Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak  samo

Na Wspólnej

Polecane posty

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tez sie zastanawialam czy Igor nie zakreci sie blizej chinki.

Ibisz gra sztucznie, ale w sumie jaka w sumie z niej aktorka? Kojarze ja tylko  z programu pani gadzet

Anna Korcz serialowa Iza ma 51 lat a Samosiunek czyli serialowa Ilona, jej synowa jest tylko 3 lata mlodsza. Dasz wiare?  Nie wspomne ze grajaca Basie aktorka ma juz 60 lat. Medycyna estetyczna jednak robi swoje. Dziwie sie ze Korcz nie korzysta z roznych zabiegow. Na pewno ją stac. Chyba ze chce zestarzec sie z godnoscia. Jednak ja mam 35 lat i juz chwytam sie medycyny estetycznej. 

Nie każda musi w siebie botox pompować. A. Korba jest piękną kobietą, mimo że ma już swoje lata, zmarszczki i siwe włosy 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nie każda musi w siebie botox pompować. A. Korba jest piękną kobietą, mimo że ma już swoje lata, zmarszczki i siwe włosy 

*Korcz 

Gość gość

Mam 46  lat  ,  wyglądam  na  34,  nigdy  nie  robiłam  botoksu

Gość Gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

Mam 46  lat  ,  wyglądam  na  34,  nigdy  nie  robiłam  botoksu

Buhahahhaa, no oczywiście 😂 , a przypadkiem nie na 24?

Gość aooozozo
13 godzin temu, Gość gosc napisał:

Ibisz grała w czymś chyba dawno temu. W NW jest strasznie sztywna. Kiedy siedzi przy stole, nie porusza  kończynami, jak manekin, mimikę też ma bardzo ograniczoną. Trochę mnie rozczarowała, bo w "Pani Gadget" to super babka, z jajem, lubię ją oglądać.

Takie same mam odczucia. Niby grala, a w tym serialu nie zagrala dobrze. Badzmy obiektywni.

Anna Korcz wyglada staro i to tez jet obiektywna moja ocena. Tez jestem po 40 stce i nie mam zmarszczek.

Gość Goscc
3 minuty temu, Gość aooozozo napisał:

Takie same mam odczucia. Niby grala, a w tym serialu nie zagrala dobrze. Badzmy obiektywni.

Anna Korcz wyglada staro i to tez jet obiektywna moja ocena. Tez jestem po 40 stce i nie mam zmarszczek.

Ona jest po 50, a nie po 40

Gość aooozozo
1 godzinę temu, Gość Goscc napisał:

Ona jest po 50, a nie po 40

Dobra, doprecyzuje- jestem dwa lata od niej mlodsza i naprawdę ona powaznie wyglada.

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość aooozozo napisał:

Dobra, doprecyzuje- jestem dwa lata od niej mlodsza i naprawdę ona powaznie wyglada.

Czyli powinna polecieć i się ostrzyknąć, bo kafeteriankom jej zmarszczki się nie podobają? Bez przesady, każdy starzeje się inaczej, a jeśli jej zmarszczki nie przeszkadzają, To co wam do tego?

Gość wq,q,q,

Nie chodzi o to ze powinna sie ostrzyknac. Normanie spostrzegamy , ze wyglada ona powaznie na  swoj wiek. Wiadomo, nie kazdy sie dobrze starzeje; ona nie jest taka stara. Mysle ze chyba przegapila ten czas kiedy trzeba bylo troche bardziej o siebie dbac niz zazwyczaj. Ja po prostu jestem zdziwiona ze ona jet prawie w moim wieku, a mnie np na zabiegi nie stac, a kupowalam kremy , ktore uzywam systematycznie i kazdy to moze zrobic.

Gość prawda
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Mam  dobre geny,  rodzina  zawsze  mówiła,  że  wyglądam  młodo,  mam  młodą  duszę  ,  z  tym  trzeba  się  urodzić😀,  życie jest  zaskakujące,  nie  ma  nic  tym  śmiesznego

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość prawda napisał:

Mam  dobre geny,  rodzina  zawsze  mówiła,  że  wyglądam  młodo,  mam  młodą  duszę  ,  z  tym  trzeba  się  urodzić😀,  życie jest  zaskakujące,  nie  ma  nic  tym  śmiesznego

Młoda dusza A młody wygląd to dwie różne sprawy, które nie zawsze muszą iść w parze

Gość aooozozo

gor przygotowuje się do realizacji swojego zadania. Ma zamiar zniszczyć od środka mafię taksówkarską. Elżbiecie mówi, że jedzie w delegację. Następnie Robert i Iga wręczają mu fałszywe dokumenty i telefon z lokalizatorem. Policjanci przypominają Nowakowi, jak wielkie ryzyko podejmuje. Przemek odmawia kontaktu z matką od czasu, gdy Natalia go uderzyła. Smolny zwraca się z prośbą o pomoc do Dagmary. Oboje postanawiają zaskoczyć nastolatka. Agata nie może znaleźć paszportu. Przyjaciele próbują ją przekonać, żeby nie leciała do Afryki. Tylko Bruno ma na ten temat inne zdanie. Wręcza żonie Owczarka dokumenty, po czym stwierdza, że zamierza jej towarzyszyć.

Dagmara idzie na spotkanie się z mężem i jego prawnikiem. Przemek nie może być obecny podczas rozmowy, ale podsłu...e pod drzwiami. Niespodziewanie Paweł zmienia zdanie - nie chce dać żonie rozwodu. Twierdzi bowiem, że ich relacje mogą jeszcze ulec poprawie. Słysząc to, młody Smolny wpada do pokoju, po czym uderza rywala. Bednarczuk nie akceptuje postępowania Danki, która pozwala dziewczynie w ciąży chodzić do szkoły. Polonistka nieustannie próbuje dokuczyć Majce i Ahmedowi, wygłaszając nawet rasistowskie komentarze. Tymczasem ojciec uczennicy żąda od Zimińskiej, żeby namówiła młodych na ślub. Tokarski przekonuje Izę do napisania poradnika dla kobiet. Wydawca jest przekonany, że publikacja odniesie sukces, ale Brzozowska ma opory, ponieważ nigdy nie pisała książek. Tokarski radzi jej poprosić o pomoc znanego pisarza. Umawia spotkanie - jak się okazuje, z Jerzym.

Filipowi nie podoba się, że Marta i Mikołaj ciągle kupują Ksaweremu drogie prezenty. Kiedy im o tym mówi, dochodzi do awantury. Tymczasem chłopiec postanawia oddać Antkowi czapkę, by odzyskać swoje nowe buty. Umawiają się na wymianę. Ordynator Kleczewską niepokoi konflikt między Adamskim i Ostrowskim. Arka denerwuje, że lekarz, którego uczył, teraz poddaje w wątpliwość wszystkie jego decyzje oraz diagnozy. Rozgoryczony zwierza się Kamilowi - rozważa odejście z oddziału. Jerzy zamierza zrezygnować z pisania poradnika Izy. Przychodzi do wydawnictwa, żeby oznajmić tę decyzję Tokarskiemu. Zmienia zdanie, gdy mężczyzna obiecuje zająć się jego powieścią zaraz po zamknięciu tego projektu. Dudek musi teraz przekonać Brzozowską do współpracy.

Wymiana między Ksawerym a Antkiem nie dochodzi do skutku. Okazuje się bowiem, że czapka, którą młody Konarski dostał od kolegi, znikła. Jego przyjaciel Jacek oskarża Antka o kradzież - z pewnością zrobił to, by nie oddawać butów. Marta przychodzi do dyrektorki, chcąc wyjaśnić sprawę. Antek pokazuje kobietom szafkę Jacka, gdzie zguba rzeczywiście się znajduje. Kleczewska jest wzburzona decyzją Ostrowskiego o odejściu z pracy. Kiedy emocje opadają, zaprasza go na drinka. W pubie robi wszystko, żeby przekonać Arka do zmiany decyzji, próbuje nawet przekupić lekarza. Bardzo dobrze się ze sobą czują. W pewnym momencie dostrzega ich Adamski. Barbara z zemsty zleca Darkowi żmudną pracę i wyznacza termin jej ukończenia na następny dzień. Ten doskonale sobie radzi. Po południu Żbika odwiedza Emilia. Mężczyzna wita ukochaną obiadem. Akurat nocuje u niego Jarogniew. Niespodziewanie obecność chłopca sprawia, że zaczynają ze sobą szczerze rozmawiać.

Gość aooozozo

Igor udaje taksówkarza. Cały czas bezskutecznie zabiega o rozmowę z szefem podejrzanej korporacji. Niestety, nie może rozpocząć śledztwa. Julka zasłabła w szkole. Zmartwiona stanem zdrowia dziewczynki Elżbieta przez cały dzień próbuje dodzwonić się do Nowaka. Agata i Bruno przekonują się w Liberii, że wzięli ze sobą za mało pieniędzy. Przyjaciele są gotowi wysłać im wszystkie swoje oszczędności, ale to też nie wystarcza. Eliza prosi Jarka, żeby zorganizował urodzinowy pokaz magii. W ten sposób może zarobić brakującą kwotę, potrzebną na poszukiwania Norberta. Ewa godzi się z myślą, że Arek częściej będzie obecny w domu. Z kolei Ostrowski zaczyna mieć wątpliwości, czy powinien rezygnować z pracy - zwłaszcza po ostatnich słowach ordynator Kleczewskiej. Tymczasem Adamski uważnie obserwuje rywala oraz Wiktorię.

Starsi uczniowie idą na wagary i zabierają Ksawerego na fast food. Niestety, nie może za siebie zapłacić, więc Antek kupuje mu burgera. Stawia jednak warunek - następnego dnia młody Konarski musi zrewanżować się tym samym. W domu chłopak podejmuje próbę wynegocjowania wyższego kieszonkowego. Gdy Marta się nie zgadza, zabiera z jej portfela pięćdziesiąt złotych. Darek zostaje pilnie wezwany do szefa korporacji. Dawid ma wyrzuty sumienia. Kolega, który wybawił go z kłopotliwej sytuacji, teraz straci pracę. Tymczasem Żbik otrzymuje awans. Po południu odbywa się rozprawa rozwodowa jego i Anety. Byli partnerzy wdają się w bardzo emocjonalną sprzeczkę. Kończy ją sędzia, która stwierdza, że nie unieważni ich małżeństwa. Ewa szuka domu dla siebie i Arka. Właśnie ogląda jedną z nieruchomości, wyobrażając sobie, jak spędzają tam wspólną emeryturę. W szpitalu okazuje się, że zespół Ostrowskiego otrzymał grant. Były ordynator postanawia więc pozostać na oddziale.

Monika i Przemek biorą udział w castingu do serialu. Reżyser zaprasza parę na zdjęcia próbne, które mają odbyć się następnego dnia. Po powrocie młody Smolny dowiaduje się, że Dagmara jednak pogodziła się z mężem. Jest wściekły. Ksawery ponownie opuszcza lekcje. Razem ze starszymi kolegami wybiera się do sklepu, gdzie trwają wyprzedaże. Uwagę Konarskiego przykuwa pewna koszulka. Niestety, nie może sobie na nią pozwolić. Niespodziewanie, już po opuszczeniu sklepu, Antek wręcza chłopakowi upatrzone ubranie. Nie zdaje sobie sprawy, że uczeń zamierza go pogrążyć. Darek chce, żeby Emilia z nim zamieszkała. Ona pyta, czy uporządkował już swoje relacje z innymi kobietami. Później Żbika odwiedza Jarogniew, który oznajmia, że się zakochał.

Gość gosc
Dnia 24.01.2020 o 22:52, Gość Gosc napisał:

Jest masa roznych zabiegow ktore wykorzystywane sa w medycynie estetycznej czy w kosmetologii poprawiajace kondycje skory. Nie trzeba w siebie pompowac botoksow i innych wypelniaczy zeby splycic zmarszczki i ujedrnic skore . po za tym piekno nie jest uzaleznione od wieku i zmarszczek

Gość zkkdkdkdkk

Zadziwiajaca jest Wolszczakowa, na pewno cos robi a wyglada naturalnie

To Przemek nie bedzie z Dagmara? Taka ona gupia i do tego mezusia wroci?

Gość Gość
Dnia 25.01.2020 o 10:14, Gość aooozozo napisał:

U każdego inaczej przebiega proces starzenia się i mimo tego, że ja na przykład dbam o siebie, to starzeję się bardzo szybko. To jest genetyczne. Moja mama ma 54 lata, a wygląda na dużo , dużo starszą. Nawet nie określę Ci na jaki wiek wygląda, bo moja 68 letnia teściowa wygląda natomiast na 50 lat. Niestety wdałam się w mamę ( tata wygląda młodo) i nic nie jest w stanie przywrócić mi ładnej cery czy włosów. Przez to nie wyglądam na 30 lat, a minimum 40. 

Wątek z taksowkami kompletnie mnie nie intersuje. Zauważylam ze jak znika jakis wątek kryminalny to zaraz wprowadzają nowy , aby Iga, Robert i Sławek najlepsi gliniarze w miescie nie nudzili się za długo

Zastanawiam się z czego Dagmara utrzymuje dom bo kojarze że chyba jej matka wspominała coś o tym wiec może ma kredyt? Spore opłaty? Ogólnie wyglądem pasuje do Przemka bo sama wygląda jakby miała z 18 lat ale pod względem myślenia jest między nimi przepasć. Przemek mimo że próbuje zachowywać sie jak dorosły cały czas jest dzieciakiem . Na dodatek te jego wybuchy złości jak u przedszkolaka. Niestety nie praca uczyni kogoś bycia dorosłym. On jest cały czas młodym, zbuntowanym człowiekiem. Mało tego o ile dobrze grał zbuntowanego nastolatka mieszkajac z ojcem tak od czasów wątków z szekspirem ten aktor według mnie gra bardzo sztucznie i często mam problem ze zrozumieniem tego co mówi. Nie wiem czy ze mna jest coś nie tak ( tracę słuch na starosc haha 😉 ) czy on ma jakiś problem z dykcją. 

Gość Gość

Moja wypowiedź jest wyżej. Może sprostuje: wyglądam nie na 30 lat, a na dużo dużo starszą 😉 nie urażając tutaj 40stek. 

34 minuty temu, Gość zkkdkdkdkk napisał:

Zadziwiajaca jest Wolszczakowa, na pewno cos robi a wyglada naturalnie

To Przemek nie bedzie z Dagmara? Taka ona gupia i do tego mezusia wroci?

Wolszczak kiedyś wspominała, że robi wszystko z wyglądem co się da i to jest fajne, że tego nie ukrywa. Tak samo jak aktorka, która gra Olszewską. Publicznie przyznaje się do botoksów i niczego nie ukrywa. Nie potrafię jedynie zrozumieć tych aktorek czy znanych osób, które udają, że to nie medycyna estetyczna rzeźbi ich twarz tylko cud dieta albo makijaż. Taką cud diete stosuje Sablewska a Gessler uważa że usta powiększa jej makijaż 😄

Gość Ojej
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Moja wypowiedź jest wyżej. Może sprostuje: wyglądam nie na 30 lat, a na dużo dużo starszą 😉 nie urażając tutaj 40stek. 

Wolszczak kiedyś wspominała, że robi wszystko z wyglądem co się da i to jest fajne, że tego nie ukrywa. Tak samo jak aktorka, która gra Olszewską. Publicznie przyznaje się do botoksów i niczego nie ukrywa. Nie potrafię jedynie zrozumieć tych aktorek czy znanych osób, które udają, że to nie medycyna estetyczna rzeźbi ich twarz tylko cud dieta albo makijaż. Taką cud diete stosuje Sablewska a Gessler uważa że usta powiększa jej makijaż 😄

Tyle, ze Wolszczak wyglada bardzo ladnie, a Walter (serialowa Olszewska) jak wlasna babcia, mimo tylu zabiegow. Ta spalona jajecznica na lbie tez jej urody nie dodaje.

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Ojej napisał:

Tyle, ze Wolszczak wyglada bardzo ladnie, a Walter (serialowa Olszewska) jak wlasna babcia, mimo tylu zabiegow. Ta spalona jajecznica na lbie tez jej urody nie dodaje.

Walter w przeszłosci musiała bardzo duzo przebywac na słońcu. Stąd ta pomarszczona skóra. Co do włosów to dziwie się, że jeszcze ktoś tak rozjaśnia włosy. 

Gość o borze...
Dnia 24.01.2020 o 13:50, Gość Gość napisał:

Anna Korcz serialowa Iza ma 51 lat a Samosiunek czyli serialowa Ilona, jej synowa jest tylko 3 lata mlodsza. Dasz wiare?  Nie wspomne ze grajaca Basie aktorka ma juz 60 lat. Medycyna estetyczna jednak robi swoje. Dziwie sie ze Korcz nie korzysta z roznych zabiegow. Na pewno ją stac. Chyba ze chce zestarzec sie z godnoscia. Jednak ja mam 35 lat i juz chwytam sie medycyny estetycznej.

Większość zależy od genów, a nie zabiegów medycyny estetycznej! Korcz po prostu ma kiepskie geny, za to Grażyna Wolszczak doskonałe.

To tak, jak z moją mamą, ma 56 lat a wygląda jakby miała z 48. Moja przyrodnia siostra z kolei ma 40 lat, a wygląda na 30(!). Ja mam 32 lata, a jeszcze się zdarza, że proszą mnie o dowód albo pytają co studiuję 😄

Gość o borze...
13 minut temu, Gość o borze... napisał:

Większość zależy od genów, a nie zabiegów medycyny estetycznej! Korcz po prostu ma kiepskie geny, za to Grażyna Wolszczak doskonałe.

To tak, jak z moją mamą, ma 56 lat a wygląda jakby miała z 48. Moja przyrodnia siostra z kolei ma 40 lat, a wygląda na 30(!). Ja mam 32 lata, a jeszcze się zdarza, że proszą mnie o dowód albo pytają co studiuję 😄

Dodam jeszcze, że moja mama używa tylko olei naturalnych do twarzy i robi sobie codziennie sama koreański masaż twarzy 🙂 Opróćz tego, my wszystkie mamy bardzo tłustą skórę i to pewnie też wpływa na jej wiotkość, na plus.

Gość wiek

Nie  palić  papierosów,  nie  pić  alkoholu,  zdrowie  najważniejsze,  dużo ruchu,  Wolszczak  została  obdarzona  piękną  figurą,  ale  nawet  zgrabne  osoby  muszą  o  siebie  dbać,  Dancewicz  nie  jest  szczupła  jak  kiedyś,  trochę  zaniedbała się,  kiedyś  przyznała się, że  brała  kokainę,  miała  takie  spuchnięte  oczy

Agnieszka  Krukówna  jest  młodsza  od  Korcz  trzy  lata,  wygląda  10 lat  starzej,  bo  jest  zniszczona  narkotykami,  bardzo  chuda

Gość aooozozo

Gość Ojej- mimo ze napisalas cos innnego niz ja, to znacyz ja nie ma za wiele zmarszczek wi gygladam mlodziej na swoj wiek, a ty odwrotnie to nadajesz na podobnych falach co ja; Podoba mi sie tez twoj dystans do siebie i ze widzisz ze nie zawsze latwo zachowac dobry wyglad.
Ja sie przyznam,  ze uwielbiam sie opalac, oczywiscie uzywam kremow z wysokim filtrem, ale musze byc latem opalona, a alkohol wedlug mnie tez jest dla ludzi. Jednak oze zalezy jaki? Ja preferuje wino wytrawne.Nie pale, to moze tez powoduje wolniejsze starzenie.

Zgadzam sie ze Walterowa nie wyglada najlepiej chociaz kiedys byla bardzo ladna. kolor wlosow tez okropny. Tez mam wlosy blond ale nie takie zolte.  Jest bardzo duzo dobrych farb i dziwi mnie ze babki, ktore na brak kasy nie narzekaja maja takie cos na glowie.Rowniez Lucyna Malec ma brzydki kolor.

Czasami zabiegi jednak przynosza dzinwy skutek; serialowa Ewa np wyglada strasznie sztucznie.

Gość aooozozo

sorki za bledy, chcialam poprawic i poszlo. Licze na to ze sie domyslicie.

Gość Wspólnie na wspólnej

Ja akurat preferuje drinki 😉 

Ewa na pewno sztucznie gra. Jest jakas taka sztywna... Mam wrażenie ze w kazdej scenie musi dobrze wyglądac, mieć idealnie ulozone włosy itd.

Co do włosow Walter, wstyd się przyznać, ale 15 lat temu sama miałam takie tlenione włosy i na dodatek spalone , że hej 😄 ... już nie wspomnę o tym w jakich ciuchach gustowałam haha 😄 ale czasy się zmieniają, człowiek się zmienia tak więc wiecie.....zdązyłam się ogarnąć 😉

Gość kAAAA

Wątek ze wspólnym mieszkaniem Elizy, Bruna, Jarka itd. robi się już bardzo mało autentyczny. Nie licząc Kaśki to są przecież ludzie pod 30 a nie jacyś studenci a mieszkają na kupię jak w akademiku bez żadnej prywatności. Kiedyś to jeszcze jakoś wyglądało i miało sens, jak byli młodymi, biednymi studentami. Ciężko to tłumaczyć brakiem kasy, bo przynajmniej Elizę z jej zarobkami na pewno byłoby stać na wynajem kawalerki. Nie wierzę też, że tak się wszyscy tam kochają, że chcą ze sobą spędzać 24h na dobę przez tyle lat. Chcieli na siłę chyba zrobić klimat jak we Friends, a wychodzi z tego trochę kupa. Moim zdaniem powinni ich wszystkich powoli wyprowadzać z tego mieszkania i tworzyć oddzielne wątki fabularne..

Gość aooozozo

Aktorka grajaca Ewe kiedy grala normalnie, w tym seralu jest taka sztywna.Pamietam jak grala Nike w serialu Dom. Super zagrala, no i byla bardzo ladna. Teraz za duzo poprawek.

Oczywiscie ze watek ze wspolnym  mieszkaniem Elizy?Bruna itd jest beznadziejny. Jeszcze kasie dowalili. To mieszkanie chyba sie magicznie powieksza.

A wczoraj to sie zdziwilam ze Beatka ma cos wspolnego z taksowkarzami? Cos takiego bylo?

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość aooozozo napisał:

A wczoraj to sie zdziwilam ze Beatka ma cos wspolnego z taksowkarzami? Cos takiego bylo?

Beata jezdzila na taksowce 

Gość Asiek
17 godzin temu, Gość Wspólnie na wspólnej napisał:

Ja akurat preferuje drinki 😉 

Ewa na pewno sztucznie gra. Jest jakas taka sztywna... Mam wrażenie ze w kazdej scenie musi dobrze wyglądac, mieć idealnie ulozone włosy itd.

Co do włosow Walter, wstyd się przyznać, ale 15 lat temu sama miałam takie tlenione włosy i na dodatek spalone , że hej 😄 ... już nie wspomnę o tym w jakich ciuchach gustowałam haha 😄 ale czasy się zmieniają, człowiek się zmienia tak więc wiecie.....zdązyłam się ogarnąć 😉

No ale Ty się ogarnęłaś, a ona wiecznie jak stara wiedźma, tylko miotły jej brakuje.

Gość q w gq

Tez nie pamietam zeby Beata jezdzila na taksowce; Przeciez ona nie miala pracy i ja do baru przygarneli

Beznadziejny ten watek z Norbertem. Koles wyjechal to nich juz nie walkuja glupiego tematu

Jesli chodzi o wlosy blond to np Malgorzata Foremniak kiedys tez miala byle jaki blond, a teraz ma super . Widac ze korzysta z rad profesjonalistow.