Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szu301

Jezus przyjdzie i porozstawia do kąta ludzi w związkach bi, homo, les, gey i 50 twarzy.

Polecane posty

10 godzin temu, KLAUN96 napisał:

I bylam w galerii dzis  🙂 Wyszlam z dm o 17;20 a bylam pod galeria o 17: 50. Przed wejsciem do gal. trza zalozyc maseczke + dezynfekcja rak. Bardzo malo ludzi w galerii bylo. Troche pochodzilam po galerii,sklepy odziezowe. W sinsay (taki sklep odziezowy dla mlodych osob,ale to Nie jest oryginslny sklep jak np Puma,Nike,H&M) Jest tam bardzo duzo promocji: Bluzki na krotki rekaw; Od 5 do 17zl (za 1na sztuke), Na dlugi- 20zl, dlugie spodnie- Do 50zl,torby (rozne) damskie- Od 30zl do 70zl, ...enki- Do 40zl. Nic sb Nie kupilam bo kasy Nie chce za bardzo wydawac narazie. Dla mezczyzn tez jakies tam rzeczy sa. A bylam w sklepie Puma i jedna bluzka z napisem PUMA kosztowala az 100zl a 2ga 80zl 😕 (tyl. ze to oryginaly sa, dla Mnie troche za drogo xd) W HM widzialam fajne bluzki z napisami (na krotki rekaw, AC/DC, The Rolling Stones) A 1na sztuka kosztuje 40zl, wiec jeszcze Ujdzie......enki- do 100zl. (Jeszcze Nie bylam w New York,Croop,House :-P) W strefie gastro. ; Kfc, Berlin doner kebab-(jesli dobrze pisze), pizza hut, cukiernia Sowa itp...Bardzo Mało Ludzi...w Carfurze tez malo. Zadnych Znajom. Nie widzialam 🙂 A w domu dopiero bylam o 20:20 😛 :-). 

Moze dzis Jeszcze znowu pojde do galerii 😉 kolo 17;00 znowu 🙂 ( jesli sie bede dobrze czuc ;), i pochodze Troche po sklepach odziezowych w ktorych Nie bylam i moze do Black Red White-meblowy wstapie, RTW/AGD 🙂 O...Do empika zajde bo Nie zaszlam 🙂

Malo Jest ludzi w gal. Hand. mozesz sie przejsc 🙂 Smialo 🙂

Jak chodzę po galerii, to raczej nie wchodzę do sklepów, chyba że chcę coś konkretnego kupić albo się rozejrzeć 🙂

20 godzin temu, KLAUN96 napisał:

Nie zazdroszcze pracy w weekendy 😕

E tam, przynajmniej w tygodniu wolne (chociaż dzisiaj idę też) 🙂

Eh, ten Koronawirus... Polska tez Jest pieknym krajen 🙂

No tak, w Polsce też jest wiele ciekawych miejsc 🙂

Ja ostatnio bylam za granica z 6lat temu...

To dawno 😞 szkoda, ale może za niedługo pojedziesz, w przyszłym roku chociaż 🙂

A moj brat Przyrodni byl prawie tydzien temu przez 5dni w Hiszpani. I jeszcze w poprzedni weekend byl w Gdansku. (W Gdansku Jest dosc drogo)

Też fajnie 🙂

A ja bym przynajmniej chciala wyjechac gdzies niedaleko w weekend/lub te 3/4dni...Ładna dzis pogoda Jest 🙂

No wczoraj ładnie było, oby dzisiaj też 🙂

Wyjechać gdzieś zawsze fajnie, nawet jeśli blisko i na weekend 🙂

2 godziny temu, KLAUN96 napisał:

Tylko 2wa dni pracy (weekend). W jakiej branzy pracujesz? Pewnie w Korpo jakims xd + 10godzin pracy w weekend xd :)

Żadne korpo. Po prostu sobie dorabiam, zwykła studencka praca, nic szczególnego ;)

Moze wybierzesz sie na mala wycieczke (4/5dni) do Kazimierza Dolnego? :)

W sumie nigdy nie byłem. Muszę się kiedyś wybrać :)

Moze w przyszlym roku pojade za granice...(Niemcy moze), dzisiaj tez byla ładna pogoda ;)

No była i dobrze :)

Wiadomo ze fajne naw. pojechac gdzies niedaleko...  ///

Zawsze lepsze to niż siedzenie w domu :)

Moglam pojsc do Mleczak Polski (tam sa rozne gotowe skladniki na wage (gr) i calkiem Niedrogo. Np mozna sobie wziasc (wes talerz i naloz sb goracy skladnik, kobieta wazy i placisz i zjadasz gorace :) ) Flaki + 2/3nalesniki+ moze kompot wisniowy- Koszt wszystkiego (zalezy tez ile wezmiesz wszystkiego) to okolo 16zl. Dawno Nie bylan w mleczaku tam :)

Jakaś lokalna sieć, bo nie kojarzę?

Ja dzis znowu bylam w gal. Hand. (Malo ludzi bylo) w galerii bylam od 18:00 do 20;20 :) Bylam w Croop, New York, House,Sinsay (W New York widzialam fajne bluzki na krotki rekaw za 14zl z firmy Amisu), w Empiku bylam, w sklepie z akcesoriami dla zwierzatek, w Abra (meble), media markt(widzialam hulajnogi elektr. tam od 1200 do 1700zl), w KFC bylam i kupilan sb na miejscu male fryty za 4,70zl :/ Nieoplacalo sie tg brac :/ Mg wziasc jakis zestaw. Kolejki Nie bylo duzej. 

To fajnie :) no zestawy zazwyczaj się bardziej opłacają niż same frytki czy cokolwiek innego :)

Jak tam w pracy? Samopoczucie?

Dzień jak co dzień :)

Pewnie jutro bede sie gorzej czuc (jak Nie wezme tabletki na bol brzucha) to wcale z chaty Pewnie Nie wyjde :-P :-D

Dlaczego tak myślisz?

choc pogoda pewnie bedzie ładna i bedzie zachecala do wyjscia na dwor...

Pewnie tak :)

sluchac mocnego Metalu...

❤️

Jak caly dzien w domu bede to Rowniez Nie zamierzam sprzatac xd , bede spac-(godziny 16;00/18:00)

Szkoda dnia na spanie :)

3 godziny temu, KLAUN96 napisał:

Kazimierz Dolny to Piekne miasto 🙂

Patrząc po zdjęciach, to zdecydowanie tak 🙂

Sama Nie wiem, sprawdz w necie (Mleczak Polski).

No sprawdziłem, 3 lokale, wszystkie w Warszawie i okolicy 🙂

Sluchasz Metalu tez?

Lubię takie mocniejsze klimaty 😉

Co do spania ..  To Szkoda ze sie Nie domysliles ze niektorzy musza od czasu do czasu (2/4razy w miesiacu) troszke pospac by sie Lepiej poczuc. 

Czasami na pewno się przydaje 🙂

Pozatym...Dzis i wczoraj brzuch Mnie Nie bolal (ale glowa i nogi Mnie bolały)

Szkoda, że się źle czułaś 😞 mam nadzieję, że wszystko już ok i nic cię nie boli 🙂

4 minuty temu, KLAUN96 napisał:

Obraz- Hejoo 🙂 Troszke Mnie tu Nie bylo xd.

Owszem Kaz. Dolny to piekne miasto. Ok 🙂 Bardzo ciesze sie ze lubisz mocniejsza muzyke 🙂 A co do samopoczucia...Aktualnie troszke sie kiepawo czuje...:/ Nawet z domu Nie wyszlam dzis xd

A u Cb co tam? 

U mnie nic nowego. Byłem znowu na mieście się przejść 🙂

14 godzin temu, KLAUN96 napisał:

Obraz- to dobrze 🙂 O...dopiero co wrociles ? Pòzno do domu wracasz xd  Ja to jak wyjde z domu o 17;00 to jestem w domu o 19:30 😛   Ja to Dzis pewnie sobie Do lasu pojde o 17:00 i wroce o 19;30 🙂  Do galerii moze w nastepnym tygodniu 😛 Ogolnie to Nie ma gdzie chodzic jak sie miasto zna 😕 Do Macdonald Nie pojde z nudow 😛😄

Nie, wróciłem dużo wcześniej 🙂 nie ma gdzie chodzić, no ale co zrobić? 🙂

Dnia 16.09.2020 o 23:56, KLAUN96 napisał:

Obraz- no ok spk 🙂

Ja Dzis rano bylam w sklepie a pozniej od 14;00 zaczełam sprzatac cale mieszkanie potem o 18;30 lapek i muzyka 21;00 kolacja i 22;10 w łòziu. I tak dzien zleciał.

Adzis moze wybiore sie do lasu o 17;00? Troche pochodzic i pobyc nad woda 🙂 Do galerii handlowej Nie chce Mi sie isc xd

A u Cb co tam? Jak samopoczucie? Studia- W pazdzierniku? 🙂

Mi dzisiaj też się nie chciało iść 🙂 więc nigdzie nie poszedłem. Ale ogólnie wszystko w porządku.

Fajnie, że tak możesz posiedzieć nad wodą 🙂 ja do najbliższej wody, gdzie można wypocząć mam kilkadziesiąt kilometrów 😄

Tak, studia w październiku.