Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet na forum dla kobiet

Polecane posty

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak.

W realu też jest taki kozak?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

W realu też jest taki kozak?

:-D :-D :-D Oczywiście :-D :-D :-D

Gość Gość
27 minut temu, Gość Gość napisał:

😄😄😄 Oczywiście 😄😄😄

hehe

Gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mówil też ze mieszka w Gdańsku albo w jej okolicy

O ile powiedziałem prawdę 😁. No i co zrobisz z tą wiedzę? Będziesz chodziła po urzędach kilkudziesięciu miast i gmin i pytała o nazwiska i adresy marynarzy 😁.

Gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tak.

No to podaj moje imię i pierwszą literę nazwiska? 

Gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bardzo wyszukany. Doprawdy. Nie wiem z jakiej dokładnie patologii się wywodzisz, ale na pewno głębokiej i wielopokoleniowej.

Bo nazwałem ciebie kurEwka? Ty pierwsza parę dni temu tak pisałaś o mojej żonie, resiurku.

Gość Gość
1 godzinę temu, Rescator555 napisał:

Bo nazwałem ciebie kurEwka? Ty pierwsza parę dni temu tak pisałaś o mojej żonie, resiurku.

Już nie udawaj. To było akurat najsłabsze z rzeczy, które mi pisałeś. Każdy twój mail to jeden wielki bluzg.

Ja już skończyłam z tobą patusie. Już napisałam ci wszystko co miałam napisać.

Gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Już nie udawaj. To było akurat najsłabsze z rzeczy, które mi pisałeś. Każdy twój mail to jeden wielki bluzg.

"Najsłabsze", bo ty tak nazwalas moją żonę 😣.

Nie wierzę psychopatko, że to wszystko, zaraz znowu zaczniesz wypisywać swoje zmyslenia wzięte z d...

Gość
1 godzinę temu, Rescator555 napisał:

No to podaj moje imię i pierwszą literę nazwiska? 

No i co?  Wiesz kim jestem?

Gość Gość
52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zdziwiona, że marynarz potrafi sypnąć wiązankę 😁? Najpierw go prześladujesz a potem grasz niewiniątko jak ci odpowie?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Zdziwiona, że marynarz potrafi sypnąć wiązankę 😁? Najpierw go prześladujesz a potem grasz niewiniątko jak ci odpowie?

Przesladuje go? Przegiął ponieważ rechotał z gwałtów małżeńskich. To nie jest zachowanie normalnego człowieka. Poinformowałam go jedynie o tym, że będę zgłaszać jego posty o szowinistycznym wydźwięku prosząc aby powstrzymał się od prowadzenia "krucjaty" przeciwko "głupim babom". To, że akurat on mi przypisuje wszystkie niepochlebne wpisy na temat jego i jego żony to już jego problem.

To, że wiem kim on jest to jest fakt. Nie musiałam wykradać żadnych jego danych. To, że wstydziłby się gdyby jego działalność na forum została ujawniona przez znajomymi i rodziną to też fakt.

A wiązanka jest w każdej jego prywatnej odpowiedzi. I to strasznie ohydna wiązanka.

Gość

To co Resiurku? Powiesz kim jestem? Bo coś mi się zdaje, że kupę wiedzę.

Gość Mama

Najgorzej jak powie i więcej osób Cię rozpozna. Mój mąż np jest marynarzem. Jak mu przedstawię kilka faktów z Twojego życia przeczyta kilka wypowiedzi to może Cię rozpoznać ;) no a jak by podały Kochane Kafeterianki Informatyczki Twoje imię to pewnie okazałoby się że się znamy... :D

Gość
43 minuty temu, Gość Mama napisał:

Najgorzej jak powie i więcej osób Cię rozpozna. Mój mąż np jest marynarzem. Jak mu przedstawię kilka faktów z Twojego życia przeczyta kilka wypowiedzi to może Cię rozpoznać 😉 no a jak by podały Kochane Kafeterianki Informatyczki Twoje imię to pewnie okazałoby się że się znamy... 😄

Wątpię. Fakty z mojego życia , które podałem, pasują do kilkuset osób.  Ale dlaczego najgorzej? Poglądy podobne do moich ma większość znanych mi mezczyzn.

Gość

Cd. Tylko, że ten cały resiurek kupę wie. Zmyśla jak zawsze. Ta baba jest chora psychicznie.

Gość gość

"Wątpię. Fakty z mojego życia , które podałem, pasują do kilkuset osób.  Ale dlaczego najgorzej? Poglądy podobne do moich ma większość znanych mi mezczyzn."

No to z niezłej patologi pochodzisz heheh . To ze twoja matka sypiała  z byle kim i taki gówniany model wyniosłeś z domu rodzinnego nie znaczy ,  ze wszędzie tak jest . 

Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

"Wątpię. Fakty z mojego życia , które podałem, pasują do kilkuset osób.  Ale dlaczego najgorzej? Poglądy podobne do moich ma większość znanych mi mezczyzn."

No to z niezłej patologi pochodzisz heheh . To ze twoja matka sypiała  z byle kim i taki gówniany model wyniosłeś z domu rodzinnego nie znaczy ,  ze wszędzie tak jest . 

Za to wszyscy wiedzą, z kim sypiała twoja matka. Z autobusem Arabów 😛. A tak jak piszę myślą normalni faceci. Wielu myśli o babach dużo gorzej 😛.

Gość gość

Rescator555 skoro zarabiasz 10 tys na miesiąc to gdzie ty niby masz to swoje  luksusowe życie o którym tu tak często wypisujesz? 

Gość toyota

Rafal B. mi opowiadal, ze twoje problemy sa wsrod znajomych i czesciowo rodziny dosc znane.

Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Rescator555 skoro zarabiasz 10 tys na miesiąc to gdzie ty niby masz to swoje  luksusowe życie o którym tu tak często wypisujesz? 

Nie mam zamiaru przechwalać się swoimi zarobkami, ale ty masz poważne braki jeśli chodzi o matematykę. 

Gość
2 minuty temu, Gość toyota napisał:

Rafal B. mi opowiadal, ze twoje problemy sa wsrod znajomych i czesciowo rodziny dosc znane.

Moje? No to podaj moje imie i pierwszą literę nazwiska oraz imiona dzieci.

Gość gość

"Nie mam zamiaru przechwalać się swoimi zarobkami, ale ty masz poważne braki jeśli chodzi o matematykę. "

Jakie braki ? Ciągle piszesz jakie to luksusowe zycie prowadzisz. Zona nie musi tyrac w korpo bo stać was na wszystko  . Wyśmiewasz sie kobiet pracujących zawodowo . Serio uważasz ze 10 tys na rodzine to jest luksusowe zycie ? 

Gość Toyota

A wiesz, ze Rafal nie zyje?

Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

"Nie mam zamiaru przechwalać się swoimi zarobkami, ale ty masz poważne braki jeśli chodzi o matematykę. "

Jakie braki ? Ciągle piszesz jakie to luksusowe zycie prowadzisz. Zona nie musi tyrac w korpo bo stać was na wszystko  . Wyśmiewasz sie kobiet pracujących zawodowo . Serio uważasz ze 10 tys na rodzine to jest luksusowe zycie ? 

A niby w jaki sposób wyliczyłas te 10tys?

Gość
1 minutę temu, Gość Toyota napisał:

A wiesz, ze Rafal nie zyje?

Nie wiem jaki Rafał. Ale jeśli to jakaś twoja bliska osoba to współczuję.

Gość Toyota

Dziekuje, przeplynal wszystkie morza, a utopil sie w gownianej rzece.

Gość gość

Res te twoje 10 tys na miesiąc szalu nie robi wiec nie wiem czy ty sie tutaj tak chwalisz? 

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Res te twoje 10 tys na miesiąc szalu nie robi wiec nie wiem czy ty sie tutaj tak chwalisz? 

Przede wszystkim wcale się nie chwalę, a po drugie skąd niby wzięłaś te 10 tys ?

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Mama napisał:

Najgorzej jak powie i więcej osób Cię rozpozna. Mój mąż np jest marynarzem. Jak mu przedstawię kilka faktów z Twojego życia przeczyta kilka wypowiedzi to może Cię rozpoznać ;) no a jak by podały Kochane Kafeterianki Informatyczki Twoje imię to pewnie okazałoby się że się znamy... :D

Jeden z sąsiadów mojej ciotki dorobił się stalkerki internetowej. Sąsiad był trollem internetowym, stalkerka znalazła go i podpaliła mu samochód. Chciała zrobić coś więcej ale została złapana. Tyle, że to było w USA.

Może usłyszymy kiedyś w TV o Rescatorze i jakiejś jego "wielbicielce" internetowej? Taki trolling, który uprawia Rescator może wkurzać różne osoby, więc nie zdziwiłabym się gdyby ktoś go rzeczywiście namierzył lub właśnie rozpoznał go po tym co pisze i podzielił się swoją wiedzą z innymi. W internecie nie jesteśmy tacy anonimowi jak nam się wydaje. Kurcze, nawet adminowi może gościu podpaść, a admin ma dostęp do adresów IP osób, które tu piszą.

Gość gosc
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Jeden z sąsiadów mojej ciotki dorobił się stalkerki internetowej. Sąsiad był trollem internetowym, stalkerka znalazła go i podpaliła mu samochód. Chciała zrobić coś więcej ale została złapana. Tyle, że to było w USA.

Może usłyszymy kiedyś w TV o Rescatorze i jakiejś jego "wielbicielce" internetowej? Taki trolling, który uprawia Rescator może wkurzać różne osoby, więc nie zdziwiłabym się gdyby ktoś go rzeczywiście namierzył lub właśnie rozpoznał go po tym co pisze i podzielił się swoją wiedzą z innymi. W internecie nie jesteśmy tacy anonimowi jak nam się wydaje. Kurcze, nawet adminowi może gościu podpaść, a admin ma dostęp do adresów IP osób, które tu piszą.

No, taki stalker Resa mógłby np. nękać jego żonę gdy Res będzie na kontrakcie. Kobieta sama w domu, mąż szybko się nie pojawi - łatwy cel. Różne świry chodzą po ziemi a mniej więcej co 10-ty człowiek ma cechy psychopaty.