Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Filiżanka herbaty...

Oglądacie kanał OBYDWOJE na youtube?

Polecane posty

Gość Bala

Ja trafiłam na ich kanał gdy szukałam informacji nt mutacji genetycznej MTHFR  i drugiej ciąży po poronieniu. Właśnie byłam na początku ciąży, poprzednią straciłam, wyszła mi owa mutacja, a Paulina była w całkiem podobnej sytuacji, opowiadała o mutacji, badaniach itp, tylko był to starszy film, bo Hania była już na świecie. I tak przejrzałam ich filmy ciążowe i zostałam na dłużej. Ale te filmy tematyczne miały jakiś sens, człowiek mógł się czegoś dowiedzieć, a teraz to faktycznie filmowanie zwykłego życia, zwykłych ludzi. 
To może i ja coś nagram. Dzisiaj rano jechałam na badanie krwi, o Boze jak mi się nie chciało, zaczęłam 34 tc, przyszła do mnie położna. Poza tym, mam gości do środy. Krótko mówiąc banialuki, ot życie, ale na pewno znaleźliby się tacy co by to oglądali. Ale po co? W jakim celu? I faktycznie wchodzenie do przychodni z kamerką i gadanie samemu do siebie to nie dla mnie. Czułabym się jak .... Można robić coś dla kasy, ale istnieją jakieś granice. 

No i mnie osobiście śmieszą te paczki od widzów. Wokoło tyle potrzebujących ludzi, a tu trylionowa ...enka dla Hani, setna czekolada i tysięczna paczka żelków. I „jestem waszą wielką fanką, bo pokazujecie normalne życie, jesteście najlepszą rodziną na świecie”. Seriously...? No i nie mówiąc już o tym, że za jakiś czas Hania mogłaby sobie zwyczajnie nie życzyć tego, aby obcy ludzie z yt oglądali ją jak śpi, je, ma katarek, bawi się i tym podobne. Ciekawa jestem czy ktoś w ogole bierze to pod uwagę. Bo póki dziecko jest nieświadome to wydaje się że można bezkarnie wszystko robić i umieszczać w sieci. 

Gość power
29 minut temu, Gość Bala napisał:

Ja trafiłam na ich kanał gdy szukałam informacji nt mutacji genetycznej MTHFR  i drugiej ciąży po poronieniu. Właśnie byłam na początku ciąży, poprzednią straciłam, wyszła mi owa mutacja, a Paulina była w całkiem podobnej sytuacji, opowiadała o mutacji, badaniach itp, tylko był to starszy film, bo Hania była już na świecie. I tak przejrzałam ich filmy ciążowe i zostałam na dłużej. Ale te filmy tematyczne miały jakiś sens, człowiek mógł się czegoś dowiedzieć, a teraz to faktycznie filmowanie zwykłego życia, zwykłych ludzi. 
To może i ja coś nagram. Dzisiaj rano jechałam na badanie krwi, o Boze jak mi się nie chciało, zaczęłam 34 tc, przyszła do mnie położna. Poza tym, mam gości do środy. Krótko mówiąc banialuki, ot życie, ale na pewno znaleźliby się tacy co by to oglądali. Ale po co? W jakim celu? I faktycznie wchodzenie do przychodni z kamerką i gadanie samemu do siebie to nie dla mnie. Czułabym się jak .... Można robić coś dla kasy, ale istnieją jakieś granice. 

No i mnie osobiście śmieszą te paczki od widzów. Wokoło tyle potrzebujących ludzi, a tu trylionowa ...enka dla Hani, setna czekolada i tysięczna paczka żelków. I „jestem waszą wielką fanką, bo pokazujecie normalne życie, jesteście najlepszą rodziną na świecie”. Seriously...? No i nie mówiąc już o tym, że za jakiś czas Hania mogłaby sobie zwyczajnie nie życzyć tego, aby obcy ludzie z yt oglądali ją jak śpi, je, ma katarek, bawi się i tym podobne. Ciekawa jestem czy ktoś w ogole bierze to pod uwagę. Bo póki dziecko jest nieświadome to wydaje się że można bezkarnie wszystko robić i umieszczać w sieci. 

A i tak słodka Hanusia w tym nie chodzi bo i tak jej kupują. Jak ludzie mają potrzebę wysłać jej ciuchy niech wyślą do domu dziecka czy na inną fundacje. Tam się więcej przydadzą.  Jak coś robi się dla kasy to granice nie istnieją..

Gość para-noja
1 godzinę temu, Gość Hhshd napisał:

Nie mam nic do nich, vlogi oglądam od niedawna, ale to co ludzie wypisują w komentarzach mnie rozkłada na łopatki.Hania najpiękniejsza na świecie, Hania najsłodsza na świecie, Paulinka , Mateusz i Hania to najlepsza rodzina na yt, Hania najzdolniejsza itd.Kto to pisze?Dosłownie garstka sensownych zdań, a większość to jakiś bełkot.Naprawdę nie ma ładniejszych, slodszych, zdolniejszych dzieci.Ludzie słodzą, aż boli.To samo dzieje się pod zdjęciami albo filmikami z dziećmi jakichkolwiek "popularnych" osób.I teraz już sama nie wiem, które dziecko najsłodsze i najmądrzejsze i która rodzinka najwspanialsza

Tak niestety działa internet. Ich widzowie to w większości 13-15 latki. Błędy ortograficzne i byle coś napisać typu: Kocham was, jesteś piękna, Hanusia słodka, najpiękniejsza para w internecie. Jesteście cudowni i byłam chora, zobaczyłam odcinek  i już mi lepiej...czekałam na was aż 3 dni. Kolejny super vlog! Dla mnie to jakieś nieporozumienie.

Gość kosmols
23 godziny temu, Gość Michalina napisał:

Ludzie zajmijcie się swoimi sprawami a nie żyjecie życiem innych. To młodzi ludzie i świetnie dają sobie radę. Oni nikogo nie obrażają jak tu są przez niektórych obrażani.  

Skoro pokazują to życie innym to chyba oczekują tego że ktoś sie bedzie tym interesował, komentował i dawał łapki w górę.

Gość Gość forum dla madek
5 godzin temu, Gość kosmols napisał:

Skoro pokazują to życie innym to chyba oczekują tego że ktoś sie bedzie tym interesował, komentował i dawał łapki w górę.

To komentujcie na ich kanale a nie chowajcie się na forum dla madek pod sztucznymi wymyślanymi na prędce nickami. Ich widzowie to 13 latki, oni są do niczego, ludzie im wysyłają paczki chociaż nigdy o to nie prosili, Hania to, Hania tamto sratatata...a i tak ciągle ich oglądacie - jesteście śmieszni.

Wiecie jaka jest różnica?

Oni - pokazują swoje życie, nie pokazują wszystkiego tylko  pokazują wam to co chcą, to wy wkręcacie sobie że pokazują wszystko. Nie robią nikomu krzywdy, żyją sobie i widać że są szczęśliwi.

Wy - hejtujecie w internecie, piszecie że są śmieszni, beznadziejni, często kłamiecie na ich temat (jak to z tym proszeniem się o paczki skoro nigdy tego nie robili a przykładów jest więcej), wszystko pod przykrywką tego że wy przecież wyrażacie swoją opinię i macie do tego prawo. Tylko opinia to nie hejt, a wy tak to sobie tłumaczycie dla swojego sumienia.

Bala - tak, możesz wziąć kamerę i pokazywać też swoje życie, tylko czy ktoś to będzie chciał oglądać życie takiego smutnego człowieka jak Ty? Zobaczymy. 

Para - noja - takie statystyki są do sprawdzenia, ich widzowie mają więcej lat

Power - wspomagają innych

Tyłki was bolą i to aż widać , bo gdyby tak nie było to szkoda by wam było czasu na klikanie durnych postów 😄 Typowe reprezentantki umysłowego pokolenia madek, których jedyną w życiu rozrywką jest siedzenie w zapierdzianych leginsach i pisanie postów w oczekiwaniu na powrót męża z pracy 😄 I nie próbujcie się wybielać bo normalnemu człowiekowi szkoda na takie fora czasu. 

Gość Bala
41 minut temu, Gość Gość forum dla madek napisał:

To komentujcie na ich kanale a nie chowajcie się na forum dla madek pod sztucznymi wymyślanymi na prędce nickami. Ich widzowie to 13 latki, oni są do niczego, ludzie im wysyłają paczki chociaż nigdy o to nie prosili, Hania to, Hania tamto sratatata...a i tak ciągle ich oglądacie - jesteście śmieszni.

Oni - pokazują swoje życie, nie pokazują wszystkiego tylko  pokazują wam to co chcą, to wy wkręcacie sobie że pokazują wszystko. Nie robią nikomu krzywdy, żyją sobie i widać że są szczęśliwi.

Wy - hejtujecie w internecie, piszecie że są śmieszni, beznadziejni, często kłamiecie na ich temat (jak to z tym proszeniem się o paczki skoro nigdy tego nie robili a przykładów jest więcej), wszystko pod przykrywką tego że wy przecież wyrażacie swoją opinię i macie do tego prawo. Tylko opinia to nie hejt, a wy tak to sobie tłumaczycie dla swojego sumienia.

Bala - tak, możesz wziąć kamerę i pokazywać też swoje życie, tylko czy ktoś to będzie chciał oglądać życie takiego smutnego człowieka jak Ty? Zobaczymy. 

Tyłki was bolą i to aż widać , bo gdyby tak nie było to szkoda by wam było czasu na klikanie durnych postów 😄 Typowe reprezentantki umysłowego pokolenia madek, których jedyną w życiu rozrywką jest siedzenie w zapierdzianych leginsach i pisanie postów w oczekiwaniu na powrót męża z pracy 😄 I nie próbujcie się wybielać bo normalnemu człowiekowi szkoda na takie fora czasu. 

Zapewniam Cię, że daleko mi do smutnego człowieka i zgadzam się z Tobą generalnie co do hejtowania, ale sporo osób jest takich, którzy po prostu wyrażają swoje opinie ot i tyle. A ze na forum to na forum. 

Gość Bala
41 minut temu, Gość Gość forum dla madek napisał:

Zapewniam Cię, że daleko mi do smutnego człowieka i zgadzam się z Tobą generalnie co do hejtowania, ale sporo osób jest takich, którzy po prostu wyrażają swoje opinie ot i tyle. A ze na forum to na forum. 

Gość Gosc forum dla madek
27 minut temu, Gość Bala napisał:

No widzisz, a moim zdaniem jesteś szara, bura, ponura, smutna, sfrustrowana swoim życiem, wylewająca żale, tracąca czas na forum i nijaka - wyrażam swoją opinie, ot i tyle, bez odbioru, pa. 

Gość Bala
2 minuty temu, Gość Gosc forum dla madek napisał:

No widzisz, a moim zdaniem jesteś szara, bura, ponura, smutna, sfrustrowana swoim życiem, wylewająca żale, tracąca czas na forum i nijaka - wyrażam swoją opinie, ot i tyle, bez odbioru, pa. 

No cóż, masz prawo do swojego zdania, pozdrawiam 🙂🙂

Gość Klara
3 godziny temu, Gość Gość forum dla madek napisał:

Ty pierdzioszka co na tym forum robisz jak jesteś taka świetna?Nie oceniaj wszystkich swoją miarą.A Twoja idolka Paulinka nie jest madka w legginsach oczekująca na powrót męża z pracy?

Nie proszą o paczki wprost, ale po co im skrytka pocztowa, której adres podany jest do publicznej wiadomości?

Kto ich tu obraża?Czy wiesz czym jest hejt?Nie każdemu muszą imponowac i się podobać.Pokazujac się publicznie trzeba się liczyć z tym, że może pojawić się również krytyka. No chyba, że istnieje jakiś obowiązek, żeby tylko chwalić?

Gość Taka ja..

Z tego co wiem to założyli skrytke na prośbę widzow, ktorzy pytali czy i jak mogą im coś wysłać.. Niektórym robi przyjemność dawanie innym prezentow a niektórym daje przyjemność wbijanie innym szpilek..

Gość Iyci

Ja zaczęłam też ich oglądać jak bylam w ciąży.  Jak pokazywali co kupują np do wyprawki. To miało sens. Teraz to jakaś grecka tragedia z haslami: niegrzeczna Hania, zmęczony mateuszek , katarek...

Gość Taka ja..
Dnia 14.01.2020 o 10:34, Gość Ulfutxudit napisał:

Kto normalny się takim czymś fascynuje. Tak jak napisalas: nuda... Nie wiem po co oni nagrywala każdy dzień... lepiej nagrać tylko weekend gdzie by się cokolwiek działo A w tyg zrobić pogadanke czy testy jak kiedyś robili. 

A czy ktos z was logicznie pomyslal po co?? Dla pieniazkow i wolnego czasu? Nie chcialybyscie miec placone za siedzenie w domu? Nie chcilybyscie byc przy swoich dzieciaczkach zamiast oddawac je do zlobka? A czy ktos z was pomyslal kto ten biznes nakreca? Wy tylko i wylacznie wy - widzowie, jest popyt to i podaz musi byc. Spoleczenstwo nam glupieje, jest coraz mniej inteligentne, widz malo oczekuje chocby od tv.. Big brother? A czemu nie skoro ten w tv ma taka oglądalność, gdyby Was to nie intetesowalo to byscie nie ogladaly,gdybyście mialy powazne zajecia, prace i prawdziwe problemy tez nie bo by wam czasu bylo szkoda. Po co sie wysilac i nagrywac tematyczne filmy skoro tak latwo sprzedac "nic" - same nakrecacie ta spirale. Dokladnie tak samo dziala tv, przychodze z pracy a tu same paradokumenty typu trudne sprawy itp coraz wiecej jest takich programow bo ludzie to ogladaja i tyle. A jaki sens ogladac ich kanal i tylko narzekać? To dlaczego nie poświęcicie tego czasu swoim dzieciom, nie popatrzycie na coś co was "naprawde interesuje" czy nie poczytacie ksiazki? Bo chcecie to ogladac, bo takie wasze hobby i aspiracje, nie stać was na inne zainteresowania.. Jak inaczej to mozna wytlumaczyc?NIE DA SIĘ

Gość Hania
31 minut temu, Gość Taka ja.. napisał:

A czy ktos z was logicznie pomyslal po co?? Dla pieniazkow i wolnego czasu? Nie chcialybyscie miec placone za siedzenie w domu? Nie chcilybyscie byc przy swoich dzieciaczkach zamiast oddawac je do zlobka? A czy ktos z was pomyslal kto ten biznes nakreca? Wy tylko i wylacznie wy - widzowie, jest popyt to i podaz musi byc. Spoleczenstwo nam glupieje, jest coraz mniej inteligentne, widz malo oczekuje chocby od tv.. Big brother? A czemu nie skoro ten w tv ma taka oglądalność, gdyby Was to nie intetesowalo to byscie nie ogladaly,gdybyście mialy powazne zajecia, prace i prawdziwe problemy tez nie bo by wam czasu bylo szkoda. Po co sie wysilac i nagrywac tematyczne filmy skoro tak latwo sprzedac "nic" - same nakrecacie ta spirale. Dokladnie tak samo dziala tv, przychodze z pracy a tu same paradokumenty typu trudne sprawy itp coraz wiecej jest takich programow bo ludzie to ogladaja i tyle. A jaki sens ogladac ich kanal i tylko narzekać? To dlaczego nie poświęcicie tego czasu swoim dzieciom, nie popatrzycie na coś co was "naprawde interesuje" czy nie poczytacie ksiazki? Bo chcecie to ogladac, bo takie wasze hobby i aspiracje, nie stać was na inne zainteresowania.. Jak inaczej to mozna wytlumaczyc?NIE DA SIĘ

Ja to oglądam dla tzw beki, żeby się z nich śmiać. Coś jak big brother 

Gość Bala
11 minut temu, Gość Hania napisał:

Ja to oglądam dla tzw beki, żeby się z nich śmiać. Coś jak big brother 

Ja oglądam póki jakiś tam czas mam, bo niedługo się skończy. Książki czytam, tv może nie istnieć. 

Gość donat

Bardziej jestem przerażony nie tyle co Paulinką ale tym, że tak wiele ludzi to ogląda i komentuje czy subskrybuje. Większość pewnie dla pośmiania się co wymyśliła ( w sumie nic bo co można się spodziewać po życiu. Tysiące takich rodzin w Polsce )
Straszne jest to, że tak wiele osób traktuje to serio. Wysyła paczki, pisze listy że ich kocha i są najlepszą rodziną na YT. że Haneczka słodka, że Paulinka urocza, że super mielone zrobiła. Tak jak ktoś napisał. Społeczeństwo głupieje.  Pamiętajcie, że oni negatywnych komentarzy nie przyjmują. Ma być słodko, uroczo i wszystko cacy.

Gość Mamaali
43 minuty temu, Gość donat napisał:

Bardziej jestem przerażony nie tyle co Paulinką ale tym, że tak wiele ludzi to ogląda i komentuje czy subskrybuje. Większość pewnie dla pośmiania się co wymyśliła ( w sumie nic bo co można się spodziewać po życiu. Tysiące takich rodzin w Polsce )
Straszne jest to, że tak wiele osób traktuje to serio. Wysyła paczki, pisze listy że ich kocha i są najlepszą rodziną na YT. że Haneczka słodka, że Paulinka urocza, że super mielone zrobiła. Tak jak ktoś napisał. Społeczeństwo głupieje.  Pamiętajcie, że oni negatywnych komentarzy nie przyjmują. Ma być słodko, uroczo i wszystko cacy.

Dokładnie. Napisałam czy spodnie nie za małe, bez hejtu to już psyhomadki na mnie naskoczyly haha... kiedyś lubiłam tak dla odskoczniich pooglądać. Gadżety dla dziecka itp. Teraz to jedna, wielka nuda 😕

Gość antylajk

Nuda bo co ma przekazania. ? Takie rzeczy robi setki ludzi w Polsce. Praca, zakupy, dziecko, babcie, rodzice, urodziny, kotlety i zupę. Tysiące ludzi biega, kupuje TV i przestawia meble. Setki matek wychowuje dzieci i są na macierzyńskich, L4, wychowawczych.
Ale Paulinka ( prawniczka..urzędnik....tak się przedstawia ) musi łazić z kamerą żeby ludzie dali lajka jak zrobiła pastę jajeczną, zjadła żelka i kupiła foto książkę. Oni są przecież tacy naturalni..

Gość Normalny czlowiek

Na marginesie *psychofanki jak juz i *fotoksiążka 😂👍🏼 Podniecacie sie jak nie wiem co, a jest mnóstwo takich wlasnie kanałów ktore pokazuja wlasnie zwyczajne zycie. Niektóre z nich maja po pol miliona subow i setki wyświetleń. Ludzie chca to oglądać i tyle w temacie, a to wy jesteście żałośni pisząc tu na tym forum 😂🤷🏻‍♀️ Bo niby po co ? 😂jaki jest w tym sens ?  Ktos wyżej fajnie napisał ze oni pokazuja tak naprawdę co chca, maja grono fanów i fajnie sobie żyja, a Wy macie z tym problem ? 🤷🏻‍♀️ Tylko warto sobie odpowiedzieć czemu ? 😂 weszłam tu z ciekawości i w sumie zobaczyłam to czego mozna było sie spodziewać na takim forum jakim jest kafeteria .... wstyd .... 

Gość Gość

Fajne są inne kanały, np patitv. Oprócz „zwykłego życia” są ram recenzje książek i np przepisy kulinarne. Jest tez bellatv, ale tam tez w większości o niczym. 

Gość nierozumiem
1 godzinę temu, Gość Normalny czlowiek napisał:

Na marginesie *psychofanki jak juz i *fotoksiążka 😂👍🏼 Podniecacie sie jak nie wiem co, a jest mnóstwo takich wlasnie kanałów ktore pokazuja wlasnie zwyczajne zycie. Niektóre z nich maja po pol miliona subow i setki wyświetleń. Ludzie chca to oglądać i tyle w temacie, a to wy jesteście żałośni pisząc tu na tym forum 😂🤷🏻‍♀️ Bo niby po co ? 😂jaki jest w tym sens ?  Ktos wyżej fajnie napisał ze oni pokazuja tak naprawdę co chca, maja grono fanów i fajnie sobie żyja, a Wy macie z tym problem ? 🤷🏻‍♀️ Tylko warto sobie odpowiedzieć czemu ? 😂 weszłam tu z ciekawości i w sumie zobaczyłam to czego mozna było sie spodziewać na takim forum jakim jest kafeteria .... wstyd .... 

Jeśli uważasz, że filmowanie wszystkiego  jest normalne, bierz kamerę i filmuj jak bawisz się z dzieckiem i chodzisz po Pepco. Po powrocie zrób mężowi kolacje i pokaż co kupiałas z Lidla. Wszystko uwiecznij i pokaż ludziom. Co to za problem. Bądż też naturalna. Pokazują bo to ma się sprzedać. Zapewnic lajki i suby. Może przyciągnąć sponsora. Naprawdę chciałabys jeść kolację przed kamerą w swoim domu bo może wyślą mi darmowe czipsy?

Gość Gość forum dla madek
20 godzin temu, Gość Bala napisał:

Gość Bala
14 minut temu, Gość Gość forum dla madek napisał:

Ok. Zrozumiałam za pierwszym razem (trochę wyżej). Nie ma potrzeby powtarzać 🙂. Hm...jakoś to przeżyję 😉

Gość Jan
16 godzin temu, Gość Gość forum dla madek napisał:

To po jakiego grzyba Ty tu wchodzisz i komentujesz ? Jesteś szara, bura i ponura i napisz im to w komentarzu nie tu 

Gość Proste
1 godzinę temu, Gość Jan napisał:

To po jakiego grzyba Ty tu wchodzisz i komentujesz ? Jesteś szara, bura i ponura i napisz im to w komentarzu nie tu 

To idź na ich kanał jak jesteś taka kolorowa, nie ponura, zabawna i wesoła i napisz Paulince, że ma piękne rzęsy, Hanusia jest słodka i lubisz ten sam jogurt z Lidla co Mateusz. Ponownie mówię, że negatywne komentarze i uwagi ( nie hejt i obrażanie ) są u nich niemile widziane.

Gość Ahab
3 godziny temu, Gość Proste napisał:

To idź na ich kanał jak jesteś taka kolorowa, nie ponura, zabawna i wesoła i napisz Paulince, że ma piękne rzęsy, Hanusia jest słodka i lubisz ten sam jogurt z Lidla co Mateusz. Ponownie mówię, że negatywne komentarze i uwagi ( nie hejt i obrażanie ) są u nich niemile widziane.

To miało być akurat do tej co tam non stop pisze i ich za maksym razem broni i pisze, żeby napisać im w komentarzach. Wiem, bo sama napisałam i już jeden ta zła:D 

Gość Mamaali

Hahaha zaś za małe body, te z soboty... rękawki prawie przy łokciu. W niedzielę jakoś ma dobre... masakra jakaś 

Gość Majowka

Miała niby katar od zębów A tu antybiotyk... pewnie wystawiają ją dalej na balkon do snu.  

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się