Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ

Czy waszym zdaniem moje wymagania względem potencjalnej partnerki są z kosmosu?

Polecane posty

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Przykro mi, że Twoje guru - autor tematu- wymiękł i uciekł jak szczur z podkulonym ogonem wystawiając sobie samemu świadectwo i teraz musisz szukać winnych, oskarżając anonimowo i jak popadnie, żeby poczuć się lepiej. Szkoda że wcześniej nie byłaś taka krytyczna wobec Agaty, kiedy ludzie otwarcie popierali jej wpisy i przyznawali racje - przykładów na forum masz full. Teraz nagle jak wszyscy poszli i temat zamarł zdobyłaś się na anonimową krytykę. Brawo jesteś wielka a skoro myślisz, że coś tym zdziałasz to twoja głupota jest jeszcze większa.

Psychiatra jest na sali?

Gość gość

Założyciel tematu wykreował się na  nieszczęśliwego super-boya, ale w zderzeniu z faktami maska spadła i pokazał swoje prawdziwe oblicze. Co trzeba mieć w głowie, żeby odwalać takie akcje na forum?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Psychiatra jest na sali?

Ciągle jeszcze pod twoim domem.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Psychiatra jest na sali?

Typowy trolling - nie mam co napisać wyślę do psychiatry. Laska skończ zaśmiecac temat, bo to wszystko już było a przez takich idio/tów jak Ty fajny temat upadł.

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Założyciel tematu wykreował się na  nieszczęśliwego super-boya, ale w zderzeniu z faktami maska spadła i pokazał swoje prawdziwe oblicze. Co trzeba mieć w głowie, żeby odwalać takie akcje na forum?

Pustotę i kompleksy wielkie jak góra lodowa, albo ego autora.

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Typowy trolling - nie mam co napisać wyślę do psychiatry. Laska skończ zaśmiecac temat, bo to wszystko już było a przez takich idio/tów jak Ty fajny temat upadł.

Laskę masz w majtkach. 

Gość gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Psychiatra jest na sali?

Każdy, zwłaszcza troll  gdy go prawda zaboli wysyła do psychiatry. Dobrze, że się chociaż przyznałaś po co tu przyszłaś. Anonimowa trollico.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Laskę masz w majtkach. 

A Ty nie więc ci przykro.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A Ty nie więc ci przykro.

Czuje się dobrze w swojej płci więc ci nie wyszło.

Gość gość

Autor to nieznający życia szczyl i prostak, popierany przez innych jemu podobnych szczyli i prostaków. Myśli, że jak ma dwa fakultety i umie czytać to jest Panem Świata. Zwykła rozmowa na forum pokazała, że może być jedynie niegroźnym szczekaczem, na którego nie należy zwracać uwagi, bo jego czas choć jeszcze nie do końca  nadszedł, już przeminął.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale wypominasz mi laske w majtkach, choć jestem dziewczyną. I kto tu ma zaburzenia.....

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Uuuu za to tobie wyszło imputowanie laski dziewczynie głupia pi.po

Gość Gość
28 minut temu, Poetka napisał:

Agata madrze prawila, dobrze podsumowala sytuacje. Jak sie nie potrafisz z tym pogodzic to trudno.

Dokładnie. Do tego robiła to z klasą i godnością, wykopała autora z forum aż się za nim kurzyło kiedy pokazał swoje prawdziwe oblicze odpisując na ostatnią wypowiedź Agaty. Jego poplecznicy niestety nie umieją się z tym pogodzić więc siedzieli tu całą noc i albo się pod nią podszywali, albo ją obrażali, żeby tylko ją zdyskredytować. Zachowywali się jak niedorozwinięci uczniowie podstawówki uważając, że są tacy zarąbiści, bo dowalili osobie, która miażdżyła ich każdym zdaniem w swoich wpisach. Myśleli, że od rana będą mogli znów przyklaskiwać autorowi, a tu niespodzianka, więc atakują wszystkich, którzy się na nią powołują. Temat bardzo dobrze oddaje poziom polskich dyskusji w mediach, nie tylko internetowych.

Gość Silia

Autorzyno, ktos, kto nazywa parade wolnosci parada zboczencow i aborcje uwaza za dzielo szatana, nie powinien wypowiadac sie na temat rozwoju intelektualno-spolecznego. Jestes jedynie zalfabetyzowanym ciemnogrodzianinem i taka tez partnerka do ciebie pasuje.

Gość Gość

Autorze, po co Ci te szkoły, studia i naukowe rozprawy, jak życiowo jesteś fajtłapą? przy pierwszym poważnym życiowym wyborze- znalezieniu partnerki, cała twoja wiedza poszła w ...u. Celujesz w osobę dużo powyżej twojej ligi i płaczesz, że nie umiesz nikogo znaleźć. Mierz siły na zamiary,  zamiast rozkminiać naukowo rzeczy, które są poza twoim zasięgiem.

Gość Gość

Autor - porażka. Na każdą odpowiedź - kontra. A partnerki jak nie było, tak nie ma............

Gość paweu

jakimi wy jestescie j/ebanymi hipokrytkami to sie w pale nie miesci. dostalyscie wscieku macic bo chlopak smie smiec miec wymagania, a teraz wypisujecie, ze nawet 19-stolatki swiezo pewnie po maturze sa z wyzszej ligi niz ogarniety chlop po studiach. wam sie tak pop/ie/rdolilo we lbach, ze ja juz pare laat temu odpuscilem sobie zwiazki w trosce o swoje zdrowie psychiczne

Gość Gość
9 minut temu, Gość paweu napisał:

jakimi wy jestescie j/ebanymi hipokrytkami to sie w pale nie miesci. dostalyscie wscieku macic bo chlopak smie smiec miec wymagania, a teraz wypisujecie, ze nawet 19-stolatki swiezo pewnie po maturze sa z wyzszej ligi niz ogarniety chlop po studiach. wam sie tak pop/ie/rdolilo we lbach, ze ja juz pare laat temu odpuscilem sobie zwiazki w trosce o swoje zdrowie psychiczne

On jest ogarnirym chł0opem po studiach??? W którym miejscu?

On jest cwanym manipulanterm - widać jak odpowiada na zarzuty, jak wyrywa z kontekstu zdania i przekręca ich znaczenie, jak wypiera się w kolejnej wypowiedzi, tego co pisał w następnej.  Np. nazwał parady równości - paradami zboczeńców, ale jak został o to zapytany, twierdził, że wcale tak nie powiedział. Powiedział i bardzo łatwo to znaleźć.

Gościu myślał, że erudycją i oczytaniem bedzie karmił kobiety -  w jego mniemaniu głupie ...ki. A to one pokazały mu gdzie jego miejsce w szeregu i gdzie może sobie wsadzić swoje teorie, to dostał wku/rwu i zaczął dyskutować sam ze sobą - zdenuncjowany - zwiał i tyle jego cudownej twórczości i wielkich mądrości.

Gość Gość

paweu - może to dobrze, że odpuściłeś sobie związki, może dzięki temu choć jedna kobieta uratuje swoje zdrowie psychiczne,

Gość paweu

no jakos ja zrozumialem o co mu chodzilo. ktos go zapytal, czy dla niego homoseksualisci sa zboczencami. napisal, ze nie i ze za zboczencow ma tych wszystkich z parad. 

Gość paweu

Gosc: i te wasze pozal sie boze teksty..... znasz mnie, ze wiesz, ze kobiety uratuja swoje zdrowie psychiczne przez brak kontaktow ze mna? juz mnie znokautowalas w swoim mniemaniu? :D

Gość Olo

Jako facet stwierdzam, że autor to męska pi/zda. I został potraktowany stosownie do swoich wynurzeń. Niech się cieszy, że trafił tylko na kilka kobiet, które podjęły z nim polemikę, przy większej ilości sr/ał by po gaciach już w pierwszym dniu otwarcia tego tematu. Życiowy nieogar z wymaganiami i poglądami rodem z zapomnianej przez świat i ludzi wiochy, gdzie psy dupami szczekają, a pozuje na oczytanego elokwentnego studencika. Żadnej wypowiedzi nie potrafi podeprzeć życiowym , konkretnym przykładem, tylko żongluje naukowymi pseudo-argumentami.

Gość paweu

to po ch.uj tu jeszcze sie rozwodzisz, skoro przestraszyl sie i zwial? :D

Gość Olo
6 minut temu, Gość paweu napisał:

no jakos ja zrozumialem o co mu chodzilo. ktos go zapytal, czy dla niego homoseksualisci sa zboczencami. napisal, ze nie i ze za zboczencow ma tych wszystkich z parad. 

No to nie zrozumiałeś - On napisał najpierw, żwe homoseksualiści to zboczeńcy. Na pytanie Jak człowiek interesujący się psychologią, może nazwać homoseksualistę zboczeńcem stwierdził, że wcale tak nie napisał.......To jest właśnie jego technika, tak odpierał większość argumentów. Najpierw coś pisał, a potem dowodził, że wcale nie.

Gość Olo
1 minutę temu, Gość paweu napisał:

nie on jeden, na szczescie wypowiadał się w tym wątku :D

Gość paweu

myslisz, ze nie widac tego, ze siedzisz tu bez przerwy i sama siebie popierasz? dopoki nie zaczna sie tu wypowiadac osoby z kontami z dluzsza hisoria niz jeden dzien, to czytanie wysrywow jakiejs durnej rury mija she z celem

Gość Gość
3 minuty temu, Gość paweu napisał:

No zwiał - jak większośc kolesi przypartych do muru, najpierw są szersi od koszuli a potem spie/rda/lają w podskokach z urażoną dumą i wzrokiem zbitego psa

5 minut temu, Gość paweu napisał:

np. żeby odpowiedzieć na Twój wpis i przeczytać wpisy innych osób.

Gość Gość
5 minut temu, Gość paweu napisał:

myslisz, ze nie widac tego, ze siedzisz tu bez przerwy i sama siebie popierasz? dopoki nie zaczna sie tu wypowiadac osoby z kontami z dluzsza hisoria niz jeden dzien, to czytanie wysrywow jakiejs durnej rury mija she z celem

tak? Noc się zbliża i znów ta sama śpiewka?? A jak do tego ma się twoje anonimowe konto bez historii? Jestem durną rurą i wysrywam, a przyszedłeś tutaj i włączyłeś się do dyskusji - wjechałam Ci na ambicję yo zacząłeś bluzgać. Śmieszny facecik ze zranionym ego, a w zamian bluzgi i wyzwiska.

Gość paweu

ty olo tez jakis pie.rdolni.ety jestes? znaalazlem wpis tego ziomka, napisal tak: "Nie nazwałem zboczeńcami homoseksualistów. Za zboczeńców uważam wulgarnych obrazoburców, którzy obnoszą się ze swoją seksualnością na ulicach w ramach tzw. marszów równości. Trzeba wyraźnie rozgraniczyć środowisko "zwykłych" homoseksualistów od aktywistów ruchu LGBT, który ma charakter ideologiczny, a powoli nabiera również tego politycznego", a ty ludziom wmawiasz co innego. gdzie tu pisze, ze kazdy homo to zbok?

Gość paweu

mi wjechalas na ambicje? :D ty kazdego w swoim mniemaniu nokautujesz i wjezdzasz na ambicje