Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc

Ross paczam po ex

Polecane posty

Go艣膰 Go艣膰
4 minuty temu, marawstala napisa艂:

Dzieci chyba rodz膮 si臋 bez z臋b贸w : )

M贸j b艂膮d, chodzi艂o mi, 偶e nie wyros艂y jej te z臋by 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc
9 minut temu, marawstala napisa艂:

Ciekawa inwestycja : )

Wiesz, priorytety...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wdsads
7 minut temu, marawstala napisa艂:

Dzieci chyba rodz膮 si臋 bez z臋b贸w : )

Dobrze napisa艂a, bo z臋by s膮 ukryte pod dzi膮s艂ami, powstaj膮聽6. a 8. miesi膮cem ci膮偶y matki z wt贸rnej listewki z臋bowej le偶膮cej doj臋zykowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
11 minut temu, Go艣膰 kasiaaaasia napisa艂:

Dobrze, 偶e przeczyta艂a te komentarze, my艣la艂am, 偶e nie ma takich t臋pot jak ten "ekspert", ale ka偶dego dnia dowiaduj臋 si臋, 偶e g艂upota nie ma monopolu.聽

12 minut temu, marawstala napisa艂:

Moze i czesc z nich nie byla trafiona, ale wiekszosc pisana byla w celu pomocy Gosi, ale ona wszystkie wsadzila do jednego wora.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Musicie zapamietac raz na zawsze, ze osobowosc Gooosi, rad nie znosi!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
10 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

M贸j b艂膮d, chodzi艂o mi, 偶e nie wyros艂y jej te z臋by 馃檪

Nic takiego si臋 nie sta艂o : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
8 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Wiesz, priorytety...

Dobrze wygl膮da... pasuj膮 jej聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaaasia
Przed chwil膮, marawstala napisa艂:

Nic takiego si臋 nie sta艂o : )

sta艂o si臋, bo ju偶 wy偶ej ci to wyjasniono znawco z臋b贸w

to pewnie ten ekpspert od brwi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
9 minut temu, Go艣膰 wdsads napisa艂:

Dobrze napisa艂a, bo z臋by s膮 ukryte pod dzi膮s艂ami, powstaj膮聽6. a 8. miesi膮cem ci膮偶y matki z wt贸rnej listewki z臋bowej le偶膮cej doj臋zykowo

Tak wyrzynaj膮 si臋 ale po porodzie nie s膮 widoczne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
2 minuty temu, Go艣膰 kasiaaaasia napisa艂:

sta艂o si臋, bo ju偶 wy偶ej ci to wyjasniono znawco z臋b贸w

to pewnie ten ekpspert od brwi

Nie wiem o co chodzi z tymi brwiami : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 jukijo napisa艂:

To jak Gosia wy艣mia艂a fanki i ich porady - by艂o 偶a艂osne. Wiele z ich to dzieciaki, nastolatki, kt贸re nie przytyka艂y jej z艂o艣liwie i nie dawa艂y uwag aby j膮 zabola艂y - one chcia艂y pom贸c, tak po ludzku, dziewczynie kt贸r膮 lubi膮 z neta, 偶eby si臋 nie smuci艂a.
A ta sucz nabija艂a si臋 z tych komentarzy i jeszcze pozwoli艂a na wy艣miewanie dziewczyn pod filmikiem. Po co? 呕eby komu艣 by艂o przykro? Co艣 na zasadzie "mnie jest 藕le to tobie tez b臋dzie"? Jest zimna i chamska.

a moim zdaniem mia艂a akurat racje. Ka偶dy musi kiedy艣 dosta膰 lekcje, 偶e daj膮c takie rady mo偶e zosta膰 wy艣mianym. Zas艂ugiwa艂y na to 偶eby ich 艣redniowieczne pogl膮dy na temat kobiet i zwi膮zk贸w zosta艂y zmieszane z b艂otem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala

Nie 艣ledzi艂am a偶 tak bacznie jej kana艂 ale kilka filmik贸w widzia艂am : ) a te kt贸re widzia艂am by艂y fajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Dlatego ja nigdy, przenigdy nie pokazuje slabosci przed nikim z wyjatkiem najblizszych mi osob. Ludzie uwielbiaja byc swiadkiem czyichs slabych momentow i uwazaja, ze聽fakt, ze ktos sie przed nimi wywnetrza daje im prawo do dawania rad. W sumie slusznie, bo skoro sie przede mna zalisz, to chyba z jakiegos powodu. Goska chyba juz zalapala, ze takie wylewanie zalow przed tlumami obcych ludzi nie poplaca i znowu przybrala swoja maske clowna. I niech sie tego trzyma, niech sie wyglupia, blaznuje,聽 bedzie jasiem fasola, bo ten glupi tlum, ktory聽ja oglada聽za to ja wlasnie polubil, a prywate i slabosci i smutki niech zostawi dla siebie i prawdziwych przyjaciol z realu. No, tylko problem w tym, ze ona takich nie ma...Ale zgadzam sie, ze dobrze, ze wysmiale te rady, bo one byly tak zenujace, ze na nic innego nie zaslugiwaly. To wlasnie takie rasowe poddancze "slowianki" przynosza wstyd i robia opinie Polkom na swiecie. Noz w kieszeni sie otwiera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Kobieta twierdzi, 偶e kolo mia艂 wywalone, jak ona wygl膮da. Czyli w nocy聽 folgowa艂 sobie przy zgaszonym 艣wietle? W sumie nie dziwi臋 si臋. Taka uroda radiowa.

To nie chodzi o to, ze mial wywalone, tylko ze nie zwracal uwagi na szczegoly. Wielu facetow ktorzy kochaja nie zauwazaja np w co kobieta jest ubrana 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
37 minut temu, marawstala napisa艂:

Dobrze wygl膮da... pasuj膮 jej聽

Mysle ze wolalaby zamiast dziarow miec swoje lokum, stad slowo "priorytet", wcze艣niej nie pomyslala nad zabezpieczeniem finansowym, tylko wydawala na biezaco.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
34 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

a moim zdaniem mia艂a akurat racje. Ka偶dy musi kiedy艣 dosta膰 lekcje, 偶e daj膮c takie rady mo偶e zosta膰 wy艣mianym. Zas艂ugiwa艂y na to 偶eby ich 艣redniowieczne pogl膮dy na temat kobiet i zwi膮zk贸w zosta艂y zmieszane z b艂otem

Pewno ze tak. Te pindy madralinskie sa takie same w realu moge sie zalozyc.i nieproszone uszczesliwiaja wszystkich swoimi radami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Nie lubi臋 Gooooosi. Ale nie dziwi臋 si臋, 偶e wy艣mia艂a te rady. Te偶 bym tak zrobi艂a. I niech nikt nie pisze, 偶e to by艂y rady z serca. Bo to zwykle chamstwo pod przykrywk膮 wsp贸艂czucia. I to pisanie o s艂owiankach jak o towarze do sprz膮tania. 呕e oddadz膮 si臋 pierwszemu lepszemu Szkotowi, 偶eby tylko by膰 na jego w艂o艣ciach w UK. Jak dla mnie te rady by艂y z艂o艣liwe i na pewno nie pisa艂a ich fanka z dobrego serca.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Dlatego ja nigdy, przenigdy nie pokazuje slabosci przed nikim z wyjatkiem najblizszych mi osob. Ludzie uwielbiaja byc swiadkiem czyichs slabych momentow i uwazaja, ze聽fakt, ze ktos sie przed nimi wywnetrza daje im prawo do dawania rad. W sumie slusznie, bo skoro sie przede mna zalisz, to chyba z jakiegos powodu. Goska chyba juz zalapala, ze takie wylewanie zalow przed tlumami obcych ludzi nie poplaca i znowu przybrala swoja maske clowna. I niech sie tego trzyma, niech sie wyglupia, blaznuje,聽 bedzie jasiem fasola, bo ten glupi tlum, ktory聽ja oglada聽za to ja wlasnie polubil, a prywate i slabosci i smutki niech zostawi dla siebie i prawdziwych przyjaciol z realu. No, tylko problem w tym, ze ona takich nie ma...Ale zgadzam sie, ze dobrze, ze wysmiale te rady, bo one byly tak zenujace, ze na nic innego nie zaslugiwaly. To wlasnie takie rasowe poddancze "slowianki" przynosza wstyd i robia opinie Polkom na swiecie. Noz w kieszeni sie otwiera.

Tu nie chodzi czy rady by艂y dobre czy 藕le. M膮dre czy g艂upie. Chodzi o fakt w jaki spos贸b Gosia na nie zareagowa艂a. Je艣li w ten spos贸b si臋 odnosi艂a do innej opinii wyra偶onej przez Rossa to nic dziwnego 偶e nie chce z ni膮 by膰. Ka偶da opinie mo偶na wyrazi膰 na r贸偶ny spos贸b. To w jakiej formie zrobi艂a to Gosia pokazuje haka naprawd臋 jest. Arogancja, nie uznaj膮c innego punktu widzenia i nie potrafi膮cy odnie艣膰 si臋 z szacunkiem wobec tych, kt贸rzy jej z d9brego serca, a nie z艂o艣liwo艣ci napisali co my艣l膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
44 minuty temu, marawstala napisa艂:

Nie wiem o co chodzi z tymi brwiami : )

to co tutaj robisz skoro Gosi nie ogl膮dasz? 馃槃聽nast臋pny recenzent "nie by艂em na filmie, ale o nim powiem, bo czyta艂em co艣 na filmweb"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
8 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Mysle ze wolalaby zamiast dziarow miec swoje lokum, stad slowo "priorytet", wcze艣niej nie pomyslala nad zabezpieczeniem finansowym, tylko wydawala na biezaco.

A偶 tak tanie mieszkania nie s膮 : ) poza tym ma dach nad g艂ow膮... tatua偶e ju偶 s膮 i teraz mo偶e sobie odk艂ada膰 na ten wyjazd o kt贸rym par臋 razy wspomnia艂a... mo偶e nie chce mie膰 swoich czterech 艣cian... Je艣li np chcia艂aby podr贸偶owa膰... A je艣li chce to te偶 mo偶e odk艂ada膰 na nie. Przecie偶 droga nie jest zamkni臋ta聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
3 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

to co tutaj robisz skoro Gosi nie ogl膮dasz? 馃槃聽nast臋pny recenzent "nie by艂em na filmie, ale o nim powiem, bo czyta艂em co艣 na filmweb"

Wesz艂am na chwil臋 a zasta艂am na d艂u偶ej : ) ogladam j膮, ale bardzo wybi贸rczo : ) no nie wszystkie fakty kojarz臋聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
5 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nie lubi臋 Gooooosi. Ale nie dziwi臋 si臋, 偶e wy艣mia艂a te rady. Te偶 bym tak zrobi艂a. I niech nikt nie pisze, 偶e to by艂y rady z serca. Bo to zwykle chamstwo pod przykrywk膮 wsp贸艂czucia. I to pisanie o s艂owiankach jak o towarze do sprz膮tania. 呕e oddadz膮 si臋 pierwszemu lepszemu Szkotowi, 偶eby tylko by膰 na jego w艂o艣ciach w UK. Jak dla mnie te rady by艂y z艂o艣liwe i na pewno nie pisa艂a ich fanka z dobrego serca.聽

A co my艣la艂a艣, 偶e kobieta, kt贸rej jedynym sukcesem jest z艂apanie faceta (ba! mo偶e nawet obcokrajowca) udzieli przydatnych rad?聽

Najlepsza rada - r贸b wszystko tak jak czujesz i tyle, a ka偶dy zna siebie i wie co jest dla niego dobre i co sprawia mu rado艣膰, oczywi艣cie s膮 jakie艣 od艂amy - ludzie np. uzale偶nieni, ale wydaje mi si臋, 偶e 90% spo艂ecze艅stwa samo sobie poradzi.

Najlepsza rada jak膮 dosta艂am po rozstaniu z narzeczony聽 - szybko znajd藕 innego, klin-klinem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
9 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Tu nie chodzi czy rady by艂y dobre czy 藕le. M膮dre czy g艂upie. Chodzi o fakt w jaki spos贸b Gosia na nie zareagowa艂a. Je艣li w ten spos贸b si臋 odnosi艂a do innej opinii wyra偶onej przez Rossa to nic dziwnego 偶e nie chce z ni膮 by膰. Ka偶da opinie mo偶na wyrazi膰 na r贸偶ny spos贸b. To w jakiej formie zrobi艂a to Gosia pokazuje haka naprawd臋 jest. Arogancja, nie uznaj膮c innego punktu widzenia i nie potrafi膮cy odnie艣膰 si臋 z szacunkiem wobec tych, kt贸rzy jej z d9brego serca, a nie z艂o艣liwo艣ci napisali co my艣l膮.聽

Naprawde uwazasz, ze pisanie komus, ze jak sie nie zmieni, to zaraz jakas inna slowianka PRZED BREXITEM Rossowi do lozka wskoczy, jest rada z dobrego serca, zaslugujaca na szacunek na dodatek? Bicz plis.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
9 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Naprawde uwazasz, ze pisanie komus, ze jak sie nie zmieni, to zaraz jakas inna slowianka PRZED BREXITEM Rossowi do lozka wskoczy, jest rada z dobrego serca, zaslugujaca na szacunek na dodatek? Bicz plis.

a potem nawet pracowa膰 nie trzeba, bo taki Szkot to spe艂nienie marze艅, lew biznesu, a ty 艣pisz do 10, potem 艣niadanie w knajpce, masa偶, solarium, przed艂u偶anie tips贸w, jedziesz taxi pod prac臋 m臋偶a, sekretarki gryz膮 parapet z zazdro艣ci, ca艂ujesz si臋 z m臋偶em z j臋zyczkiem, on 艂apie ci臋 za ty艂ek i biegniecie na lancz do wypasionej restauracji. I niby jeste艣 S艁OWIANK膭, ale 艣wiatow膮 i mielonego nie wybierzesz, sta膰 ci臋 na owoce morza. Jecie posi艂ek聽trzymaj膮c si臋 za r臋ce i pokazujesz mi na iphone foto wzoru paznokci, kt贸ry zrobisz nast臋pnym razem. Potem mu opowiadasz jak zruga艂a艣 kobiet臋 na聽solarce, bo za d艂ugo si臋 ubiera艂a, niech wie jakie S艁OWIANKI s膮 bojowe. On jest z ciebie dumny, teraz jest pewien, 偶e wyb贸r S艁OWIANKI by艂 strza艂em w dziesi膮tk臋. On wraca do pracy, a ty biegniesz na zakupy, kolejki w sklepie s膮 dla plebsu - krzyczysz ze 艣wietnym akcentem - "OPEN NJU KASSA!!!".聽

Gotujesz obiad w seksownej bieli藕nie, bo ON zaraz wr贸ci z pracy, musisz by膰 gotowa. Dobrze, 偶e kosmetyczka zrobi艂a聽ci frywolny szlaczek na wzg贸rku. Je偶eli ON b臋dzie mia艂 ochot臋 na chwilk臋 zapomnienia -聽 jeste艣 gotowa.聽

S艁OWIANKA wbrew pozorom nie sprz膮ta, bo je偶eli dobrze wybierze to sta膰 j膮 na pomoc domow膮. Poza tym nie b臋dziesz sobie psu艂a fryzury domowymi obowi膮zkami - przecie偶 jak myjesz wann臋 g膮bk膮 to g艂owa si臋 rusza, moje loki musz膮 by膰 nienaganne. Sprzatanie powoduje,偶e si臋 pocisz, a nie na darmo robi艂a艣 makia偶 od 11 do 12, no i nie m贸wi膮c o zagro偶onych paznokciach.

Ja to jednak mam 偶ycie!

Dzieci? Kto ma dzieci ten ma smr贸d, a kto nie ma ten ma mi贸d!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
41 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Ot贸偶 to. Je艣li uwa偶a艂a te rady za zb臋dne to mog艂a powiedzie膰, 偶e dzi臋kuj臋 ale woli pozosta膰 taka jaka jest i tyle. A ona po prostu pokaza艂a jaki ma stosunek do widz贸w i jaka jest, czyli chamska. Poza tym wydaje mi si臋, 偶e zabola艂o j膮 to cho膰 nikt jej nie krytykowa艂. Ale ona odebra艂a to jako krytyk臋. Wi臋c nie jest a偶 tak wyluzowana i zdystansowana za jak膮 sie uwa偶a. Ma kompleksy jak st膮d do kosmosu. Nie czuje si臋 pewnie dlatego k膮sa. Ja ju偶 jej nie ogl膮dam. Ten filmik to by艂o dno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
9 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

a potem nawet pracowa膰 nie trzeba, bo taki Szkot to spe艂nienie marze艅, lew biznesu, a ty 艣pisz do 10, potem 艣niadanie w knajpce, masa偶, solarium, przed艂u偶anie tips贸w, jedziesz taxi pod prac臋 m臋偶a, sekretarki gryz膮 parapet z zazdro艣ci, ca艂ujesz si臋 z m臋偶em z j臋zyczkiem, on 艂apie ci臋 za ty艂ek i biegniecie na lancz do wypasionej restauracji. I niby jeste艣 S艁OWIANK膭, ale 艣wiatow膮 i mielonego nie wybierzesz, sta膰 ci臋 na owoce morza. Jecie posi艂ek聽trzymaj膮c si臋 za r臋ce i pokazujesz mi na iphone foto wzoru paznokci, kt贸ry zrobisz nast臋pnym razem. Potem mu opowiadasz jak zruga艂a艣 kobiet臋 na聽solarce, bo za d艂ugo si臋 ubiera艂a, niech wie jakie S艁OWIANKI s膮 bojowe. On jest z ciebie dumny, teraz jest pewien, 偶e wyb贸r S艁OWIANKI by艂 strza艂em w dziesi膮tk臋. On wraca do pracy, a ty biegniesz na zakupy, kolejki w sklepie s膮 dla plebsu - krzyczysz ze 艣wietnym akcentem - "OPEN NJU KASSA!!!".聽

Gotujesz obiad w seksownej bieli藕nie, bo ON zaraz wr贸ci z pracy, musisz by膰 gotowa. Dobrze, 偶e kosmetyczka zrobi艂a聽ci frywolny szlaczek na wzg贸rku. Je偶eli ON b臋dzie mia艂 ochot臋 na chwilk臋 zapomnienia -聽 jeste艣 gotowa.聽

S艁OWIANKA wbrew pozorom nie sprz膮ta, bo je偶eli dobrze wybierze to sta膰 j膮 na pomoc domow膮. Poza tym nie b臋dziesz sobie psu艂a fryzury domowymi obowi膮zkami - przecie偶 jak myjesz wann臋 g膮bk膮 to g艂owa si臋 rusza, moje loki musz膮 by膰 nienaganne. Sprzatanie powoduje,偶e si臋 pocisz, a nie na darmo robi艂a艣 makia偶 od 11 do 12, no i nie m贸wi膮c o zagro偶onych paznokciach.

Ja to jednak mam 偶ycie!

Dzieci? Kto ma dzieci ten ma smr贸d, a kto nie ma ten ma mi贸d!!

Mo偶na si臋 po艣mia膰 ale Go艣ka jako艣 te偶 malowa艂a sie specjalnie dla ROSSA jak sz艂a z nim na randk臋 czy na 艣wieta. Nawet wbija艂a sie w kuse kiecki, dokleja艂a rz臋sy. Teraz zamiast is膰 do przodu to bega desperacko do Rosa, kto wie po co. Pewnie wci膮偶 sypiaj膮 ze sob膮 lub chce do niego wr贸ci膰. W ko艅cu darmowa chatka jego matki nie 艣mierdzia艂a twojej idolce.聽 Wi臋c ta Twoja idolka jest tak膮 sam膮 "s艂owiank膮" z kt贸rych tak bardzo (niby) kpi.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Mo偶na si臋 po艣mia膰 ale Go艣ka jako艣 te偶 malowa艂a sie specjalnie dla ROSSA jak sz艂a z nim na randk臋 czy na 艣wieta. Nawet wbija艂a sie w kuse kiecki, dokleja艂a rz臋sy. Teraz zamiast is膰 do przodu to bega desperacko do Rosa, kto wie po co. Pewnie wci膮偶 sypiaj膮 ze sob膮 lub chce do niego wr贸ci膰. W ko艅cu darmowa chatka jego matki nie 艣mierdzia艂a twojej idolce.聽 Wi臋c ta Twoja idolka jest tak膮 sam膮 "s艂owiank膮" z kt贸rych tak bardzo (niby) kpi.聽

sk膮d mo偶esz wiedziec, ze si臋 stroi艂a? bo nagra艂a 1 filmik "przygotowania do randki", jakis kontent musi by膰, ale wy myslicie, ze jej 1 film = caly jej rok zycia

sk膮d wiesz, 偶e PEWNIE WCI膭呕 sypiaj膮? twoje domys艂y czy masz dowody?

mo偶e na razie nie chce si臋 odci膮膰 ze wzgl臋du na psy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
3 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

sk膮d mo偶esz wiedziec, ze si臋 stroi艂a? bo nagra艂a 1 filmik "przygotowania do randki", jakis kontent musi by膰, ale wy myslicie, ze jej 1 film = caly jej rok zycia

sk膮d wiesz, 偶e PEWNIE WCI膭呕 sypiaj膮? twoje domys艂y czy masz dowody?

mo偶e na razie nie chce si臋 odci膮膰 ze wzgl臋du na psy

Dlatego jak przychodzi do Rossa, to nie wyjdzie z nimi sama na spacer, tylko czeka na Rossa a偶 wr贸ci od matki, a po spacerze zjedz膮 razem 艣niadanie. Tak, na pewno chodzi o psy聽 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
54 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Ju偶 nie udawaj, 偶e ty tak samo odnosisz si臋 do chamskich obcych i do swoich bliskich. Punk widzenia w tych komentarzach by艂 chamski i zacofany. Jak dajesz innym takie rady to nie zas艂ugujesz na ich szacunek.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

punkt* nie punk...punki w og贸le maj膮 inne widzenia聽

Udost臋pnij ten post