Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jesli moja kobieta zaczelaby mocno lysiec w mlodym lub srednim wieku, to bym ją zostawil

Polecane posty

Gość gosc

lysienie pasuje facetow ale nigdy kobietom

oczywiscie zanim bym ja zostawil, namawialbym ja na leczenie u najlepszych lekarzy

Gość gosc

nie mowie o nowotworze i chemioterapii, wtedy bym byl przy niej

mowie o lysieniu androgenowym

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

nie mowie o nowotworze i chemioterapii, wtedy bym byl przy niej

mowie o lysieniu androgenowym

Cóż za poświęcenie. No naprawdę wspanialomyslne. 

Gość Kobieta

Sa peruki. A ty jesteś nikim. 

I nie, nie pasuje wszystkim facetom łysienie. Generalnie w życiu spotkałam dwóch przystojnyvh łysych. Ale obaj zarobki powyżej 8k, obaj wzrost ok 185 cm, męska budowa muskularna ale nie przypakowana. I obaj fi0t 20 cm. Takiemu to wszystko pasuje. Niski łysy, gruby lysy, czy łysy biedak do 💩 nic niewarte. Co doskonale widać po tobie. 

Gość wiki
12 minut temu, Gość gosc napisał:

oczywiscie zanim bym ja zostawil, namawialbym ja na leczenie u najlepszych lekarzy

łysienie też nie pasuje facetom. Ja nigdy nie związałabym się z łysym facetem/lysiejącym. Przerazają mnie tacy,zwlaszcza że macie ujowe rysy twarzy i wyglądacie tak szkaradnie że mam ochote zwiewac a nie takiego kogos całować.. ciebie trzeba namawiac na leczenie ale u psychiatry

Gość Gość

I co się tak oburzacie. Kto by chciał łysa na zawsze kobietę. Taka prawda. Przejściowo ok ale na stałe? I tak by zdradzal. 

Gość gosc
6 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Sa peruki. A ty jesteś nikim. 

I nie, nie pasuje wszystkim facetom łysienie. Generalnie w życiu spotkałam dwóch przystojnyvh łysych. Ale obaj zarobki powyżej 8k, obaj wzrost ok 185 cm, męska budowa muskularna ale nie przypakowana. I obaj fi0t 20 cm. Takiemu to wszystko pasuje. Niski łysy, gruby lysy, czy łysy biedak do 💩 nic niewarte. Co doskonale widać po tobie. 

skad wiesz, jakie mieli fi00ty?

Gość gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

I co się tak oburzacie. Kto by chciał łysa na zawsze kobietę. Taka prawda. Przejściowo ok ale na stałe? I tak by zdradzal. 

no i o to chodzi

polowa facetow lysieje w wieku mloduym lub srednim, ale wsrod kobiet to garstka

40 letnia kobieta z mocnym lysieniem androgenowym rzuca sie w oczy

40 leti mezczyzna z mocnym lysieniem androgenowym nikogo nie dziwi

Gość gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

a co się oburzacie że kobieta nie chce łysiejącego faceta? Kto by chciał takiego? No taka prawda. Przejściowo ok,ale na stałe? i tak by zdradzila. Mamy 21 wiek idioci

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość gość napisał:

a co się oburzacie że kobieta nie chce łysiejącego faceta? Kto by chciał takiego? No taka prawda. Przejściowo ok,ale na stałe? i tak by zdradzila. Mamy 21 wiek idioci

Ja się nie oburzam. Też nie chce lysego skina. Co przystoi chłopu to nie babie. Zapluc się możesz a świata i tak nie zmienisz. Tak jak cycki u chłopa to wybryk natury tak ich brak u kobiety. Życie.

Gość Harly

...isz glupoty. 

Gość Uye

Jacy Wy Faceci jesteście powierzchowni, nie istnieje dla was takie uczucie jak miłość kochacie tylko wzrokiem a Gdy już nie ma jak nacieszyć wzroku lub jest za ciężko to odpal a sami wygladacie jak buraki większość czy to z włosami czy bez nawet wam się myć nie chcę dokładnie z tego co zaobserwowałam. 

Gość Kobieta
13 minut temu, Gość gosc napisał:

skad wiesz, jakie mieli fi00ty?

Bo sie z nimi ostro rznelam. Najlepsze doświadczenie seksualne w moim życiu. Jeden z nich został moim mężem. W życiu bym niskiego, grubego lysola nie tknela. A maly fi0t to tragedia, zdrady do końca życia. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

łysienie nie komu nie pasuje 🙂 zakola, "bocianie gniazda" i łyse pały są obrzydliwe...to sa kiepskie geny 🙂 całe szczęście, że faceci częściej zmagają się z tym gofffnem ale są też tacy co mają piekne gęste włosy nawet i po 50 ❤️ 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość wiki napisał:

łysienie też nie pasuje facetom. Ja nigdy nie związałabym się z łysym facetem/lysiejącym. Przerazają mnie tacy,zwlaszcza że macie ujowe rysy twarzy i wyglądacie tak szkaradnie że mam ochote zwiewac a nie takiego kogos całować.. ciebie trzeba namawiac na leczenie ale u psychiatry

wydaje mi się, że autor sam ma zakola lub łysieje i odbija tutaj frustracje 🙂 Niestety zakolaki...pogódźcie się z tym, że nigdy nie będziecie tak atrakcyjni jak faceci z gęstymi włosami i prostymi liniami bez tych zakol 🙂  Łysy facet lub z zakolami to jak laska z miko cyckami. 

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ja się nie oburzam. Też nie chce lysego skina. Co przystoi chłopu to nie babie. Zapluc się możesz a świata i tak nie zmienisz. Tak jak cycki u chłopa to wybryk natury tak ich brak u kobiety. Życie.

co Ty kobiety w tym ja nie chca lysiejacych facetow. I nie,nie przystoi facetom lysienie. To jest fu,jeszcze dziecku przekazywac takie zle geny,okropienstwo.

Przed chwilą, Gość gość gość napisał:

co Ty kobiety w tym ja nie chca lysiejacych facetow. I nie,nie przystoi facetom lysienie. To jest fu,jeszcze dziecku przekazywac takie zle geny,okropienstwo.

Lysienie w mlodym wieku = zazwyczaj wysokie libido😱

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Bo sie z nimi ostro rznelam. Najlepsze doświadczenie seksualne w moim życiu. Jeden z nich został moim mężem. W życiu bym niskiego, grubego lysola nie tknela. A maly fi0t to tragedia, zdrady do końca życia. 

czyli lecisz u facetow m.in na duze przyrodzenia a dziwisz sie, ze ja pragne seksownej, zadbanej partnerki?

Gość Gość

Co to jest łysienie androgenowe?

Gość Gość

Wystarczy odwodnić organizm, a już lecą włosy. Tak samo źle na cebulki wpływają tabletki przeciwbólowe.

Gość Gosc

W przeciwieństwie do facetów łysienie u kobiet daje się leczyć,  no chyba że ktoś się zaniedba całkiem. Inna sprawa że to kosztuje.  Ale naprawdę  mezoterapia, ostrzykiwanie osoczem,tabletki, wyrównanie hormonów i panna jak nowa

Gość gość gość
1 godzinę temu, akimuszki napisał:

Lysienie w mlodym wieku = zazwyczaj wysokie libido😱

niepotwierdzone info. To samo by działało w 2 stronę i nie narzekalibyscie na sek.s. No ale trzeba jakoś się zareklamować co nie :) 

Wy nie chcecie łysiejacej partnerki,kobiety nie chca lysiejacych facetow. Nie ma na to rady.

Gość Olka25

Jak to czytam to tym bardziej przekonuję się że miłości nie ma. Skoro powierzchowność decyduje o milości to co to za miłość?

Gość gość

A kto łysieje? Pomijając ciebie, brzydki pokraku. 

Gość Kobieta
49 minut temu, Gość gosc napisał:

czyli lecisz u facetow m.in na duze przyrodzenia a dziwisz sie, ze ja pragne seksownej, zadbanej partnerki?

1. Gdy go poznalam nie wiedziałam jakiego ma. Byl parę lat starszym, wysokim, przystojnym lysym mezcyzna, więc nie lecę na wielkość przyrodzenia. Ale faktycznie, gdyby miał te 12.cm to zapewne byśmy się rozstali. 

2. Tylko, ze ja jestem ładna i zadbana wesoła kobieta. Ty jesteś nieatrakcyjny i brak ci statutu. Ja sie związałam z kims z mojej ligi a ty chcesz kobiete wyżej od ciebie o 15 lig co najmniej. 

Gość Kobieta
49 minut temu, Gość gosc napisał:

1. Gdy go poznalam nie wiedziałam jakiego ma. Byl parę lat starszym, wysokim, przystojnym lysym mezcyzna, więc nie lecę na wielkość przyrodzenia. Ale faktycznie, gdyby miał te 12.cm to zapewne byśmy się rozstali. 

2. Tylko, ze ja jestem ładna i zadbana wesoła kobieta. Ty jesteś nieatrakcyjny i brak ci statutu. Ja sie związałam z kims z mojej ligi a ty chcesz kobiete wyżej od ciebie o 15 lig co najmniej. 

Gość gość

A kto łysieje? Pomijając ciebie, brzydki pokraku. 

Gość gość

Ja mam piękne i rewelacyjnie gęste włosy, gdyby jakis bałwan był ciekawy.  

Gość Ona

Uuu ale z ciebie pustak

Ja tam za lysymi również nie przepadam. Prawdziwy mezczyznaa ma włosy!