Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polsat

POLICJA ZNOWU ZABIŁA CHŁOPAKA PARALIZATOREM

Polecane posty

Gość polsat

Wszystko im wolno. 

Gość dresy do budy

Astrologowie ogłaszają tydzień egzekwowania prawa. Populacja Sebastianów zmniejsza się.

Gość polsat
4 minuty temu, Gość dresy do budy napisał:

Astrologowie ogłaszają tydzień egzekwowania prawa. Populacja Sebastianów zmniejsza się.

Przecież ty niedawno siedziałeś za pedo.filię. 

Gość minona

Na miejscu Komendanta dałbym premię i awans temu Policjantowi za działanie na rzecz odchwaszczenia tego świata.

Gość Proste

A taki niewinny byl? 

Gość Werka

Bandziorów w policji rzeczywiście trzeba odsiać, surowo karać, ale policjant prawy powinien mieć dużo większe prawa jak w USA. Kto to widział, żeby policjant nie miał prawa wyważyć drzwi jak po drugiej stronie ktoś zakłóca ciszę nocną i może policji nie otworzyć, a ta gó...o zrobi. Policja na u nas za małe prawa, że wszystkiego muszą się tłumaczyć, prawo ich bardzo ogranicza, przestępcy nic nie ogranicza - wiadomo, dlatego policja jest zawsze krok za przestępcą, przez re ograniczenia. 

Gość Spoko

W lewackiej Kanadzie zabijają w ten sposób setki ludzi, daleko nam jeszcze do tego z naszymi pojedynczymi przypadkami

Gość Parassolka
10 godzin temu, Gość Werka napisał:

Bandziorów w policji rzeczywiście trzeba odsiać, surowo karać, ale policjant prawy powinien mieć dużo większe prawa jak w USA. Kto to widział, żeby policjant nie miał prawa wyważyć drzwi jak po drugiej stronie ktoś zakłóca ciszę nocną i może policji nie otworzyć, a ta gó...o zrobi. Policja na u nas za małe prawa, że wszystkiego muszą się tłumaczyć, prawo ich bardzo ogranicza, przestępcy nic nie ogranicza - wiadomo, dlatego policja jest zawsze krok za przestępcą, przez re ograniczenia. 

Prawo do zabijania ?TFU! Pchychole a nie policja!I nie pisz pod imieniem mojej   matki gnoju!!Nie życzę sobie!

Gość gość

Nie mówię że nie przeginają, zdarza się! Ogólnie to lać, pałować bydło bo jeszcze trochę to w biały dzień strach na ulicę będzie wyjść.

Gość bagieta

Po to jest paralizator żeby zastąpić strzał w nogę, kiedy policja ma do czynienia z agresywnym napastnikiem...

Gość Weronika
23 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Prawo do zabijania ?TFU! Pchychole a nie policja!I nie pisz pod imieniem mojej   matki gnoju!!Nie życzę sobie!

Gnój to masz we łbie ...u. Idź się modlić o rozum. 

Gość gosc

Nigdy nie dostałem paralizatorem, gazem łzawiącym czy nawet nie miałem siniaka po spotkaniu z policją. Zdradzić Wam mój sekret?

Nie jestem agresywny, tylko traktuję ich jak normalne osoby, zamiast drzeć ryja o j!?!niu policji i rzucać w nich butelkami po Harnasiu.

Gość ŁYSY1979
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie mówię że nie przeginają, zdarza się! Ogólnie to lać, pałować bydło bo jeszcze trochę to w biały dzień strach na ulicę będzie wyjść.

Naprawdę taki strachliwy jesteś? A pamiętasz lata 90te ? Pewnie nie bo co ty wiesz o życiu.