Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mr anderson

Ładne dziewczyny z dziarami, masakra

Polecane posty

1 minutę temu, blada doopa napisał:

młode kobiety nie mające dobrych wzorców od ojców, lub ojców brak, mają często problemy związkowe, nieraz psychiczne, problemy z tożsamością itd.... matka ojca nie zastąpi lub dziadek, są to inne elementy wzorcowe do dorastania i jeden nie wypełni roli drugiego, wszystkie są potrzebne do równowagi w okresie dorastania

Nie wiem jak jest teraz, ale dawniej ojcowie jakoś szczególnie nie ingerowali w wychowywanie potomstwa... a czyja to wina (?) tak po prostu było... ale łączenie tego z chęcią posiadania tatuaży i widzeniem w tym choroby to jakaś pokrętna droga : ) 

Jest coś takiego jak indywidualizm i choćby przez taki tatuaż lub coś całkiem innego może się przejawiac... 

a to że kogoś może razić w oczy to już inna sprawa  : )

3 minuty temu, marawstala napisał:

Jest coś takiego jak indywidualizm i choćby przez taki tatuaż lub coś całkiem innego może się przejawiac... 

a to że kogoś może razić w oczy to już inna sprawa  : )

Ale, że indywidualizm poprzez dziargę? Masz inny potencjał. Dziarga to moda. Dziarga to pęd. Szanuję indywidualizm, ale nie w tym wydaniu. 

Dzień dobry Maro🙂

W wielu przypadkach dziarga to psucie wspaniałego ciała. Teraz mam w miarę wolny czas, spędzam go na plaży. Fakt, niektóre tatuaże są piękne, pięknie wkomponowane w ciało, ale większość jest przypadkowa. Wyglądają jak łata na spodniach. 

2 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Ale, że indywidualizm poprzez dziargę? Masz inny potencjał. Dziarga to moda. Dziarga to pęd. Szanuję indywidualizm, ale nie w tym wydaniu. 

Dzień dobry Maro🙂

A czemu nie : ) owszem staly się modne, ale czy wszystkie szpecą (?) wśród nich też się trafiają te warte zauwazenia... ale jakby nie było gusta są różne i to co Tobie się podoba mnie już nie musi i w drugą stronę tak samo to działa. Nie wszystkie dziary są ładne : ) tzn nie na wszystkie ma się ochotę patrzeć...

Witam : )

3 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

W wielu przypadkach dziarga to psucie wspaniałego ciała. Teraz mam w miarę wolny czas, spędzam go na plaży. Fakt, niektóre tatuaże są piękne, pięknie wkomponowane w ciało, ale większość jest przypadkowa. Wyglądają jak łata na spodniach. 

Tak też może być, jeśli były robione tylko po to a żeby coś było : ) 

5 minut temu, marawstala napisał:

A czemu nie : ) owszem staly się modne, ale czy wszystkie szpecą (?) wśród nich też się trafiają te warte zauwazenia... ale jakby nie było gusta są różne i to co Tobie się podoba mnie już nie musi i w drugą stronę tak samo to działa. Nie wszystkie dziary są ładne : ) tzn nie na wszystkie ma się ochotę patrzeć...

Witam : )

Otóż to! Boję się, że lądując w łóżku z wydziarganą, całym swym jestestwem byłbym skupiony na tatuażu a nie na kobiecie. 

Mara, gdzie masz ten tatuaż? 🙂

2 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Otóż to! Boję się, że lądując w łóżku z wydziarganą, całym swym jestestwem byłbym skupiony na tatuażu a nie na kobiecie. 

W spodniach:) hahaha

7 minut temu, marawstala napisał:

Tak też może być, jeśli były robione tylko po to a żeby coś było : ) 

Chyba cena za taką usługę też robi swoje. Przecież prawdziwe dzieła sztuki kosztują więcej niż esy floresy🙂

8 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

A kto powiedział, że mam... być moze kiedyś się pojawi, tego wykluczyć nie mogę : )

Przed chwilą, MaestroSyntetyczny napisał:

A możemy bez tego? Jakoś nie jestem zainteresowany. Wybacz🙂

Ależ to ikonka serdeczności,  do niczego nie zobowiązującą.  Przesylaja ja dziś sobie koleżanki,  koledzy:) a ze ja was tu na forum wszystkich lubię to tak ja dla ciebie przeslalam;) Ale skoro jasno i wyraźnie piszesz mi ze sobie nie życzysz to nie będę;)

7 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Chyba cena za taką usługę też robi swoje. Przecież prawdziwe dzieła sztuki kosztują więcej niż esy floresy🙂

Pewnie tak, ale przede wszystkim trzeba trafić na osobę która badziewnych tatuaży nie robi...

1 minutę temu, TwojaMuuza napisał:

Ależ to ikonka serdeczności,  do niczego nie zobowiązującą.  Przesylaja ja dziś sobie koleżanki,  koledzy:) a ze ja was tu na forum wszystkich lubię to tak ja dla ciebie przeslalam;) Ale skoro jasno i wyraźnie piszesz mi ze sobie nie życzysz to nie będę;)

Dziękuję! 🙂

2 minuty temu, marawstala napisał:

Pewnie tak, ale przede wszystkim trzeba trafić na osobę która badziewnych tatuaży nie robi...

I mieć pewność, że na pewno tego chcę🙂

6 minut temu, marawstala napisał:

A kto powiedział, że mam... być moze kiedyś się pojawi, tego wykluczyć nie mogę : )

Mnie rajcują umiejscowione na wzgórku łonowym. Wprost rozwalają mnie🙂

5 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Oplatasz udami szyję delikwenta i dusisz? 🙂 Podoba mi się! 

Nie brnijmy w to : )

8 minut temu, Zpaznokcilakier napisał:

Boli. Nie tylko na karku. W każdym miejscu boli. Ja tych ludzi, którzy mają tatuaże na rękach uważam za największych twardzieli, to boli. Strasznie boli. Chyba, że ktoś ma obniżony próg bólu. W co wątpię. Naprawdę wielki szacun, dla tych co mają wytatuowane rękawy! Ja mam dwa tatuaże, oba  były tak samo bolesne. I bardzo mi się podobają,sa jak miniaturowe dzieła sztuki. Ale bolą. 

Są w jednej tonacji czy kolorowe? Dobór kolorów mnie intryguje. Niektóre są niewiarygodnie kiczowate. 

5 minut temu, Zpaznokcilakier napisał:

Boli. Nie tylko na karku. W każdym miejscu boli. Ja tych ludzi, którzy mają tatuaże na rękach uważam za największych twardzieli, to boli. Strasznie boli. Chyba, że ktoś ma obniżony próg bólu. W co wątpię. Naprawdę wielki szacun, dla tych co mają wytatuowane rękawy! Ja mam dwa tatuaże, oba  były tak samo bolesne. I bardzo mi się podobają,sa jak miniaturowe dzieła sztuki. Ale bolą. 

Wiadomo, że wszędzie będzie bolało... ktoś porównał to do rysowania po ciele żyletka, ale ponoć są bardziej i mniej wrażliwe miejsca... Ten indywidualny próg bólu pewnie też ma znaczenie : )

6 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

I mieć pewność, że na pewno tego chcę🙂

Usunięcie jest jeszcze bardziej bolesne, a przeróbki tez nie zawsze dobrze wychodzą...

Przed chwilą, marawstala napisał:

Usunięcie jest jeszcze bardziej bolesne, a przeróbki tez nie zawsze dobrze wychodzą...

Więc? Mara, zapraszam na spacer plażą. Jeszcze jest pusto. Świeci słoneczko, ale jest i trochę chmur na niebie. Pogadamy. 

6 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Mnie rajcują umiejscowione na wzgórku łonowym. Wprost rozwalają mnie🙂

: ) dla mnie tatuaż jest czymś w rodzaju biżuterii... 

1 minutę temu, blada doopa napisał:

są tacy którzy się tną, podobna usterka w psychice u tatuażowców

To działa zupełnie na innej zasadzie. 

6 minut temu, blada doopa napisał:

chcesz zasilać rzesze patologii to twoja sprawa

No moja, a czyja niby ma być jak nie moja : )