Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Mój mąż mnie zostawił a teraz chce zabrać mi dzieci

Polecane posty

Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Daj spokój. Niech gość myśli, że rozmawia ciągle z Resiurkiem, skoro jest taki tępy.

👆👆👆

Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Wow, Res w końcu zatrybił kogo ma w domu! Kogoś, kto wie, że na inną pracę zarobkową nie ma szans, więc musi kupczyć du/pą u męża za miskę zupy. 

No właśnie my nie rozkładamy nóg na każde zawołanie naszych mężów, a orgazmu same nie musimy sobie wypracowywać. 

Wow, wreszcie któraś z was przyznała kim jesteście w domu. Rozkładacie nogi, bo kredyt, bo sąsiedzi😣. A tak tu sie wymadrzacie o swojej niezależności?

Nie rozkładacie? To może powiedzcie to tej kobiecie, która to napisała? Bo kobiety które stawiam za wzór, to dają po to, by mieć przyjemność własną lub z zaspokojenia męża. A karierowiczki jak wy, to dla szmalu czy opinii. Co za prostytucja 😣!

Gość Gość
1 godzinę temu, Rescator555 napisał:

To jak to z wami właściwie jest? Rozstawiacie nogi na każde zawołanie swoich mężów, tylko nie chcecie sie do tego przyznać i tylko w necie strugacie takie niezależne? I to ze względu na kredyt, rodzinę czy sąsiadów? Przecież to zwykła prostytucja?

To już nie dbanie o potrzeby męża tylko prostytucja? Po ilu latach w końcu do tego wnosku doszedłeś?

Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To już nie dbanie o potrzeby męża tylko prostytucja? Po ilu latach w końcu do tego wnosku doszedłeś?

Prostytucja to co wy robicie, bo kredyt czy opinia sąsiadów. Zaspokojenie męża macie głęboko, chodzi wam tylko by nie kopnął was w d....

Gość Gosc
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Prostytucja to co wy robicie, bo kredyt czy opinia sąsiadów.

A jak wymysliles ten kredyt czy opinie sąsiadów lol???????? Długo nad tym myślałeś?

Res, nogi na zawołanie rozklada tylko twoja żona i jej podobne. My nie musimy i tego nie robimy. 

Gość gość
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

Prostytucja to co wy robicie, bo kredyt czy opinia sąsiadów.

Sąsiedzi mają guzik do mojego łóżka, a mąż jest dyskretnym mężczyzną., nie trąbi o tym, że w ten dzień żona nie miała ochoty. Kredyt płacę sobie sama, bo pracuję, to gdzie tu prostytucja?

Nie. Kobiety, które stawiasz za wzór to te, które dają du/py za korzyści, a nie uprawiają obopólny seks z mężem. Twoja żona daje ci du/py właśnie za korzyści. Pyszczysz o tym, jak to kochająca kobieta ma przyjemność z samego faktu rozłożenia nóg, to może jeszcze napiszesz z łykania nasienia, ale kochający facet nie ma obowiązku zaspakajać swojej kobiety, nawet jak jemu się nie chce tępy knurze?

Gość Gosc
9 minut temu, Rescator555 napisał:

Prostytucja to co wy robicie, bo kredyt czy opinia sąsiadów. Zaspokojenie męża macie głęboko, chodzi wam tylko by nie kopnął was w d....

Fantazje starego dziada, który myśli że nie można inaczej 😄 Żałosne.

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Sąsiedzi mają guzik do mojego łóżka, a mąż jest dyskretnym mężczyzną., nie trąbi o tym, że w ten dzień żona nie miała ochoty. Kredyt płacę sobie sama, bo pracuję, to gdzie tu prostytucja?

Nie. Kobiety, które stawiasz za wzór to te, które dają du/py za korzyści, a nie uprawiają obopólny seks z mężem. Twoja żona daje ci du/py właśnie za korzyści. Pyszczysz o tym, jak to kochająca kobieta ma przyjemność z samego faktu rozłożenia nóg, to może jeszcze napiszesz z łykania nasienia, ale kochający facet nie ma obowiązku zaspakajać swojej kobiety, nawet jak jemu się nie chce tępy knurze?

O opinie sąsiadów czy kredycie to napisała jedną z was i mnie kupę obchodzi, czy u ciebie jest akurat trochę inaczej durna krowo, bo rozkladasz nogi z innego powodu.

Kobiety które stawiam za wzór uprawiają seks dla przyjemnosci, a nie z pobudek materialnych, jak prostytutki- karierowiczki. A kochający facet ma obowiązek zaspokajać kobietę, zawsze kiedy ona tego chce, i nie zmyslaj, że pisałem inaczej.

A jakie oburzenie głupiej maciory o łykanie nasienia 😣😣😣.  

Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Fantazje starego dziada, który myśli że nie można inaczej 😄 Żałosne.

👆👆👆

Gość Gość
11 minut temu, Rescator555 napisał:

Coś ci się pomyliło.  Opinia sąsiadów? Większości  kobiet jak to nazywasz "rozkłada nogi" bo lubi i ma ochotę na seks. To kobieta, która nie pracuje boi się, żeby ją facet w d. ... nie kopnął. Coś z logiką na bakier.  

Gość
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

A jak wymysliles ten kredyt czy opinie sąsiadów lol???????? Długo nad tym myślałeś?

Res, nogi na zawołanie rozklada tylko twoja żona i jej podobne. My nie musimy i tego nie robimy. 

Nie ja wymyśliłem, tylko cytuje jedną z was, prostytutek - karierowiczem. Cofnij sie i przeczytaj.

Ona ma inne zdanie, na temat tego co robicie. Ja powtarzam za nią. 

Gość gość
4 minuty temu, Rescator555 napisał:

O opinie sąsiadów czy kredycie to napisała jedną z was i mnie kupę obchodzi, czy u ciebie jest akurat trochę inaczej durna krowo, bo rozkladasz nogi z innego powodu.

Kobiety które stawiam za wzór uprawiają seks dla przyjemnosci, a nie z pobudek materialnych, jak prostytutki- karierowiczki. A kochający facet ma obowiązek zaspokajać kobietę, zawsze kiedy ona tego chce, i nie zmyslaj, że pisałem inaczej.

A jakie oburzenie głupiej maciory o łykanie nasienia 😣😣😣.  

Tak, zwłaszcza taka, którą utrzymuje mąż 😄 

Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Tak, zwłaszcza taka, którą utrzymuje mąż 😄 

A niby dlaczego nie? Bo to sie nie mieści w głowie prostytutce- karierowicze, która daje tylko dla korzyści i jak bardzo musi?

Gość gość
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

A niby dlaczego nie? Bo to sie nie mieści w głowie prostytutce- karierowicze, która daje tylko dla korzyści i jak bardzo musi?

To żona, która nie ma grosza przy duszy nie ma żadnych korzyści z tego? Skoro karierowiczki się puszczają, to co ma powiedzieć facet pracoholik? 

Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

To żona, która nie ma grosza przy duszy nie ma żadnych korzyści z tego? Skoro karierowiczki się puszczają, to co ma powiedzieć facet pracoholik? 

To zapytaj żony, która nie ma grosza przy duszy, może znajdziesz takie w Mopsie. Ja takich nie znam, ani o takich nie piszę. A niby z kim sie puszcza facet pracoholik?

Gość gość
4 minuty temu, Rescator555 napisał:

To zapytaj żony, która nie ma grosza przy duszy, może znajdziesz takie w Mopsie. Ja takich nie znam, ani o takich nie piszę. A niby z kim sie puszcza facet pracoholik?

Jak się oburzył, ja wiem, że dobrzy z was kłamcy i ładnie racjonalizujecie, ale taka jest prawda. Ja się tego nie wstydzę, że niestety, ale nawet prezenty na urodziny męża sponsoruje on sobie sam. 

Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Jak się oburzył, ja wiem, że dobrzy z was kłamcy i ładnie racjonalizujecie, ale taka jest prawda. Ja się tego nie wstydzę, że niestety, ale nawet prezenty na urodziny męża sponsoruje on sobie sam. 

Zmyslaj sobie, zmyslaj. Ja tam prezenty z różnych okazji dostaje od żony. Domysl sie sama jakiego rodzaju. Chociaż gdybyś potrafiła sie domyśleć, to już byś dawno to zrobila😣.

Gość
1 minutę temu, Resiurek555 napisał:

Pracoholicy są fajni. Znam jednego takiego z kajutki. Jak wyplywamy w rejs to się wtedy dzieje.

👆👆👆

Gość
4 minuty temu, Resiurek555 napisał:

No kolego Rescatorze. Kolejne rozczarowanie. Nie masz swojego zdania tylko powtarzasz to co wypisuje jakąś głupia baba? Pewnie do tego jakiś feministyczny babochlop?

Głupia? Tak samo głupia jak wy tutaj. A przynajmniej mająca odwagę pisać pod jakimś nickiem, a nie anonimowo. Akurat to co pisze, doskonale potwierdza moje zdanie jakie mam o babach- karierowiczkach. Czego wy tutaj nie chcecie przyznać, tylko reagujecie alergicznym hejtem, a ona to potwierdziła.

Gość gość
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Zmyslaj sobie, zmyslaj. Ja tam prezenty z różnych okazji dostaje od żony. Domysl sie sama jakiego rodzaju. Chociaż gdybyś potrafiła sie domyśleć, to już byś dawno to zrobila😣.

Ale mi prezent, to tak, jakby mi mąż robił w prezencie chińszczyznę, którą jadam dosyć często. Potem za przeproszeniem ją wydalę i po prezencie. 

Gość
13 minut temu, Resiurek555 napisał:

Przy mnie, jako przy prawdziwym i zaradnym facecie wszystkie rozkladaja nogi.  Nawet jak nie żądam. A orgazm to mają od samego patrzenia na mnie. Jeśli akurat mają na niego ochotę. Bo prawdziwa kobieta zapewnia sobie orgazm sama, zawsze wtedy gdy ma na niego ochotę. A jak nie ma to tylko rozkłada nogi co jest dla niej jeszcze większą przyjemnością.

👆👆👆

Gość gość
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Głupia? Tak samo głupia jak wy tutaj. A przynajmniej mająca odwagę pisać pod jakimś nickiem, a nie anonimowo. Akurat to co pisze, doskonale potwierdza moje zdanie jakie mam o babach- karierowiczkach. Czego wy tutaj nie chcecie przyznać, tylko reagujecie alergicznym hejtem, a ona to potwierdziła.

A czym się różni karierowiczka od kury domowej? Kury się niby nie kur/wią? Ku/rwią się, kur/wią, bo seks w tych czasach to usługa. Co z tego, że w USC ślubuje się miłość, skoro papier przyjmie wszystko? Miłość nie istnieje, to tylko chemia w mózgu.

Gość

Ale mi prezent, to tak, jakby mi mąż robił w prezencie chińszczyznę, którą jadam dosyć często. Potem za przeproszeniem ją wydalę i po prezencie. 

Jak nie potrafisz sie naprawdę postarać, to rzeczywiście marny prezent😣. Lepiej sobie zasponsoruje sam coś na mieście 😀.

Gość

Jak nie potrafisz sie naprawdę postarać, to rzeczywiście marny prezent😣. Lepiej sobie zasponsoruje sam  na mieście 😀.

Gość gość
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

Jak nie potrafisz sie naprawdę postarać, to rzeczywiście marny prezent😣. Lepiej sobie zasponsoruje sam coś na mieście 😀.

To sobie zasponsoruje na mieście, co w tym dziwnego? Normalny facet nie wytrzymałby długo z jedną piczą. Po prostu uważam, że prezent pownien być wyjatkowy, a nie jak zupa którą żre nawet wtedy, kiedy ta jest zepsuta, a tak często robimy. Tyle, że ja znam swoje miejsce i nie wydziwiam, nie wierzę też w jego kłamstwa. 

Gość

A czym się różni karierowiczka od kury domowej? Kury się niby nie kur/wią? Ku/rwią się, kur/wią, bo seks w tych czasach to usługa. Co z tego, że w USC ślubuje się miłość, skoro papier przyjmie wszystko? Miłość nie istnieje, to tylko chemia w mózgu.

Fajnie przeczytać, że ktos jeszcze potwierdza zdanie kobiety która zacytowalem i moje, że dla karierowiczek seks to usługa. Bo któraś tu próbowała zaprzeczać. A co do pytania, karierowiczki mysla, że wszystkie są takie jak one, ze teraz baby slubuja miłość myśląc tylko o szmalu. Oceniacie według siebie.

Gość
3 minuty temu, Resiurek555 napisał:

A jak babie coś odwali i nie będzie rozkładać nóg na mój widok to wtedy babsztylowi ogranicze finanse. A co ze myśli franca? I do baru po zlewki też już dla niej biegać nie będę. Nóg rozkładać to się nie chce, ale żreć to już by się chciało? Nie ma tak. Jak chce żreć A nie chce nóg rozkładać to niech se zarobi. Ja jestem prawdziwym facetem a nie jakąś tam cipka w rurkach co to by się patyczkowala z baba, ktora nie ma przyjemności z rozkładania nóg przede mną. Ja od baby tylko dupy potrzebuje jak prawdziwy facet.

👆👆👆

Gość
1 minutę temu, Resiurek555 napisał:

Zazdrosny kolega? Urazilem czymś?

👆👆👆

Gość gość
8 minut temu, Rescator555 napisał:

Prezenty? Ha ha ha ha. No fajnie dostać prezent od kogoś za swoje własne pieniądze. Chyba, że masz na myśli seks, ale to według ciebie nie prezent, tylko obowiązek.

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Czym się różni? To ja zapytam inaczej, czym się różni mąż karierowiczki od samej karierowiczki. Oboje zarabiają, uprawiają seks, więc oboje to ku/rwy.

Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To sobie zasponsoruje na mieście, co w tym dziwnego? Normalny facet nie wytrzymałby długo z jedną piczą. Po prostu uważam, że prezent pownien być wyjatkowy, a nie jak zupa którą żre nawet wtedy, kiedy ta jest zepsuta, a tak często robimy. Tyle, że ja znam swoje miejsce i nie wydziwiam, nie wierzę też w jego kłamstwa. 

Twoje znajome i koleżanki też mają takie podejście, do tego wytrzymania z jedną, czy to tylko twój odosobniony pogląd?