Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich polskich miastach są najlepsze i najgorsze kobiety?

Polecane posty

Gość Gość

Kreglicka i jej wytrzeszcz dziękuję nie skorzystam. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kreglicka i jej wytrzeszcz dziękuję nie skorzystam. 

To Izabela Scorupco ;)

Dnia 16.09.2019 o 13:00, Gość Gość napisał:

Najładniejsze dziewczyny są z Podlasia i lubelskiego czyli wschód kraju (wyjątek - Podkarpacie, tam są sympatyczne, choć mało urodziwe kobiety o ukraińskich genach). Są grzeczne, uległe, zgrabne i mają śliczne buzie. Jedyny minus mocno konserwatywne poglądy, ale ja to mogę stolerować.

Konserwatywne poglądy to dodatkowy plus 🙂

Dnia 16.09.2019 o 20:30, Gość Gość😈😈😈 napisał:

Sadowska jest ładna? Spoko, każdy ma swój ekscentryczny gust 😄 ale mnie to nie przeszkadza...;)

A słowiański typ urody to Anita Kręglicka albo Adriana Sklenarikova Karembau, a Liszowska to ładna pyza 🙂 często robi się na króliczka playboya w stylu Anny Nicole Smith... Czasami wygląda super, ale bywa wulgarna, choć ładna z niej kobieta.

IMHO Liszowska świetnie wyglądała w filmie "Sztuczki". Taki właśnie naturalny, trochę wulgarny, niewyrafinowany erotyzm, acz obezwładniający. Jak dla mnie taka wulgarność w wyglądzie to zaleta. Kobiety nie doceniają siły, która w niej drzemie 😉

4 godziny temu, taki obraz wasz napisał:

Konserwatywne poglądy to dodatkowy plus 🙂

Gdzie tu plus? Że będziesz miał pannę zablokowaną seksualnie (częste konsekwencje konserwatywnego wychowania), której na starość odbije i zrobi się z niej dewotka? Tj. na początku może i być wulkanem seksu, ale tylko do pierwszego dziecka 😉

30 minut temu, Kulfon napisał:

Ale moze ja latwo ubezwlasnowolnic slubem koscielnym.

To jeszcze zależy kto kogo ubezwłasnowolni 🙂

Akurat na ślubie kościelnym w ogóle mi nie zależy, bo nie jestem wierzący. Ale lepsze konserwatywne poglądy niż wojujący feminizm i inne lewactwo.