Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata

Ciekawa sexu - mój pierwszy raz

Polecane posty

Gość Beata

Jestem z narzeczonym półtora roku 🙂 mam teraz 19 lat on 21. Tak sobie założyliśmy, że pójdziemy do łóżka dopiero w noc poślubną. Niemniej jednak moje myśli krążą wokół tego tematu... Czasami pytam go jak on to widzi, znosi to nasze czekanie ale mówi tylko że to już ustalone, daje mi wtedy buziaka w czoło i jakby błądzi gdzieś myślami. Nie da się ukryć że czasami zdarzają nam się wspólne noce, i tak np. w piątek wyjechaliśmy do Krakowa spędziliśmy tam noc. Miałam wrażenie, że on się bardzo powstrzymywal by nie zrobić kolejnego kroku, gdy położyliśmy się do spania przytulił mnie od tyłu i czułam jak rośnie, ocierał się o mnie i bardzo mnie to podnieciło. Odwróciłam się do niego i zaczęłam całować i wtedy on powiedział dobranoc kochanie (...) 

Za dwa tygodnie znów wyjeżdżamy na jednodniowy wypad i jestem pewna, że chce z nim to zrobić. Do ślubu zostały 3miesiace, ale czuję się gotowa i chce to zrobić. Pytanie: jaka będzie dla mnie najlepsza pozycja na pierwszy raz? Czy to będzie jedyną pozycja, czy trzeba je zmieniać podczas współżycia? Jakie pozycje polecacie?

Gość Mariusz

Najlepiej to jak będzie lepiej dla Ciebie, czyli jak na pieska będzie Ciebie brał to tez super pozycja, zresztą poco czekać 3 miesiące może się okazać, że może coś wam nie pasować w łóżku a małżeństwo bez dobrego seksu dąży ku rozwodowi. Zresztą skąd będziesz wiedzieć czy dobrego masz kochanka?

Gość Beata

Właśnie nie chce czekać, wcześniej jakoś o tym tak nie myślałam ale jego reakcje są jednoznaczne! Wiem że on chce to zrobić i przez to napływają mnie takie myśli, że zasnąć nie mogę i uważam że nic takiego się strasznego nie stanie jeśli zmienimy zdanie i zrobimy to wcześniej.

Myslalam że pozycja na pieska jest bardziej zaawansowana, czy się mylę?

Gość Tomek

Najlepszą pozycją jak na pierwszy raz jest

Połóż się na plecy ,nogi rozszerz i niech on chodzi w Ciebie powoli ,wtedy też nie będziesz czuła dużego bólu i masz większe szanse doznać mocnego orgazmu.

Mam tą pozycje przetestowaną na wielu dziewicach.

Gość Beata
4 minuty temu, Gość Tomek napisał:

Najlepszą pozycją jak na pierwszy raz jest

Połóż się na plecy ,nogi rozszerz i niech on chodzi w Ciebie powoli ,wtedy też nie będziesz czuła dużego bólu i masz większe szanse doznać mocnego orgazmu.

Mam tą pozycje przetestowaną na wielu dziewicach.

Ale czy jedna pozycja wystarczy? Nie uzna że jestem złą kochanką

Gość Tomek

Póżniej mozesz zrobić tak

Niech on sie położy na plecy a ty obróć sie do niego plecami i usiądz na nim i delikatnie ujeżdzaj go ,ta pozycja jest bardzo przyjemna dla faceta bo wtedy widzi całą twoją cipkę , jak jeszcze jesteś na tyle podniecona i puszczasz soki wtedy on widząc to ma podwójne doznanie bo wie ,że Tobie też jest dobrze 🙂 przed ta pozycją najlepiej jak będziesz rozpalona 

Gość Tomek

I spokojnie  nie uzna ,że jestes zła kochanką wiedząc ,że to Twój pierwszy raz 🙂

Gość Tomek

A tak w ogóle jak chcesz więcej sie dowiedzieć to mozesz napisac do mnie ,chętnie udzielę więcej rad.

Endriuendendriu@tlen.pl

Gość Betty Blue
3 godziny temu, Gość Tomek napisał:

A tak w ogóle jak chcesz więcej sie dowiedzieć to mozesz napisac do mnie ,chętnie udzielę więcej rad.

Endriuendendriu@tlen.pl

Tomek, frajerki szukasz? Gdybyś był takim playboyem za jakiego się podajesz, nie szukałbyś tutaj kobiet. Uważam że jesteś erotomanem teoretykiem, który tak naprawdę nie ma powodzenia u kobiet.