Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzaczka

Mam kochanka i dobrze mi z tym...

Polecane posty

Gość zdradzaczka

Sprzęt miodzio, gruby w obwodzie i długie... po raz pierwszy mi się taki trafił i tak szybko go nie wypuszczę. Nie sądziłam, że zdrada może być tak fascynująca. Uwielbiam seks, chociaż ten z mężem juz mi spowszedniał. Kochanek to jest coś, co polecam każdej żonie! 

Gość Gosc 23
17 minut temu, Gość zdradzaczka napisał:

Sprzęt miodzio, gruby w obwodzie i długie... po raz pierwszy mi się taki trafił i tak szybko go nie wypuszczę. Nie sądziłam, że zdrada może być tak fascynująca. Uwielbiam seks, chociaż ten z mężem juz mi spowszedniał. Kochanek to jest coś, co polecam każdej żonie! 

..spełnia wszystkie Twoje zachcianki erotyczne?

2 godziny temu, Gość zdradzaczka napisał:

Uwielbiam seks, chociaż ten z mężem juz mi spowszedniał. 

Ameryki nie odkryłaś. Wszystko kiedyś powszednieje.

Gość Marek

Też zdradzam swoją żone

41 minut temu, Magda bez loginu napisał:

Czyli zalecasz urozmaicenie? 😁

Odpowiem Ci najprościej jak potrafię. Nic nie trwa wiecznie. Nawet najlepszy kochanek z upływem czasu staje się dla nas tylko kumplem,przyjacielem(o ile relacje nie ulegną zmianie)Miłość z chemią i całą otoczką pt. motyle w brzuchu i miękkie nogi staje się dla nas czymś co nazywamy przywiązaniem,przyzwyczajeniem. Stajemy się dojrzałymi partnerami i mimo,że się szanujemy i kochamy to emocje które towarzyszyły nam na samym początku kolokwialnie mówiąc stygną. Odchodząc od porównań między dwojgiem ludzi możemy spojrzeć na to z perspektywy rzeczy materialnych. Jeżeli kupujesz sobie działkę w malowniczym zakątku świata,budujesz tam dom i w końcu na dobre się tam osadzasz to na początku jest euforia. Z upływem czasu przywiązujesz się do tego miejsca(lub nie) i traktujesz je jako swój azyl,miejsce które kochasz,ale nie ekscytujesz się nim już tak jak na samym początku.

Gość Zuzanka
5 minut temu, acordeon napisał:

Odpowiem Ci najprościej jak potrafię. Nic nie trwa wiecznie. Nawet najlepszy kochanek z upływem czasu staje się dla nas tylko kumplem,przyjacielem(o ile relacje nie ulegną zmianie)Miłość z chemią i całą otoczką pt. motyle w brzuchu i miękkie nogi staje się dla nas czymś co nazywamy przywiązaniem,przyzwyczajeniem. Stajemy się dojrzałymi partnerami i mimo,że się szanujemy i kochamy to emocje które towarzyszyły nam na samym początku kolokwialnie mówiąc stygną. Odchodząc od porównań między dwojgiem ludzi możemy spojrzeć na to z perspektywy rzeczy materialnych. Jeżeli kupujesz sobie działkę w malowniczym zakątku świata,budujesz tam dom i w końcu na dobre się tam osadzasz to na początku jest euforia. Z upływem czasu przywiązujesz się do tego miejsca(lub nie) i traktujesz je jako swój azyl,miejsce które kochasz,ale nie ekscytujesz się nim już tak jak na samym początku.

Nie oznacza to jednak, że powinieneś pomieszkiwać dodatkowo i tam i tu i ówdzie 😉 Bo może się zdarzyć, że ówdzie było tak wspaniale, że to miejsce pokochasz bardziej od swojego, a ktoś inny Ci to miejsce zajmie 😞 I wtedy wcale nie jest fajnie 😞

Gość Gość
5 godzin temu, Gość zdradzaczka napisał:

Ok, a co z mężem nie masz wyrzutów sumienia, nie stawiasz się w odwrotnej sytuacji, wspomnienia jak było kiedyś super  . Ile lat jesteś w małżeństwie.

4 godziny temu, acordeon napisał:

Wojcieszke "psychologia milosci" + Berne "W co grają ludzie" + urok nowości = oczekiwania versus rzeczywistość 😉😉

Gość
14 godzin temu, Gość zdradzaczka napisał:

Kochanka to jest to, co polecam każdemu mężowi, którego żona nie satysfakcjonuje seksualnie. Daje za rzadko albo kiepsko.

4 godziny temu, Rescator555 napisał:

Kochanka to jest to, co polecam każdemu mężowi, którego żona nie satysfakcjonuje seksualnie. Daje za rzadko albo kiepsko.

Gdybym miał wybierać związek z kochanką na boku,to wolałbym się rozwieść i szukać wrażeń jako wolny elektron. Nie jestem zwolennikiem tego typu rozwiązań.

Gość gość
Dnia 30.11.2019 o 08:09, jbsg napisał:

Z przekorą... 😄 

Widzisz... wszystko jest kwestią relatywizmu... ja mam nadzieję, że trafię do piekła... może wtedy nareszcie spokojnie odpocznę... 🙂 

mówisz i masz.  Uważaj czego sobie życzysz, często się sprawdzają