Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Siurek

Tęskniliście?

Polecane posty

Gość BennieAndTheJets1

Ja tęskniłem, myslalem, ze zacząłeś nowe życie czy coś. 🤨

4 minuty temu, BennieAndTheJets1 napisał:

Ja tęskniłem, myslalem, ze zacząłeś nowe życie czy coś. 🤨

Dopadł mnie świat zewnętrzny i cały czas trzyma 😛

Zaraz październik, studenci itd., a mimo COVID-19 zajęcia mają być jednak stacjonarne...

Poza tym wszystko ok

Pewnie Siuracz. Bardzo😚. Nawet podawalam w którejś dyskusji Twoją szanowna osobę, jako bezprecedensowy przykład normalnego użytkownika kafeterii płci męskiej, podkreślam normalnego😏

Gość BennieAndTheJets1
6 minut temu, Doktor Siurek napisał:

Dopadł mnie świat zewnętrzny i cały czas trzyma 😛

Zaraz październik, studenci itd., a mimo COVID-19 zajęcia mają być jednak stacjonarne...

Poza tym wszystko ok

Tez mnie właśnie ten świat dopada, przeprowadzka czeka, a zajęcia mam na szczęście hybrydowo 😉 To dobrze, że dobrze. 😎

2 minuty temu, oinkss napisał:

Pisal w toaletach chowa sie przez studentki : O

Znaczy ma życie w realu😏

10 minut temu, oinkss napisał:

Zdarza się i tak - człowiekiem jestem i (prawie) nic co ludzkie mi obce nie jest 😛

21 minut temu, oinkss napisał:

Poza tym, kto nigdy nie masturbował się w toalecie na uczelni, niech pierwszy rzuci kamieniem 😉

33 minuty temu, Onkosfera napisał:

Pewnie Siuracz. Bardzo😚. Nawet podawalam w którejś dyskusji Twoją szanowna osobę, jako bezprecedensowy przykład normalnego użytkownika kafeterii płci męskiej, podkreślam normalnego😏

Nie wiem czy 37-latek, który wciąż skacze z kwiatka na kwiatek (a przynajmniej próbuje 😛 ), mieszka i żyje sam i czasem fantazjuje o swoich studentkach jest dobrym, cytuję "bezprecedensowym przykładem normalnego użytkownika kafeterii płci męskiej", z podkreśleniem normalnego, ale i tak bardzo dziękuję 🙂

18 minut temu, Doktor Siurek napisał:

Nie wiem czy 37-latek, który wciąż skacze z kwiatka na kwiatek (a przynajmniej próbuje 😛 ), mieszka i żyje sam i czasem fantazjuje o swoich studentkach jest dobrym, cytuję "bezprecedensowym przykładem normalnego użytkownika kafeterii płci męskiej", z podkreśleniem normalnego, ale i tak bardzo dziękuję 🙂

Real. To jest coś, co jeszcze Cię stawia po stronie normalności. No i to, że mimo iż fantazjujesz o studentkach, to nie wywodzisz się z bracisamcow😏

26 minut temu, Doktor Siurek napisał:

Poza tym, kto nigdy nie masturbował się w toalecie na uczelni, niech pierwszy rzuci kamieniem 😉

Nasze uczelniane kible mialy za duże szpary dołem i górą. Poza tym wisiala wielgachna chamska naklejka informujaca o punktach gdzie można se zrobić badanie na hifa. Od razu się odechciewalo i jakoś tak brudasnie się wydawało.

Gość BennieAndTheJets1
29 minut temu, Doktor Siurek napisał:

Co 🤣