obstawy'' jest dobrym pomysłem?

Ja sie jej boje.

Jest ogromnie wielka,nosi czarne ciuchy,słucha metalu a może jeszcze potajemnie ćpa.

Obym nie sprowadziła sobie do domu większego problemu.

Gość Owa

Czy córka opluła sąsiadkę zwykłą ślubną czy harą? Bo jak zwykłą to można przeprosić.

Gość matka
14 minut temu, Gość ja bym tak zrobiła napisał:

A córka dobrze zna tą koleżankę? Miała kiedykolwiek problem z prawem, zaatakowała kogoś? 

Córka powiedziała,że ta dziewczyna jest DZIWNA.

W liceum ta dziewczyna była osamotniona i nikt jej nie lubił.

Często jest tak,że jak ktoś jest nie lubiany w szkole to dzieci wyzywają taką osobe.

Ale córka zaznaczyła,że nikt nie zaczepiał tej dziewczyny.

Mi sie wydaje,że nikt jej nie wyzywał dlatego,że ona jest taka wielka i każdego pokona.

Po prostu dzieci sie jej bały ale równocześnie nie lubiły jej.

Z tego co wiem ona pracuje sama dla siebie na komputerze (ale może naciąga ludzi czego ja nie wiem bo ona sie nie przyzna).

Ona słucha metalu i nosi jedynie czarne ciuchy i glany.

Ta dziewczyna powiedziała córce,że chce 30zł za czynne uczestnictwo w spacerach z nami + pełne 3 daniowe wyżywienie (ona spożywa 3000kcal dziennie) + darmowe spanie.

Powiedziała,że mamy czas do jutra na zastanowienie sie.

Jeśli sie zgodzimy to ona zabierze ze sobą kilka ciuchów i kota,zamknie mieszkanie i wprowadzi sie na 1,5 tygodnia.

Cieszyła sie bo zarobi ponad 350zł i zaoszczędzi na jedzeniu,prądzie i wodzie.

Pomyślałam sobie,że ona by sie nam przydała ,,do ochrony'' ale z drugiej strony nie pasuje mi jej interesowne podejście do nas.

Boje sie,że ona sie np.naćpa i nas zaatakuje,bo bedzie chciała więcej kasy a my obie nie pokonamy jej.

Gość Anusa
7 minut temu, Gość matka napisał:

ona zabierze ze sobą kilka ciuchów i kota,zamknie mieszkanie i wprowadzi sie(...) a my obie nie pokonamy jej.

Nie pokonacie jej i jej kota. A co jeśli kotem okaże się Rysiu i będzie Wam ogryzał buty?