Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czytałyście już o wypadku i akcji poszukiwaczej Piotra Woźniak-Staraka?

Polecane posty

Gość Gość

Tak długo zakopywali a tu znów zaczną wykopywać 😄 😄 😄 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Buhaha nie wytrzymało byle co Ewcia czy Filipcio? 😄 

Ale się dało podpuścić byle co 😄 

Czyta się kafe co?

Ty serio kre/tynko myślisz, że ona na kafe siedzi? A tak, zapomniałam, że to ja jestem przecież i wszyscy inni użytkownicy.

Gość gość

Na wykopie ktoś się teraz pyta czy filipek jest dalej chłopakiem ewki

Gość Gość inny
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ty serio kre/tynko myślisz, że ona na kafe siedzi? A tak, zapomniałam, że to ja jestem przecież i wszyscy inni użytkownicy.

a kogo według ciebie tak zdenerwowało info, że na wykopie jest dużo jej zdjęć i ludzie się z niej śmieją?

Ja nie ona

Gość Gość

Oni tego psychicznie nie wytrzymają

Gość gość

to prawda że ona w niedzielę rano poszła do staraków po swoje ciuchy z motorówki?

to wtedy była ta awantura i staraki ją wyzywali

Gość Gość

Dobra piszcie, że Ewka to piękna laska, nie będą się tak pienić z Filipciem 😄 

Gość Gość

Jaka ładna ta Ewka, jakie ma piękne zęby 😄 

Gość gość
55 minut temu, Gość gość napisał:

to prawda że ona w niedzielę rano poszła do staraków po swoje ciuchy z motorówki?

to wtedy była ta awantura i staraki ją wyzywali

Tak, nasza paranoiczka wszędzie wisząca ewcię, psychofanka Staraka tam była na ich posesji przebrana za drzewo i wszystko widziała. Potem awantura przeniosła się do mariny więc przebrała się za karpia i siedziała pod motorówką aby być na bieżąco.

Gość ALUTA
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Jaka ładna ta Ewka, jakie ma piękne zęby 😄 

A możesz wyjaśnić dlaczego jesteś tak emocjonalnie zaangażowana w tę sprawę i rozhisteryzowana na punkcie tej kobiety? 

Ja rozumiem, że każdy snuje jakieś domysły. Sama sobie coś tam snuję ale ty już popadłaś w obłęd.

Cały czas tylko te "zęby" i wszędzie Ewa, każdy wpis to rzekomo ona, a ona to morderczyni.

Serio teraz ty mnie ciekawisz bardziej niż ta sprawa.

Gość Gość
25 minut temu, Gość ALUTA napisał:

A możesz wyjaśnić dlaczego jesteś tak emocjonalnie zaangażowana w tę sprawę i rozhisteryzowana na punkcie tej kobiety? 

Ja rozumiem, że każdy snuje jakieś domysły. Sama sobie coś tam snuję ale ty już popadłaś w obłęd.

Cały czas tylko te "zęby" i wszędzie Ewa, każdy wpis to rzekomo ona, a ona to morderczyni.

Serio teraz ty mnie ciekawisz bardziej niż ta sprawa.

Histeryzujesz to ty, właśnie miałam okazję widzieć jak wrzeszczałaś że zgłaszasz temat do usunięcia. Ja mam tylko ubaw odkąd te zęby zobaczyłam, no są śmieszne i widzę, że nie tylko dla mnie. Pierwszy raz widzę takie piękne zęby wystające z gęby. 😄  O morderczyni nic nie pisałam, jesteś tak rozhisteryzowana, że mylisz osoby.

Każdemu tu wmawiasz jak nie zdradę to paranoję, a teraz też własną histerię. Śmieje się z ciebie pół Polski.

Teraz jesteś ALUTA? 😄

Gość Gość
42 minuty temu, Gość gość napisał:

Tak, nasza paranoiczka wszędzie wisząca ewcię, psychofanka Staraka tam była na ich posesji przebrana za drzewo i wszystko widziała. Potem awantura przeniosła się do mariny więc przebrała się za karpia i siedziała pod motorówką aby być na bieżąco.

Dlaczego jesteś taka rozhisteryzowana? 😄 

Gość ggg

No właśnie dlaczego ty ją cały czas szkalujesz i obrażasz? Piotr był dla ciebie kimś ważnym że tak przeżywasz? Przecież Cię tam nie było, a póki nie udowodniono jej winy, a nawet jej nie oskarżono czyli nie wiemy co zaszło to nie mamy prawa jej oceniać, a Ty już ją osądziłaś i skazałaś. No już pojazd po wyglądzie to faktycznie poziom wykopów, nikogo więcej. Nie wiesz co tam zaszło i ja też nie wiem dlatego nie mam prawa nazywać ją morderczynią ani prostytutką. Ty tak samo nie wiesz ale nazwałaś ją wszystkim czym tylko można. Dlaczego? Jak się nie wie i się nie widziało to się nie ujada, proste.

Gość Gość

Fajne foty są na wykopie. 😄 

Zgłoś temat 😄 

Gość Gość
9 minut temu, Gość ggg napisał:

No właśnie dlaczego ty ją cały czas szkalujesz i obrażasz? Piotr był dla ciebie kimś ważnym że tak przeżywasz? Przecież Cię tam nie było, a póki nie udowodniono jej winy, a nawet jej nie oskarżono czyli nie wiemy co zaszło to nie mamy prawa jej oceniać, a Ty już ją osądziłaś i skazałaś. No już pojazd po wyglądzie to faktycznie poziom wykopów, nikogo więcej. Nie wiesz co tam zaszło i ja też nie wiem dlatego nie mam prawa nazywać ją morderczynią ani prostytutką. Ty tak samo nie wiesz ale nazwałaś ją wszystkim czym tylko można. Dlaczego? Jak się nie wie i się nie widziało to się nie ujada, proste.

A ty dlaczego ją tak bronisz? Ewka to dla ciebie bliska osoba? Ciebie też tam nie było i nie wiesz co ona robiła, co kombinowała, co planowała. Jedno jest pewne, że była nocą na motorówce z żonatym mężczyzną, on nie żyje, a jej nic nie jest. On pływał od lat i nigdy mu się nic nie stało dopóki Ewka mu na łódkę nie wskoczyła.To ty jesteś pani materac, która wie na bank, że żona Staraka była notorycznie zdradzana w zamian za drogie prezenty?

Gość hihi

a kto by inny tu się tak sr/ał jak nie sama ewka?

Gość gosc
56 minut temu, Gość gość napisał:

można wiedzieć dlaczego w każdym wątku obrażasz ludzi wmawiając im paranoje?

leczysz się?

Gość gość 1
5 minut temu, Gość gosc napisał:

można wiedzieć dlaczego w każdym wątku obrażasz ludzi wmawiając im paranoje?

leczysz się?

ona każdego wyzywa kto nie pisze po jej myśli czyli o zdradzie

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość 1 napisał:

ona każdego wyzywa kto nie pisze po jej myśli czyli o zdradzie

Ja tylko napisałam, że nie wierzę w żadną zdradę, że bogaty facet nie poleciałby na coś takiego, bo ta Ewka jest brzydka jak noc listopadowa, a ta natychmiast zaczęła wyzywać. 😄  Wariatka jakaś 😄 

Gość ALUTA
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Histeryzujesz to ty, właśnie miałam okazję widzieć jak wrzeszczałaś że zgłaszasz temat do usunięcia. Ja mam tylko ubaw odkąd te zęby zobaczyłam, no są śmieszne i widzę, że nie tylko dla mnie. Pierwszy raz widzę takie piękne zęby wystające z gęby. 😄  O morderczyni nic nie pisałam, jesteś tak rozhisteryzowana, że mylisz osoby.

Każdemu tu wmawiasz jak nie zdradę to paranoję, a teraz też własną histerię. Śmieje się z ciebie pół Polski.

Teraz jesteś ALUTA? 😄

Nikomu nie wmawiam zdrady. Nie wiem co tam było więc się nie wypowiadam. No ja nawet rozumiem, że Cię może czyjś wygląd śmieszyć ale ile można o tym pisac? Kolejna strona o jej zębach. Owszem to już jest histeria i obłęd.

Gość gość

zęby, Ewka, Filip, wykop, zęby, Ewka, Filip, wykop, zęby, Ewka, Filip, wykop, zęby, Ewka, Filip, wykop.......... i tak przez kilkanaście stron. Nie wcale nie jesteś szurniętą paranoiczką.

Gość Gosc

Czy wiadomo kto poprowadzi BB?

Gość gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Czy wiadomo kto poprowadzi BB?

A ktoś to ogląda? poważnie? Będzie druga edycja tego ustawionego szajsu ze sztucznymi podstawionymi manekinami? ale numer.

Gość Gosc

Sliczna blondynka jest i mlodziutka, zeby znowu nie takie straszne, moze nie 10/10, ale 7 bym  dala

Gość gość
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Sliczna blondynka jest i mlodziutka, zeby znowu nie takie straszne, moze nie 10/10, ale 7 bym  dala

A ja z tego co widzę to ma aparat na zębach więc on jeszcze optycznie wypycha te zęby jakby bardziej wystawały niż wystają. Jak dla mnie też  ładna.

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość gość napisał:

A ja z tego co widzę to ma aparat na zębach więc on jeszcze optycznie wypycha te zęby jakby bardziej wystawały niż wystają. Jak dla mnie też  ładna.

Właśnie po to ma aparat żeby nie mieć krzywych zębów. Wygląda tak świeżo i naturalnie w porównaniu do Szulim

Gość gość

Skoro Lampart pisze "z pominięciem wszelkich zasad bezpiecznego poruszania się łodzią motorową po naturalnych zbiornikach wodnych, zlekceważeniem sportowych możliwości samej łodzi, świadomym zwolnieniem pracowników ochrony i wieloma innymi błędami, które w połączeniu doprowadziły do śmiertelnego w skutkach incydentu." 
I jeszcze:
"Prowadząc przeróżne sprawy zorientowane wokół Mazur, możemy powiedzieć (niestety jedynie enigmatycznie, ze względu na utajnione okoliczności pochodzenia takiej wiedzy), że do takiego wypadku mogło (a wręcz powinno) już dojść co najmniej kilka razy w przeszłości."
To jak inaczej nazwać jak brawurą? Nocą, bez kapoków? 
Kochająca Rodzina, liczni Przyjaciele i Znajomi - czy naprawdę nikt nie próbował zwrócić uwagi na takie powtarzające się incydenty? 
Kochał życie i kochał ludzi. Był otwarty na świat i pomagał innym. Tyle miał przed sobą. 
Dlaczego Jemu nikt nie pomógł? Żona zawsze martwiła się o Niego ( Rodzina pewnie też oczywiście!) , ale to żona często w komentarzach wyrażała troskę, bo znała Go i wiedziała, że niezbyt poważnie czasami zachowuje się w różnych sytuacjach. Wiadomo, nie był małym dzieckiem, którego nie wolno spuszczać wzroku. 
Jednak Znajomi potrafili się super bawić i wstawiać, robić fotki, a czy ktoś Mu kiedyś powiedział, że przesadza? Żeby zwolnił? Że może nie powinien robić tego czy owego? 
Wyrazy Współczucia dla Rodziców, Żony i Rodzeństwa. 

Gość Gość

Dziwne jest z tym jasnowidzem? Kiedyś mówił, że wysłał wieczorem mapę, a teraz że ten znajomy rodziny stał w przedpokoju jak dostał mapę? 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Właśnie po to ma aparat żeby nie mieć krzywych zębów. Wygląda tak świeżo i naturalnie w porównaniu do Szulim

No Szulim jest kilkanaście lat starsza od niej to trudno żeby miała skórę jak dwudziecha, chyba, że chodzi Ci o to upiększanie i poprawianie to fakt, kukłowata się zrobiła od tych ostyrzykiwań i krojenia.

Gość gosc gosć
6 minut temu, Gość gość napisał:

No Szulim jest kilkanaście lat starsza od niej to trudno żeby miała skórę jak dwudziecha, chyba, że chodzi Ci o to upiększanie i poprawianie to fakt, kukłowata się zrobiła od tych ostyrzykiwań i krojenia.

wcale nie zrobiła się "kukłowata". Wygląda ślicznie.