Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PawdziwyAutor

Olała mnie

Polecane posty

Czyli już mnie nie chce? 

Nie wiem tak naprawdę nie znam jej jaka jest ale wiem po sobie jak mnie ktoś nie interesuje to nawet nie spojrzę 

Dobra ch/uj nie myślę o tym będzie co ma być. Jak tak chce zakończyć sprawe to jest po prostu dziwna

Gość JOLUTKA

A ty z kim piszesz? 😱

Gość JOLUTKA

Nie mam z kim pogadać a mi tak strasznie źle 

Podejdź do lusterka i pogadaj. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy to dobry pomysł, bo będzie was już dwóch 😱😁

Gość JOLUTKA

Wiem że to moja wina, ale takie zlewanie kogoś bardzo boli. Za ostro

Kto kogo  zlewał i czym? 

Podejdź do lusterka i pogadaj. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy to dobry pomysł, bo będzie was już dwóch 😱😁

Uwielbiam cie kicia za ten tekst 😅

Gość Wesolazabcia1992

A mnie ciekawi czy on (autor) śledzi tą bidulka. 

A mnie ciekawi czy on (autor) śledzi tą bidulka. 

Nie śledzę, mam się zwolnić bo jej się przestało podobać? Tak się nie robi

Nie śledzę, mam się zwolnić bo jej się przestało podobać? Tak się nie robi

To niech ona się zwolni jak jej nie pasi

To niech ona się zwolni jak jej nie pasi

Jest mocno zżyta z tą pracą. Pewnie jak mi da popalić to tak zrobię, ona stosuje coś w stylu ghostingu, tylko po co. Znowu miałem koszmary, to mnie niszczy psychicznie. 

Jest mocno zżyta z tą pracą. Pewnie jak mi da popalić to tak zrobię, ona stosuje coś w stylu ghostingu, tylko po co. Znowu miałem koszmary, to mnie niszczy psychicznie. 

Chłopie masz jaja czy cipke? Samym patrzeniem co najwyżej możesz narysować jej obraz na pamiątkę 

olej dzide, baby to głupie SUUUKI xD 

Baba to rośnie na łące głupia pało 

autorze, wbrew pozorom ta laska daje ci lekcje życia, pokazuje prawdziwe oblicze pisd które do czasu zgrywają urocze niewiniątka żeby gdy coś im nie przypasi to zamieniały sie w skurviałe demonice xD

takie są te czupakabry xDDDD

ty zrobisz jeden błąd a ona będzie miesiącami na ciebie wylewać pomyje i stosować tzw. cichą agresje. Moja rada, znajdź se jakąś lafirynde do macania cyca i przechadzaj sie w pracy uśmiechnięty po dobrym masażu z piersi xD

Baba to rośnie na łące głupia pało 

gdzieś ty sie chowała? xD z krowami cie paśli? 😄

Chłopie masz jaja czy cipke? Samym patrzeniem co najwyżej możesz narysować jej obraz na pamiątkę 

Wiem że zje/bałem bo mogłem się o nią starać, miałem zielone światło. Teraz mam czerwone i żadnych szans na wyjaśnienia, ucina wszystko. Musiało coś zajść w walentynki. Pociesza się tym, że już ze 2 razy tak było ale potem "wracała". 

Ja nawet nie mogę poprosić o wyjaśnienie bo oficjalnie nic nie było :classic_sad:

autorze, wbrew pozorom ta laska daje ci lekcje życia, pokazuje prawdziwe oblicze pisd które do czasu zgrywają urocze niewiniątka żeby gdy coś im nie przypasi to zamieniały sie w skurviałe demonice xD

takie są te czupakabry xDDDD

ty zrobisz jeden błąd a ona będzie miesiącami na ciebie wylewać pomyje i stosować tzw. cichą agresje. Moja rada, znajdź se jakąś lafirynde do macania cyca i przechadzaj sie w pracy uśmiechnięty po dobrym masażu z piersi xD

Na nic innego nie zasłużyłem, wiele razy byla smutna i nawet nie zapytałem dlaczego. Doigralem się. Nie dałem jej odczuć że jest ważna. 

gdzieś ty sie chowała? xD z krowami cie paśli? 😄

Spójrz na siebie a potem oceniaj 

Jeszcze udzielacie rad temu nieszczęśnikowi, nie wierzę. Jego szczęście polega na czekaniu

A ty nie doradzasz hm 

Na nic innego nie zasłużyłem, wiele razy byla smutna i nawet nie zapytałem dlaczego. Doigralem się. Nie dałem jej odczuć że jest ważna. 

przestań myśleć o tym co ona czuje, co cie to obchodzi, bądź egoistą tak jak ona, co ty myślisz, że ona troszczy sie o twoje dobro? Pluje na ciebie to ty pluj na nią, nie zasługuje na to żebyś właził jej w tyłek. Ignore

Może w końcu zaszła w ciąże, a Ty będziesz Ojczymem. Co Ty na to?

Myślę że jej facet zrobił coś ekstra ta zaczęła myśleć 'wow kocha mnie' i zrezygnować ze mnie żeby być fair.