Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joart

Z jakiego zachowania swojego dziecka uśmialiscie się najbardziej?

Polecane posty

A ja Wam opowiem historię słynną w mojej rodzinie:) Mój kuzynjako małe dziecko bardzo przeklinał. Wtedy jak wydarzyła się ta historia miał 3 - 4 latka. Miał chodzic ksiądz po kolędzie, więc ciocia naopowiadała Przemowi, że jak powie ładnie paciorek to ksiądz da mu obrazek. No i przyszedł ksiądz. Przemek oczywiście powiedział paciorek tak jak umiał, ksiądz go pochwalił, ale obrazka nie dał, więc mały na to \"Co h... koperte z pieniędzmi to zajeb.... a obrazek to gdzie?\". Wujo uciekł, babcia się schowała a ciocia stoi z tym małym i nie wie co zrobić. A ksiądz?Zaczął sie tłumaczyć, że jest tu nowy i proboszcz nie dał mu obrazków, ale żeby Przemcio przyszedł w niedziele do koscioła i do niego to mu da. I druga historia też z Przemkiem w roli głównej :) Chrzestny Przemka zabrał go raz do sklepu. Była tam dośc duża kolejka, a Przemek bardzo się niecierpliwił. W końcu stanął na środku sklepu i mówi \" Chrzestny do hu.. pana kup mi banana\" :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Świetne te Wasze dzieci. Niestety nic nie napiszę, bo nie pamiętam w tej chwili niczego śmiesznego, a troszkę mogłabym powiedzieć na ten temat, bo pracowałam w przedszkolu :)

Gość odś
wieżam

Gość wpisujcie się
śmieszne

Gość nikt nie ma dzieci

Gość Marteczka34
Piszcie coś więcej

Gość znajomej
synek(3 lata) pyta sie mamy i taty przy kolacji;- a kiedy ja bede miec sex? Rodzicow zatkalo ale w koncu tata mowi:jak skonczysz 18 lat,na to synek:ale ja juz chce!!!!Rozwalil ich...

Gość fajne 123
bardzo lubiałam tu zaglądać -odswieżam!!!!!! :) :) :)

Teksty mojej 3 letniej bratanicy: Ostatnio jedząc obiad na dworze,pod altanką,moja bratanica odganiając osy,mówiła gorzko gorzko,módl się za nami. :hahaha: Myslalam,że cała zawartośc zupy z buzi wypluje na stół :hahaha: Idac do miasta,zauważyła,że mały ptaszek leży,nie rozumiała,że nie żyje.Na co powiedziała z zapytaniem,ale jak ptaszek zje kolacje,to wstanie i pofrunie?? hehe Tekst do babci palącej papierosa,ty jesteś słaba.......hehe Wujek,czyli mój narzeczony do niej z tekstem: TŻ:Ola ale cebie laska. OLA:Sam wuja jesteś laska hehe Córka mojej przyjaciólki,byliśmy u jej koleżanki,która miała małego synka.Zmieniając mu pampersa był przez chwile golaskiem,na co Natalka:dlaczego Adaś ma ogonek???

Gość odświeżam***

dnia wczorajszego mój 6 letni synek krzycząc do taty ściągającego koszulę: -tatuś biedronka!!! Ja patrze, a mąż w tej chwili drapkal się po boczku, widocznie gdzieś go cosik zasmyrało. Syn widząc, że maż nie reaguje krzyczy ponownie: - tatuś biedronka!!! - z uśmiechem na twarzy. Spoglądam na męża, nic nie widząc pytam syna: - Gdzie ta biedronka? - mamuś tata jest biedronka A mąż ma dosć liczne pieprzyki i chyba odrobinke wygląda jak biedroneczka w kropeczki ;) Kilka dni wcześniej syn po umyciu wyciera rączki w ręczik wiszący na wieszaku. Obok ręcznika był powieszony mój stanik, który spadł przy szamotaniu się z ręcznikiem. SYnek widząc to woła: - ups (zakryw rączką usta i śmiejąc się dodaje) mamusiu przepraszam, ale twoje cycusie mi spadły ;) Patryk (synek) mając jakieś 2/3 latka obudził się rano i słyszę jak głosuje: - zdrowaś mario, kulwa mac, zdrowas mario, kulwa mać Zaszokowana budzę męża i ptam go: - słyszysz co młody wygaduje???? mąż po wysłuchaniu cicho pyta: -gdzie on słyszał tą kurwę? więć ja nie zastanawiając się wołam: - Patrys co robisz??? - nic mamusiu, nic takiego hihi Dodam, że więćej tego nie słyszałam ;)

Gość o oooo ooo fujara
kiedyś moja siostra jechała samochodem ze swoją koleżanka i jej córką Natalką(4l). siedzi sobie z nią na tylnym siedzeniu a mała zaczyna śpiewać kurwa dupa huj kurwa dupa huj mija 11letnia siostrzenica znalazła prezerwatywy i do swojej mamy z tekstem -tylko mi nie wmawiaj że to są chusteczki do demakijażu po chwili -dobrze że w tym domu ktoś uprawia bezpieczny sex! ta sama siostrzenica w wieku 3 lat zakładała butki nie dość że lewy butek na prawą stopę to jeszcze układała na nich sznurówki w krztałcie kokardki zamiast je zawiązać

Gość jaaaaaaaa
super topik!!!Ale się uśmiałam.Przeczytałam cały i najleszy tekst moim skromnym zdanie to był tego dziecka z "od przedszkola o Opola" (2, albo 3 strona) szkoda, ze topik jest na wymarciu :( Nie mam własnych dzieci, ale opowiem Wam historię ze swojego dzieciństwa (słyszaną niejednokrotnie):) imieniny dziadka, cała rodzina za stołem. my (ja3 lata, mój brat 2 lata i kuzyn2 lata) bawiliśmy się gdzieś na korytarzu. wyłożona tam była trutka na szczury (taka różowa). w pewnej chwili biegnę do cioci i mówię "ciocia, a Sebastian(mój kuzyn) to je. ciocia myśląc, że dziecko sobie coś ze stołu wzięło mówi "dobrze córcia niech je", no ale mi dalej coś nie pasowało i znów lecę i mówię "ciocia, a sebastian to je" a ciocia mi dalej "to niech je", sytuacja powtórzyła się jeszcze ze 2 razy, w końcu nie wytrzymałam i mówię "ciotka wstań od stołu, rusz dupę, bo sebastian je to rózowe, co babcia na korytarzu wysypała" do dziś mówią, że moje "skarżenie" sebastianowi życie uratowło :)

jaaaa - kolejny dowód na to, że dzieci trzeba słuchać i reagować ! moja córeczka nie ma jesdzzcze 2 lat i mówi dośc mało ale ja pracuję w przedszkolu więc nieco sie człowiek nasłuchał, naśmiał itd. :) sytuacje z jakichś 4 dni wstecz chłopcy (4-latki) na podwórku: \"proszę pani wąż! wąąążżż !!! wąąążżżżżżż !!!\" podchodzę sprawdzićź co tam zobaczyli - oczywiscie dżdżownica - więc tłumaczę im, że to nie jest żadnen wąż tylko dżdżo9wnica, że to taki robaczek, bardoz pożyteczny itd. itp. po kilku minutach po Bartusia przychodzi tata :) przechodzą koło mnie i słyszę jak Bartek objaśnia tatę \"A my widzieliśmy węża i pani powiedziała, że to skuteczny (chodziło chyba o pożyteczny?) wąż i się nazywa dżodżownieca\" :) jak ich nie lubić ?? :)

Gość myyyyyyy
dziś byłam w kościele i w związku z tym przypomniała mi się pewna historia. moja ciocia poszła ze mną (wtedy lat 12) i moim kuzynem (wtedy lat 3) do kościoła. Kiedy kościely zacząl zbierać na tacę mój kuzyn grzecznie wrzucił mu pieniążka po czym włożył rączkę do tacy i wyjmuje z niej pieniądze. pytam go co robi? a on na to jak to co?pieniążka sobie rozmieniam :) a co do kościoła to dziś obok mnie stał taki na oko ze 3 letni chłopczyk (ogónie to był bardzo niegrzeczny, np. bił mamę, tatę, buty sobie zdjąl i zrobił histerię jak mama mu chciała założyć) ale jednym mnie rozbawił: po każdej zagranej i zaśpiewanej pieśni bił brawo :) i na znak pokoju przeleciał pół kościła, żeby wszystkim zrobić cześć (jak to on mówił :) )

Martynka (22 mies.) bardzo lubi jajecznicę. czasem jak tylko się obudzi, woła \"mama, daj nianice!\" Ostatnio dostała na śniadanie, zjadła, przegryzła chlebkiem. Kilka godzin później babcia pyta -co jadłaś na śniadanko? -\"nianice\" - \"a z czym?\" drązy temat babcia (chyba chodziło o chlebek) - \" z jajami\" Inna historia też kulinarna ;) Czasem robię małej serek zmiksowany z truskawkami i bananem. Mała mówi na truskawki \"kuchatki\" Wsypałam truskawki do miseczki, nałożyłam twarogu, wkroiłam banana i zmiksowałam. Podaję jej miseczkę i łyżeczkę, a ona zamiast jeść grzebie w tej miseczce z wielce podejrzliwą minką. Pytam, co robisz? A ona: \"szukam kuchatki!\"

Moja dziewczynka to jest jeszcze za mała na takie zabawne teksty ale moja siostrzenica tez potrafi niexle pogadac ;) Siostra namawiała ja na przedszkole i mówi - Wiki słuchaj, będziesz miała dużo nowych kolezanek, kolegów a moze nawet chłopaka ;) Na to Wiki po chwili namysłu odpowiada - Dobra Mamus ja pójde ale żeby ci chłopacy mnie przypadkiem nie calowali :D

Gość wetwyrturtw
ostatnio jechalam z kolezanka i corka (3,5 l)innej koleznaki samochodem, w sumie sluchalsymy radia nikt nic nie mowil w pewnej chwili corcia koelzanki sie pyta ktora godzina no to my jej powiedzialysmy ale jakos tak dziwnie ze takie male dziecko o godz pyta wiec ja pytam dlaczego sie pyta o godz a ona na to ze chce wiedziec, bo chce sobie popoludnie zaplanowac i nie wie ile ma jeszcze czasu...no rozbroila nas:)

Gość jaaaaaaaa
odświeżam

Gość hjluglyftdrtszwAq

Gość A to teraz jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No to powiem wam numer. Moja siostra urodziła się z duuuuuuuzym opóżnieniem miałam w tedy 18lat. No i kazdy rozpieszczał smarkulę: Od mamy była serduszkiem. Ode mnie kwiatuszkiem A taty robaczkiem. Jak juz umiała mówic to kazde z nas testowało ją czy wie kim od kogo jest. serduszko i kwiatuszek wychodziło jej super,ale zamiast robaczek mówiła ze jest od taty "jebaczek" no i tato musiał szybciutko przechrzcic ją na gwiazdeczkę. ______________________________________________________________ Ta sama siostrunia i mój syn. Miedzy nimi jest 2,5 roku różnicy. Mała poszła do szkoły i wykombinowała sobie zeby jej było LEPIEJ w ZYCIU to nauczy mojego syna liczyc. Wszyscy dumni ze 3latek zna literki,cyferki.liczy bez zająknięcia do 30. No myslałam ze jestem mamą geniusza. No ale.........pewnego dnia moja siostra miała odrobic słupki z dodawania. 10 przykładów. Zrobiła 2 błędy.Strasznie wkurzona wpadła do pokoju gdzie odrabiała lekcje i krzyczy >>baranie nie umiesz liczyc czy co??? siadaj i pisz a ja będę kredki liczyła>> Cwana co??? No ale tym sposobem mój 6-letni synek umie czytac,pisac i liczyc jak dzieci w 2 klasie. Wszystko dzięki wyrachowanej i cwanej cioci

Gość A to teraz jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeszcze raz moja siostra. Przyszły do mnie kolezanki,no i jak to baby dzieci się bawiły a mamuski tematy poruszały : ciąża ,poród a to o facetach......... Moja 6 letnia siostra lezy w łóżku z mamą i mówi : >>>oh brzuch mnie cos boli,nie mam okresu,cycki mnie bolą jak nic jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!! Mina mamy była ponoc bombastyczna (ojciec opowiadał)

Pewnego deszczowego dnia szliśmy sobie z naszym 4-latkiem przez osiedle, a z naprzeciwka szła starsza kobieta szczelnie opatulona w płaszcz przeciwdeszczowy. Dziecięcie z rozbrajającą szczerością wykrzyknęło na ten widok: -Patrz mamo! Baba w worku!! :O Dobrze, że babcia tego nie dosłyszała... :D 🖐️

Gość pooodnosszeee

Gość Mama****
moj 9-miesieczny synek mowi tylko mama, tata, baba, dada (czyli dziadek) natomiast czteroletni jest wyszczekany jak pies sołtysa mama nazbierała sobie sliwek do wiadra i miala robic powidła a moj starszy syn jej te sliwki wywalił ale sie nie przyznał babcia zagaduje młodszego Kubusia: no powiedz Kubusiu babci kto wywalil sliwki, maciek tak? na to Kubus z rozbrajającą szczerościa: dada innego razu Kubuś wcinal kaszke i cała buzia była brudna, a zawsze jak go karmie trzymam pieluszke tetrową na ramieniu no i babcia mowi do niego: Ale masz brudna buzie Kubus popatrzył na nia powaznie po czym sciągnął pieluszke z mojego ramienia i wytarł sobie buzie :) ale wyglądało to bardzo komicznie

Gość anita27
moja corka prowadzila dyskusje z kolezanka. -a wiesz ja mam ladny jowej {rower}. na to kolezanka -nie mowi sie jowej tylko lowel

Wujek kiedyś naprawiał samochód w garażu a dziecko od sąsiadów( wtedy 3 latka) bawiło się obok. Nagle mały staje z tyłu wozu, schyla się i poważnym tonem oświadcza \" Ale ty mas kjótką juje!\" ;) Ja też byłam dobra... kiedyś przyszedł do nas ksiądz na kolędę i na jego pytanie \"Czy wszystko u Nas dobrze\" odpowiedziałam \"Nie, rodzice się biją!\" Nie wiem skąd mi się to wzięło, bo nigdy nie widzialam, żeby się bili :P Albo kiedyś nie wpuściłam księdza do środka oświadczając, że rodziców nie ma w domu. Tymczasem tata spał na kanapie... Wchodziłam za zasłony, jak mi się chciało a potem rozkraczona stawałam na środku pokoju i wyłam. Ale trwało to krótko bo mama mnie później pilnowała :P Nie umiałam też raczkować...na każdą próbę nauczenia reagowałam potwornym płaczem. W końcu odpuścili...Jak sobie coś jeszcze przypomne to napisze ;)

Gość anita27
ach przypomnialo mi sie jeszcze. ktoregos dni corka wola meza do pokoju i pyta -tato pobawisz sie ze mna na to maz -pewnie .a w co? c:ja bede ksiezniczka a ty ksieciem m:a mama kim bedzie? c:koniem niezla chierarchia w rodzinie co?

Gość Blondas
Jak moja 6 letnia bratanica bawi się z nami w kopciuszka to dwie role sa pewne: babcia jako książę i prababcia (93 lata) jako.........koń!

Gość anita27
podnosze,bo to fajny topik