Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fadia

Sex z nieznajomym/nieznajomą po imprezie? Zdarzyło się?

Polecane posty

Gość Fadia

Mieliście ostatnio jakaś przygodę po imprezie/na imprezie. Mi się przydarzyła 1 raz w życiu w ostatni weekend. Poszłam do łóżka z gościem ,z którym przetańczylam pół nocy. Zawsze takie kobiety miałam za nie szanujące się zbytnio, a teraz i mi się zdarzyło. Trochę mi głupio tak samej sobie.

Gość Fadia

Musiałam się dowartościować bo ostatnio przytyło mi się z 82 do 88 kg i potrzebowałam tego.Koleś był 3/10.

Gość Dobra zabawa

Zdarzyło się, było przyjemnie 

Gość Iga

Jestem samotna kobietą, ale chodzę na imprezy publiczne. Na takiej imprezie i pod wpływem drinków mam wielką ochotę. Ale wstrzymuję się. Oczywiście zaraz w domu masturbuję się, albo nawet w wc w trakcie imprezy. Myślę, że w końcu odważę się na pełny seks.

22 minuty temu, Gość Dobra zabawa napisał:

Zdarzyło się, było przyjemnie 

Dodam tylko.  ??????

Było chociaż przyjemnie jak gość 3/10?

Siebie jak oceniasz???

Gość Dobra Zabawa
4 minuty temu, Gość Iga napisał:

Jestem samotna kobietą, ale chodzę na imprezy publiczne. Na takiej imprezie i pod wpływem drinków mam wielką ochotę. Ale wstrzymuję się. Oczywiście zaraz w domu masturbuję się, albo nawet w wc w trakcie imprezy. Myślę, że w końcu odważę się na pełny seks.

A jakieś litanie z obcymi na imprezie Ci się zdarza czy nic? 

Gość Mikro

Tak, zdarzyło mi się uprawiać seks z świeżo poznajmy na imprezie mężczyzną.  

Gość Dobra Zabawa
3 minuty temu, Bradley napisał:

Dodam tylko.  ??????

Było chociaż przyjemnie jak gość 3/10?

Siebie jak oceniasz???

Nie napisałam nigdzie że 3/10. Tak 5-6. Siebie oceniam podobnie 

Gość Dobra Zabawa
1 minutę temu, Gość Mikro napisał:

Tak, zdarzyło mi się uprawiać seks z świeżo poznajmy na imprezie mężczyzną.  

I jak było? 

3 minuty temu, Gość Dobra Zabawa napisał:

Nie napisałam nigdzie że 3/10. Tak 5-6. Siebie oceniam podobnie 

Mój błąd to było w drugim poście.

Jak nie masz wyrzutów to gdzie problem?

Gość Mikro
8 minut temu, Gość Dobra Zabawa napisał:

I jak było? 

Bez rewelacji. 

Gość Dobra Zabawa
16 minut temu, Bradley napisał:

Mój błąd to było w drugim poście.

Jak nie masz wyrzutów to gdzie problem?

Nie ma problemu 

Gość Marzycielka

Jestem już dojrzałą, niektórzy stwierdzą, że przejrzałą, 🙂 teraz czasem mam ochotę ale trudno o prawdziwego mężczyznę bo z metrykalnie dojrzałymi o duszy chłopca to nie bardzo chcę.  Jakieś 30 lat wstecz - nie ukrywam zdążało się.

Gość Aga

Tak. Zdarzyło mi się. Też tak jak ty myślałam że nie jestem do tego zdolna a jednak alko robi swoje. Też na początku się oceniałam i byłam sama na sibie zła ale teraz już tego nie żałuje i tak już nic nie zmienisz.

Gość gosc
30 minut temu, Gość Aga napisał:

Tak. Zdarzyło mi się. Też tak jak ty myślałam że nie jestem do tego zdolna a jednak alko robi swoje. Też na początku się oceniałam i byłam sama na sibie zła ale teraz już tego nie żałuje i tak już nic nie zmienisz.

Baba pijana - ... sprzedana. Stara i prawdziwa zasada. Ale nie oceniam tego źle, absolutnie.

Gość Marzycielka
44 minuty temu, Gość Aga napisał:

Ja raczej na trzeźwo. Jeśli już to odrobina. 

14 minut temu, Gość gosc napisał:

Baba pijana - ... sprzedana. Stara i prawdziwa zasada. Ale nie oceniam tego źle, absolutnie.

Zawsze trzeźwy byłeś zabiegając o względy Kobiety? 

Gość Marzycielka
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

Ja pierwszy raz zrobiłam to z rozmysłem. Było to bardzo świadome dążenie z mojej strony. Nie oceniałam siebie źle. W okresie kiedy byłam sama często dążyłam do zbliżenia z nowo poznanym. Trudniej było zorganizować to dyskretnie - mentalność wtedy była inna ale jakoś udawało się. Jeśli chodzi o choroby ... hmmm... o AIDS wtedy mówiło się tylko jako o chorobie dotykającej homoseksualistów, aby nie złapać kiły, rzeżączki ... zawsze miałam prezerwatywy przy sobie. Zresztą te dwie ostatnie choroby dotyczyły tylko pewnych kręgów społeczeństwa, w których nie obracałam się.

Gość Aga

Ja też nie oceniam innych. Różnie to bywa,ale trzeba uważać i pamiętać o zabezpieczeniu. 

Gość Marzycielka
2 minuty temu, Gość Aga napisał:

Ja też nie oceniam innych. Różnie to bywa,ale trzeba uważać i pamiętać o zabezpieczeniu. 

Bezpieczeństwo własne ale też partnera - to najważniejsze.
Czy zdażają  się tobie takie sytuacje?

Gość xxx
4 minuty temu, Gość Marzycielka napisał:

100 lat temu, oboje wypici, odprowadzałem ją do domu po zakładowej imprezie.  Chyba to było 8 piętro we wnęce koło zsypu  na leżąco  ją przeleciałem bez kondoma i do końca. Mąż spał w mieszkaniu pół pietra wyżej.

Gość Krystyna

Ludziska, pamiętajcie o zabezpieczeniu przynajmniej o prezerwatywie, hpv onkogenne nie śpi, ja sie o tym przekonałam i teraz mam złe wyniki badań z cytologii, ponoć nie ma tragedi, bo żel papilocare pomaga na tego typu problemy, ale wolałabym miec całkowicie spokojną głowę.

Gość wrażliwa
27 minut temu, Gość Krystyna napisał:

Ludziska, pamiętajcie o zabezpieczeniu przynajmniej o prezerwatywie, hpv onkogenne nie śpi, ja sie o tym przekonałam i teraz mam złe wyniki badań z cytologii, ponoć nie ma tragedi, bo żel papilocare pomaga na tego typu problemy, ale wolałabym miec całkowicie spokojną głowę.

Regularne wizyty u ginekologa, koniecznie z partnerem, to bardzo ważne

27 minut temu, Gość Krystyna napisał:

Gość gość
11 godzin temu, Gość gosc napisał:

Nie każda kobieta jest dostępna po alkoholu. Sa takie, które w upojeniu trzymaja kolana razem. Seks w tym stanie je brzydzi, nawet z własnym partnerem a co dopiero z obcym mężczyzną.

Gość Aga
22 godziny temu, Gość Marzycielka napisał:

Dokładnie tak. Nie w sumie to była jednorazowa akcja. Miałam też sytuacje taką jak ty bo chciałam tego i byłam świadoma bez alko ale to nue był jakiś nieznajomy bo się dosyć dobrze znaliśmy.

Gość Marzycielka
5 minut temu, Gość Aga napisał:

Dokładnie tak. Nie w sumie to była jednorazowa akcja. Miałam też sytuacje taką jak ty bo chciałam tego i byłam świadoma bez alko ale to nue był jakiś nieznajomy bo się dosyć dobrze znaliśmy.

Ja, tak jak wcześniej napisałam, miałam takich akcji więcej. Teraz, pomimo myśli i fantazji, raczej nie odważyła bym się, zresztą jestem już trochę podstarzała więc trudno spodziewać się czegoś więcej aniżeli fantazji 🙂 Jednak wcześniej lubiłam tą formę aktywności 😉

Gość Marzycielka

Dodam, że fakt , że jest to nieznajomy, był motorem takiego zachowania 🙂

Gość Aga
4 minuty temu, patrycjaswiecka napisał:

Zdarzyło mi sie pocałowac i delikatnie popiescic ale na sex bym sie nie zdecydowała...chyba

Ja powiem tak. Czasem nie myślimy że jesteśmy do xzegoś zdolni póki do czegoś takiego nie dojdzie. Ale trzeba być ostrożnym i nie ma prawa się wykorzystywać słabszej dyspozycji danej osoby dla własnej przyjemności. Zawsze obydwie osoby muszą tego chcieć i nie musi zawsze chodzić o sex. Jesteśmy tylko ludźmi i takie rzeczy też nam się zdarzają ale trzeba mimo wszyuważaćawsze uważać.

Gość Aga
2 minuty temu, Gość Marzycielka napisał:

Dodam, że fakt , że jest to nieznajomy, był motorem takiego zachowania 🙂

Zazwyczaj tak chyba jest☺

Gość Aga
6 minut temu, Gość Marzycielka napisał:

Ja, tak jak wcześniej napisałam, miałam takich akcji więcej. Teraz, pomimo myśli i fantazji, raczej nie odważyła bym się, zresztą jestem już trochę podstarzała więc trudno spodziewać się czegoś więcej aniżeli fantazji 🙂 Jednak wcześniej lubiłam tą formę aktywności 😉

Rozumiem szaleństwa czasem z wiekiem mijają ale po fantazjować zawsze można😉 ale z tym podstarzałym wiekiem chyba przesadzasz😀 ile masz lat jeśli można spytać?