Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Agnieszka

Kryzys wyjazd zmiany plan贸w

Polecane posty

Go艣膰 Agnieszka

Czesc dziewczyny 馃槈

Chcialabym poprosic o rade gdyz jestem w dosc kryzysowej sytuacji i ciezko mi聽 znalezc rozwiazanie.

W skrocie opowiem ze wraz z mezem wrocilismy z emigracji i zainwestowalismy we wlasny biznes.Ja zajelam sie domem i dziecmi.On pracowal w firmie.Pomagalam ile moglam a docelowo gdy najmlodsze podrosnie mialam tez w firmie pracowac.Niestety troche z jego winy interes nie wypalil i strcilismy oszczednosci.Od tego czasu probowalismy pracowac ale warunki pracy w porownaniu z tym co poznalismy przez 12 lat w UK to chwilami nie do przyjecia.Nie mamy wyzszego wyksztalcenia ani znajomosci.Powoli zaczelam zastanawiac sie nad mala wlasna dzialalnoscia.Mam duzo聽pomyslow.Zrobilam kurs.Jednak juz nie mam moich oszczednosci.Obawiam sie brac kredyt gdyz juz duzo starcilismy i mamy d艂ugi.Nasze malzenstwo jest w powaznym kryzysie.Mialam dosc i myslalam ze sie rozejdziemy gdy moj maz postanowil wrocic do dawnej pracy na emigracje.Chcialby zebysmy przeniesli sie tam z powrotem.I mimo ze nawet ucieszylam sie na poczatku to z czasem zaczelam sie zastanawiac co bedzie dalej.Mimo ze lubilam tamto zycie w UK聽to chcialam zmiany i wlasna dzialalnosc w Polsce byla poniekad spelnieniem marzen聽w tamtym momencie.

Dziewczyny czy uwazacie ze lepiej porzucic plany i wyjechac do meza czy zaryzykowac wszystko i spelnic dawne marzenia?Jestem juz oo 40tce i wiele trudnych doswiadczen zabralo mi duzo zapalu.Ale wiem ze dalibysmy sobie rade mimo ze jest ciezko.Widze ze on nie chce pracowac w Polsce.Mam duzo zalu ze nie mialam szansy spelnic sie zawodowo i teraz znowu musze porzucic marzenia.Od 3 lat siedze w domu a teraz chcac pracowac nie moge gdyz jestesmy tu sami.Rozsadek podpowiada wyjazd a serce trzyma tutaj...Wiem ze dzieci mialyby tam lepszy start ale wstyd mi ze nie moge im tego zapewnic w Polsce.Czuje sie jak nieudacznik.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cxx

Ch.uj 聽z takim biznesem najlepiej mieszka膰 na ulicy wi臋cej sie zap艂aci za rachunki i inne wydatki.nie b臋d臋 za.pierdala膰 na dwie prace.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach