Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarma warszawa

Marzę o sexie z kobietą

Polecane posty

Gość Jarma warszawa

Witam wszystkich,

Często się masturbuję i ogólnie lubię sex. Od pewnego czasu marzy mi się sex z kobietą. Żadne związki bo jak związki to tylko z facetami. Bardzo się podniecam oglądając np lesbijskie nożyce. Tzw męskie lesbijki nie wchodzą w grę (W ogóle mnie to nie jara) Chciałabym to zrobić z kobietą, ale nie wiem jak się do tego zabrać. W klubach są Same dziunie czekające na sponsorów.

Gość Klara

Wyjęłaś mi to z ust. Też często o tym myślę. Ale chyba bym nie zaryzykowała przez nieśmiałość

Gość Nps

Nie trzeba być les żeby uprawiać sex z kobietą. Ja mam taki układ  przyjaciółka ze jak nam się chce a na mieście nic nie wyrwalysmy to idziemy do mnie i robimy sobie dobrze. 

Gość Paw

A mogę przyjść popatrzeć? Może żonka się zgodzi

21 godzin temu, Gość Jarma warszawa napisał:

Witam wszystkich,

Często się masturbuję i ogólnie lubię sex. Od pewnego czasu marzy mi się sex z kobietą. Żadne związki bo jak związki to tylko z facetami. Bardzo się podniecam oglądając np lesbijskie nożyce. Tzw męskie lesbijki nie wchodzą w grę (W ogóle mnie to nie jara) Chciałabym to zrobić z kobietą, ale nie wiem jak się do tego zabrać. W klubach są Same dziunie czekające na sponsorów.

Proponuję uważniej przysłuchiwać się rozmowom z koleżankami czy znajomymi czasem w ten sposób można znaleźć osobę o podobnych zainteresowaniach, która ma podobne pragnienia ale też za bardzo nie odkrywa się z nimi