Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Electra

Cztery miesiące...

Polecane posty

2 godziny temu, Electra napisał:

Każde zakochanie to szansa dla miłości, więc nie żałuj już. Miłość nawet jeśli wydaje się komuś inaczej to bardzo rzadkie zjawisko. 

Uzależniacie, nie można z Wami czasami:) Czasami to dla mnie noce, a te muszę po bożemu przesypiać. Brak snu znacząco wpływa u mnie na koncentrację i siły witalne😜 (dało zauważyć się jego znaczny brak po słabej stylistyce, interpunkcji i ortografii😅).

1 godzinę temu, Electra napisał:

Dla mnie kafe to przyjemny złodziej czasu, ale może dlatego, że zawsze byłam dziewczę offline🙃 Bardzo dziękuję, Tobie też życzę wszystkiego co dobre. Szczęścia!🥂

Zgadzam się z tym, że kafe to złodziej czasu, niemniej jednak przyjemna alternatywa dla życia towarzyskiego w realu. Znajomi nie zawsze maja dla nas czas, nie zawsze my możemy zgrać się z ich wolnyn czasem, dodatkowy czynnik "dzielący" stanowią dzieci... tymczasem na kafe ZAWSZE ktoś jest, zawsze można pogadać nawet z trollem, zawsze jest świadomość, że po drugiej stronie monitora też jest życie.

Moja cezura nadejdzie pod koniec roku. W końcu postanowienie przepier.dolenia roku na kafe dotyczylo tylko 2020. Zobaczymy jak się zachowam, ale obstawiam, że będę wracać, tak jak to napisała Lola:

2 godziny temu, Lola14 napisał:

Od razu musisz byc cpunem na calego? Nie mozesz sobie walnac jointa raz na jakis czas??😁

5 minut temu, Solero napisał:

Czy leczyć, moim zdaniem wystarczy samokontrola

Miałam na myśli moje ciągłe skojarzenia muzyczne, że widzę kombinację słów, imię, temat i już pyk, piosenka po głowie chodzi 🙂

4 minuty temu, G ość napisał:

Będę na Ciebie czekać! Z sercem... na talerzu.

No weź... Wątróbka smażona w dzieciństwie do teraz jest moją traumą 😅 Serce to też podroby 🤢😜😗

Szkoda... Ale skoro taką podjęłaś decyzję, to wypada tylko ją uszanować i życzyć - żebyś znalazła to, czego szukasz, miała to, co chcesz i była tam, gdzie sobie zamarzysz🙂

P.S. Aha. Podczas rozglądania uważaj na tego zeza rozbieżnego🤪

16 minut temu, Onkosfera napisał:

zawsze można pogadać

Dojadę się z czasem Onko, nieludzko🤧 jeśli znajdę chwilkę nocą chcę mieć czas na książkę lub dobry film. Sympatyczni jesteście, ale jednak ja lubię swoje bezsieciowe życie😉

1 minutę temu, Piu napisał:

Szkoda... Ale skoro taką podjęłaś decyzję, to wypada tylko ją uszanować i życzyć - żebyś znalazła to, czego szukasz, miała to, co chcesz i była tam, gdzie sobie zamarzysz🙂

P.S. Aha. Podczas rozglądania uważaj na tego zeza rozbieżnego🤪

Dziękuję😗 Tobie życzę dokładnie tego samego😃 Masz rację, może mi tak jeszcze zostać, albo co gorsza zniechęcić absztyfikanta😅

7 minut temu, Electra napisał:

Miałam na myśli moje ciągłe skojarzenia muzyczne, że widzę kombinację słów, imię, temat i już pyk, piosenka po głowie chodzi 🙂

Rozumiem i przyznam że czasem też tak mam ale to zależy od dnia itpd 😉

1 minutę temu, Alutek napisał:

Smutne dla nas ale ze wszech miar słuszne. Powodzenia!

Wzajemnie✋😗 Trzymaj w ryzach towarzystwo 🙂

3 minuty temu, Electra napisał:

Dojadę się z czasem Onko, nieludzko🤧 jeśli znajdę chwilkę nocą chcę mieć czas na książkę lub dobry film. Sympatyczni jesteście, ale jednak ja lubię swoje be sieciowe życie😉

Mi się podoba, że kafe jest interaktywne. Poza tym, gdy czytam, to odruchowo żrem, to niebezpieczny nałóg, lepiej już się tu ogłupiać😏

2 godziny temu, Electra napisał:

Dokładnie cztery miesiące. Tyle spędziłam tu czasu i chyba zżyłam się z Wami, bo po angielsku wyjść nie umiem 😉 Dzięki, ciekawy czas🙂

Każdemu z osobna życzę powodzenia w życiu prywatnym jak i zawodowym, spełnienia marzeń tych małych i tych dużych, miłości i przyjaźni. Żyjcie szczęśliwie*✋

* "Do szczęścia nie jest potrzebne wygodne życie, lecz zakochane serce"

Powodzenia ✋

3 minuty temu, Onkosfera napisał:

gdy czytam, to odruchowo żrem, 

Musisz iść w audiobooki, przynajmniej nie będzie tłustych paluchów na stronach😉

2 minuty temu, lonelyman napisał:

Powodzenia ✋

Wzajemnie✋😗 muzyka mnie rusza, nie rób mi tego 🥺

3 minuty temu, Electra napisał:

Musisz iść w audiobooki, przynajmniej nie będzie tłustych paluchów na stronach😉

Niee, ja muszę słyszeć co się w mieszkaniu odpier.dala, cały czas czuwać na posterunku, odpada🙄😏

Dzięki, wzajemnie... jakby coś to te drzwi do kafe nie są dla Ciebie zamknięte .) Wszystkiego dobrego : )

30 minut temu, marawstala napisał:

Dzięki, wzajemnie... jakby coś to te drzwi do kafe nie są dla Ciebie zamknięte .) Wszystkiego dobrego : )

Nieśmiało zapukam, otworze konfesjonał i będziecie jak na spowiedzi opowiadać co mnie ominęło😉 Wzajemnie!

19 godzin temu, Electra napisał:

Dokładnie cztery miesiące. Tyle spędziłam tu czasu i chyba zżyłam się z Wami, bo po angielsku wyjść nie umiem 😉 Dzięki, ciekawy czas🙂

Każdemu z osobna życzę powodzenia w życiu prywatnym jak i zawodowym, spełnienia marzeń tych małych i tych dużych, miłości i przyjaźni. Żyjcie szczęśliwie*✋

* "Do szczęścia nie jest potrzebne wygodne życie, lecz zakochane serce"

Dzieksy😎 tego szczęścia w życiu i sercu też Ci życzę 🙂 

Swoją drogą zgadzam się z poprzednikami czasem można zapalić tu jointa, bez nieustannego haju🤭 i tak sobie myślę ze jeszcze się tu z Tobą spotkamy na nie jednym machu. 😉 Narazie potrzebny Ci detoks 😉 jakby co wiesz gdzie jest ten cyrk. Trzymaj się! 👋

3 godziny temu, KKeira napisał:

Trzymaj się!

Dzięki i Ty też✋

1 godzinę temu, Qwerty82 napisał:

żona elektryka

Żona starego elektryka, wszystkich młodzieniaszków Ty przecież zarywasz. Special for you jeszcze będę.