Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niejaki Piórko

Wynalazek Żoneczki

Polecane posty

Często się całujemy "w przelocie". Gdy się w domu mijamy, to na jakiś czas się zatrzymujemy i całujemy. 

Niedawno Moje Kochanie dokonało wynalazku. W takim momencie (jeśli jesteśmy sami) wydobywa wiadomo co mojego i miętosi. Twierdzi, że wtedy o wiele lepiej całuję!

Często się całujemy "w przelocie". Gdy się w domu mijamy, to na jakiś czas się zatrzymujemy i całujemy. 

Niedawno Moje Kochanie dokonało wynalazku. W takim momencie (jeśli jesteśmy sami) wydobywa wiadomo co mojego i miętosi. Twierdzi, że wtedy o wiele lepiej całuję!

Proste jak budowa cepa. Stymulacja stymuluje.

Fajnie że potrafisz z żoną odkrywać nowe rzeczy i sprawia wam to przyjemność . Tak trzymać! Możesz żonie też to przekazać 😁😉

Żadna nowość. 

Przejrzyj wątki dzisiaj dostępne na 1 stronie i policz komentarze mówiące o czymś nowym.

Ciekaw jestem ilu się doliczysz?

Nic ciekawego

Przejrzyj wątki dzisiaj dostępne na 1 stronie i policz komentarze mówiące o czymś ciekawym.

Przejrzyj wątki dzisiaj dostępne na 1 stronie i policz komentarze mówiące o czymś nowym.

Żaden wynalazek. To fantazja. Wciela ją w życie dając ci przyjemność. 

Zaraz mi braknie palców. 

To prawda, ja też z wieloma partnerami to robiłem. Specjalnie zrobiliśmy też taką innowację- dużą dziurę wycietą wewnątrz kieszeni moich spodni. Wystarczyło , że dyskretnie włożyła mi rękę do kieszeni i miała dość dobry dostęp nawet mogła to robić w miejscach publicznych 

Glory hole 😁😁