Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MartaKaryna

Jak zrzucic kg po urodzeniu dziecka, co jesc, co cwiczyc

Polecane posty

Hej. Mam 23 lata, w lutym urodzilam syna. Przed ciaza bylam osoba szczupla ( 160 cm wzrostu i 50kg wagi) i podobałam sie sobie. Obecnie mam 15 kg więcej i ani pomysłu by powrocic do stanh sprzed ciazy :/. Moja dzienna dieta wyglada mniej wiecej tak, ze nawet nie wiem kiedy ppdjadam. Mam okropna ochotę na slodycze i nie potrafię sobie z tym poradzić. Przybralam w ramionach( nie znosze grubych ramion), na brzuchu i w udacj(tego tez nie cierpie). Oczywiscie kartkowalam internet w celu szukania ,,wspanialej diety,, i cudownych cwiczen, ale sama juz nir wiem jak sie za to wziac 😕 a nie stac mnIe na trenwra personalnego.

Hej, ja miałam ten sam problem ze słodyczami po ciąży. W ciąży nie istniały dla mnie słodycze, natomiast po nie potrafiłam wytrzymać nawet dnia bez czegoś słodkiego. Od kwietnia za namową koleżanki zaczęłam pić miąższ aloesu, u mnie świetnie uregulował poziom cukru i nie mam już  takiej ochoty na słodycze

Ja też mogłabym jeść same słodycze i mam problem z regularnym jedzeniem. Od jakiegoś czasu korzystam z usług Wygodnadieta.pl i jestem mega zadowolona. Jedzenie przyjezdza pod moje drzwi, zbilansowane zdrowe i syte posiłki które rozkładam sobie na konkretne godziny.

Hej,

Ja też jestem już jakiś czas po porodzie. W moim przypadku było tak samo, dlatego jako mama mamie polecam Ci stronę labonitafit, tam uzyskasz spersonalizowaną dietę i ćwiczenia z filmikami w domu. Wydaje mi się, że to najbardziej ekonomiczny sposób powrotu do formy po ciąży.