Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Mój mąż mnie zostawił a teraz chce zabrać mi dzieci

Polecane posty

Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Kto by wierzył babie, że nie zdradza. Właśnie Res, a ty tak potulnie wierzysz swojej babie, że cię nie zdradza, kiedy ciebie nie ma pół roku w domu ha ha ha ha.

👆👆👆

Gość Gość
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

👆👆👆

A co? Nieprawda? Bronisz jej wierności na kafe jak lew, a teraz piszesz, kto by wierzył babie? Ha ha ha ha 😂 😂😂😂😂👍

Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A co? Nieprawda? Bronisz jej wierności na kafe jak lew, a teraz piszesz, kto by wierzył babie? Ha ha ha ha 😂😂😂😂😂👍

👆👆👆

Gość Gość
56 minut temu, Gość Gość napisał:

A co? Nieprawda? Bronisz jej wierności na kafe jak lew, a teraz piszesz, kto by wierzył babie? Ha ha ha ha 😂😂😂😂😂👍

Jego żona jest "inna" od wszystkich. 😄😄 😄 Tak samo on mówi o innych facetach ze nie chca rozmawiac z zonami (w tym też on). A co sie okazuje? codziennie rozmawia z zona podczas rejsow bo za nia teskni. Chociaz mozliwe ze teraz to obroci tak ze to zona nalega na rozmowy i on sie zmusza bo inaczej zona nie da mu doopy hahahaha

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jego żona jest "inna" od wszystkich. 😄😄 😄 Tak samo on mówi o innych facetach ze nie chca rozmawiac z zonami (w tym też on). A co sie okazuje? codziennie rozmawia z zona podczas rejsow bo za nia teskni. Chociaz mozliwe ze teraz to obroci tak ze to zona nalega na rozmowy i on sie zmusza bo inaczej zona nie da mu doopy hahahaha

Res sam siebie oszukuje. Hipokryta ot to cała prawda.

Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

👆👆👆

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

👆👆👆

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Hipokryta. Ale on dobrze o tym wie. A teraz wdeptany w asfalt będzie tylko palec pokazywał. Bo co może zrobić?

A za chwilę i tak będzie pieprzył, że prawdziwy facet (czyli on) od baby to tylko dupy potrzebuje, gadania to potrzebują tylko cipki w rurkach itd itp. Stare, oklepane do porzygu śpiewki.  Żałość....

A największa żałość to to, że zawsze znajdą się chętne, do gadania z nim, do gadania o seksie i będą karmić starego zboczucha rozmową, żeby mógł się podniecać pisząc posty.

Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hipokryta. Ale on dobrze o tym wie. A teraz wdeptany w asfalt będzie tylko palec pokazywał. Bo co może zrobić?

A za chwilę i tak będzie pieprzył, że prawdziwy facet (czyli on) od baby to tylko dupy potrzebuje, gadania to potrzebują tylko cipki w rurkach itd itp. Stare, oklepane do porzygu śpiewki.  Żałość....

A największa żałość to to, że zawsze znajdą się chętne, do gadania z nim, do gadania o seksie i będą karmić starego zboczucha rozmową, żeby mógł się podniecać pisząc posty.

👆👆👆

Gość LUDZIE TO POTWORY DZIECINO
6 godzin temu, Rescator555 napisał:

Pisałem, że dowody zdrady czasem sie znajdują, a nie, że zawsze sie znajdą. Cofnij sie trochę i sobie sprawdź. No ale dla babskiej logiki to może to samo 😣. I piszemy o umowie potwierdzonej u notariusza, a nie tylko pomiędzy małżonkami. Ale tego babska logika pewnie też nie rozróżnia 😖. Więc już sie nie ośmieszaj.

Ale ona przecież dobrze pisała, chyba nigdy nie byłeś na żadnej rozprawie 😀

skoro naiwnie wierzysz, że odpowiedzialność za składanie fałszywych zeznań może być straszakiem na osobę, która chce wrobić drugą osobę. Że to wyjdzie na jaw to inna para kaloszy

. Dokument potwierdzony notarialnie to przecież dziecinada, skoro ludzie są zdolni buntować dzieci, oskarżać o różne rzeczy niewinnego człowieka. Ale tego resowa "logika" i wiara w drugiego człowieka nie ogarnie. 😣 A potem płacze jeden z drugim na komisariacie, bo zostawił auto otwarte, a przecież ludzie są uczciwi i nie kradną 😇

Gość
20 minut temu, Gość LUDZIE TO POTWORY DZIECINO napisał:

Ale ona przecież dobrze pisała, chyba nigdy nie byłeś na żadnej rozprawie 😀

skoro naiwnie wierzysz, że odpowiedzialność za składanie fałszywych zeznań może być straszakiem na osobę, która chce wrobić drugą osobę. Że to wyjdzie na jaw to inna para kaloszy

. Dokument potwierdzony notarialnie to przecież dziecinada, skoro ludzie są zdolni buntować dzieci, oskarżać o różne rzeczy niewinnego człowieka. Ale tego resowa "logika" i wiara w drugiego człowieka nie ogarnie. 😣 A potem płacze jeden z drugim na komisariacie, bo zostawił auto otwarte, a przecież ludzie są uczciwi i nie kradną 😇

A może zacytujesz, gdzie ja niby pisałem o tym, że odpowiedzialność za składanie fałszywych zeznań może być straszakiem? Bo chyba coś ci sie pier....

Gość Gość

Nadużywasz słowa niby panie "niby"

Gość Hej

Napisz na arekkera0000@wp.pl to pogadamy o tym

Gość manoman

Res i jego zona. Jak zona? Przeciez z jego wypowiedzi jasno wynika, ze nigdy w zadnym zwiazku nie zyl. On chce ... na zawolanie, notarialne potwierdzenie, ze zawsze dostanie, bo inaczej rozwod z winy zony. Ludzie, nie umrzyjcie ze smiechu.

Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Nadużywasz słowa niby panie "niby"

Odezwał sie niby znawca języka polskiego 😣.

Gość
2 minuty temu, Gość manoman napisał:

Res i jego zona. Jak zona? Przeciez z jego wypowiedzi jasno wynika, ze nigdy w zadnym zwiazku nie zyl. On chce ... na zawolanie, notarialne potwierdzenie, ze zawsze dostanie, bo inaczej rozwod z winy zony. Ludzie, nie umrzyjcie ze smiechu.

👆👆👆

Gość Gość
7 minut temu, Rescator555 napisał:

Odezwał sie niby znawca języka polskiego 😣.

To niby to stosujesz jak jakiegoś powiedzonka typu 'mocium panie" :-D :-D :-D

Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To niby to stosujesz jak jakiegoś powiedzonka typu 'mocium panie" 😄😄😄

👆👆👆

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie, nie. On kiedyś pisał, że on posiada jakieś ustrojstwo, które pozwala mu uprawiać seks z żoną na odległość. Wyjaśniło się. Po prostu dzwoni do żony na seks telefon, a to urządzenie to pewnie dłuższa antenka na statku. 😂😂😂😂 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Hej napisał:

Napisz na arekkera0000@wp.pl to pogadamy o tym

A ja mogę napisać? 

5 godzin temu, Rescator555 napisał:

A może zacytujesz, gdzie ja niby pisałem o tym, że odpowiedzialność za składanie fałszywych zeznań może być straszakiem? Bo chyba coś ci sie pier....

Nic mi sie nie pier... wyśmiałeś sugestię fałszywych zeznań, jeśli chodzi o papier od notariusza. 

Gość
1 godzinę temu, Gość LUDZIE TO POTWORY DZIECINO napisał:

Nic mi sie nie pier... wyśmiałeś sugestię fałszywych zeznań, jeśli chodzi o papier od notariusza. 

Nie pier... tylko zacytuj, zmyslaczko 👆👆👆.

Gość

I co? Przylazla, napierdziala głupot i uciekła ?

Dnia 4.07.2019 o 23:25, Rescator555 napisał:

Pewnie, powie, że dokument u notariusza podpisywała pod przymusem! To ten co mi sprzedawał mieszkanie, też może powie, że to pod przymusem 😣?  Bo naprawdę chciał dwa razy tyle, ale mu zagroziłem, że zgwalce jego żonę 😣. Weź sie już nie ośmieszaj .

Ja ..., dalej będziesz zmyślał? Zaraz się wykręcisz, że babka nie złoży fałszywych zeznań, bo po prostu nie ma jaj, albo ma dobre serce i tylko prawdziwi przestępcy kłamią przed sądem. Robią to zwykli ludzie, bo myślą, że nie bekną za fałszywe zeznania, świat wcale nie jest taki zajebisty i nie ma w nim sprawiedliwości naiwniaku. 

A teraz idź na policję płakać, że Ci otwarty samochód okradli, bo nie wiedziałeś, że ludzie są źli. 

Miłego życia w bańce mydlanej 🤭

Gość
15 minut temu, Gość LUDZIE TO POTWORY DZIECINO napisał:

Ja ..., dalej będziesz zmyślał? Zaraz się wykręcisz, że babka nie złoży fałszywych zeznań, bo po prostu nie ma jaj, albo ma dobre serce i tylko prawdziwi przestępcy kłamią przed sądem. Robią to zwykli ludzie, bo myślą, że nie bekną za fałszywe zeznania, świat wcale nie jest taki zajebisty i nie ma w nim sprawiedliwości naiwniaku. 

A teraz idź na policję płakać, że Ci otwarty samochód okradli, bo nie wiedziałeś, że ludzie są źli. 

Miłego życia w bańce mydlanej 🤭

I co, może tak powie? A ty sądzisz, że jakikolwiek sąd dałby wiarę takim bredniom? Poczytaj sobie czym jest dokument potwierdzony przez, notariusza. Baba może przed sądem bredzić co zechce i tylko ja by obsmieli. A odpowoedzialnosc za fałszywe zeznania to małe piwo. Notariusz osobiście musiałby pokryć wszelkie straty finansowe, jakie poniósł by facet, gdyby prawdziwość oświadczenia zostala obalona. No ale może powiesz w takim razie, co z umową sprzedaży mieszkania? Czy ktoś może swierdzic przed sądem, że notarialny akt kupna jest nieważny, bo groziłem, że na przykład zgwalce jego żonę? Więc lepiej przestań bredzić o sprawach, o których nie masz pojęcia. Miłego życia w niewiedzy. A swoją drogą, miał rację Einstein, że dwie rzeczy są nieskończone. I czytając co baby wypisują, mam wciąż nowe dowody 😣.

Gość Gość
7 minut temu, Rescator555 napisał:

I co, może tak powie? A ty sądzisz, że jakikolwiek sąd dałby wiarę takim bredniom? Poczytaj sobie czym jest dokument potwierdzony przez, notariusza. Baba może przed sądem bredzić co zechce i tylko ja by obsmieli. A odpowoedzialnosc za fałszywe zeznania to małe piwo. Notariusz osobiście musiałby pokryć wszelkie straty finansowe, jakie poniósł by facet, gdyby prawdziwość oświadczenia zostala obalona. No ale może powiesz w takim razie, co z umową sprzedaży mieszkania? Czy ktoś może swierdzic przed sądem, że notarialny akt kupna jest nieważny, bo groziłem, że na przykład zgwalce jego żonę? Więc lepiej przestań bredzić o sprawach, o których nie masz pojęcia. Miłego życia w niewiedzy. A swoją drogą, miał rację Einstein, że dwie rzeczy są nieskończone. I czytając co baby wypisują, mam wciąż nowe dowody 😣.

Dobra, a teraz stąd wypier bo nikomu już nawet nie chce się czytać twoich wypocin. 

Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Dobra, a teraz stąd wypier bo nikomu już nawet nie chce się czytać twoich wypocin. 

Sam wypier... 👆👆👆.

Gość Gość
1 godzinę temu, Rescator555 napisał:

A twoje posty dostarczają dowodów nie do obalenia :-D

Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A twoje posty dostarczają dowodów nie do obalenia 😄

👆👆👆

Gość Gość
14 minut temu, Rescator555 napisał:

👆👆👆

Nie wiem czy jesteś bardziej śmieszny czy żałosny. A ty jak siebie postrzegasz?