Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila4080

Czy ja jestem nową ofiarą?

Polecane posty

Dnia 10.11.2020 o 01:29, Electra napisał:

Dlaczego? Mój były mąż jest pracowity, odpowiedzialny, rozsądny,  twardo stąpającym po ziemi człowiekiem bez nałogów. Mój pierwszy facet ma dobre serce, jest troskliwy, opiekuńczy, czuły.

W skrócie też odpowiem - sprdalaj gdzie pieprz rośnie.

ja tn były mąż / pierwszy facet taki super to czemu jest BYŁY? czy to z tobą coś nie tak?

54 minuty temu, kåspej napisał:

ja tn były mąż / pierwszy facet taki super to czemu jest BYŁY? czy to z tobą coś nie tak?

Ze mną.

Dziękuję wam wszystkim za wsparcie . Jest ciężko ale czytam wasze wszystkie odpowiedzi żebym nie zaczęła idealizować psychola. On sobie założył fałszywe konto i jedzie po mnie ile wejdzie nawet wysłał mi zdjęcie jak na spacerze przytula swoją nową a ona szczęśliwa jak ja kiedyś. Serce pęka. Zablokowalam to fejkowe konto. On opowiada takie bzdury do mojej koleżanki o mnie że ona sama zaczęła myśleć że on jest wporzadku a ja nie. Chociaż sama mi go odradzała i mówiła że chory gościu. To jakiś koszmar. Ale nie będę reagowała wogole. Nie będę zniżała się do niskiego poziomu. 

4 minuty temu, kåspej napisał:

współczuje chłopakom

Dziękuję, przekażę.

19 minut temu, Puchacz Rolny napisał:

Szoke, gdyby nie duże zdjęcie w Twoim profilu, myślałbym, że w awatarze masz krewetkę 😳

Elektreweta😁