Doktor Siurek 814 Napisano Listopad 23, 2020 Na tym forum pojawiłem się jakiś czas temu, w związku z nadmiarem czasu spowodowanym epidemią COVID-19. Miło mi się tutaj z wami pisało, spotkałem, co prawda wirtualnie, parę fajnych osób, ale ostatnim czasem zauważam, że za bardzo zaangażowałem się w to miejsce i zabiera mi ono bezpowrotnie (i trochę też bezproduktywnie) coraz więcej cennego czasu. Dlatego podjąłem decyzję o bezterminowym zawieszeniu mojej działalności tutaj Pozdrawiam serdecznie wszystkich i do (raczej) nie zobaczenia. Cześć 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rescalator555 Napisano Listopad 23, 2020 Wróci niedługo, może pod innym nickiem, że swoimi głupimi "analizami" psychologa za grosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Listopad 23, 2020 To forum faktycznie uzależnia jak cholera 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 23, 2020 Powodzenia i wszystkiego dobrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Listopad 23, 2020 21 minut temu, Doktor Siurek napisał: Pozdrawiam serdecznie wszystkich i do (raczej) nie zobaczenia. Cześć Trzymaj się! Trochę będzie tutaj brakować jednego z inteligentnych facetów ale masz rację, forum za bardzo wciąga. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBBrutal 115 Napisano Listopad 23, 2020 Najlepsi ludzie zawsze odchodzą zbyt wcześnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBBrutal 115 Napisano Listopad 23, 2020 1 minutę temu, Markus333 napisał: To prawda przez ciebie Nimphette odeszła ty kurrwo Pisałam o najlepszych Przemysławie. Rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Listopad 23, 2020 Zegnam Doktorze z nadzieja, ze czasem jednak wpadniesz z nami poklikac:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Listopad 23, 2020 myślę że tu każdy się uzależnił bardziej lub mniej i jakoś trudno rzucić ten dodatkowy nałóg Do klikniecia następnego posta Doktorku, trzym sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano Listopad 23, 2020 Ok. wszystkiego dobrego : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 23, 2020 3 godziny temu, Bennie1 napisał: Pewnie zajrzy kontem oka chociaż zdrowy odwyk nie zaszkodzi. Też potrzebuję go Muszę metodą małych kroków, tak pyk duup se ne da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 23, 2020 6 minut temu, Bennie1 napisał: Roboty sobie na głowę nawal. To chyba nie o to w tym chodzi... 7 minut temu, Bennie1 napisał: Kafe w telefonie żywe. Nie masz pojęcia w jakich miejscach przyszło mi łapać zasięg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onkosfera 1861 Napisano Listopad 23, 2020 4 godziny temu, KorpoSzynszyla napisał: Tym bardziej szkoda, chyba że nas oszuka i jednak będzie się pojawiał. ... Mam nadzieję, że oszuka. Przesz jego odejście to dla mnie dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBBrutal 115 Napisano Listopad 23, 2020 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Lepsza nuda niz ułuda Dla ciebie buda bo jesteś sooka resa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBBrutal 115 Napisano Listopad 23, 2020 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBBrutal 115 Napisano Listopad 23, 2020 Jeśli wszyscy stad pójdą w peezdu to nie będzie widowni do twych małpich popisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Listopad 23, 2020 6 godzin temu, Doktor Siurek napisał: Pozdrawiam serdecznie wszystkich i do (raczej) nie zobaczenia. Cześć No cóż. Czasami ciekawe opinie miałeś i mam nadzieję że jeszcze tu wpadniesz. Forum trzeba umieć sobie dawkować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBBrutal 115 Napisano Listopad 23, 2020 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Razem stworzycie wesole trio Cyrk z ludzka stonoga. Ciebie zszyje na końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBBrutal 115 Napisano Listopad 23, 2020 Ariwederczi roma pani niewidoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBBrutal 115 Napisano Listopad 23, 2020 49 minut temu, _Kirke napisał: Chyba jej opiekun prawny znowu zamknął jej lodówkę na kłódkę, żeby tyle nie j a d ł a A Kitek posiada cudowne możliwości teleportacji według fantazji - jest na miejscu, przegania sąsiada i robi deserek, za chwilę hop i jest bardzo daleko i będzie najszybciej za trzy miesiące, za chwilę jest już w drodze z powrotem, za moment pstryk i znowu kiciusia nie będzie Kiciuś wyjechał na czy miesiące ale powrócił do swojej penelopy. Pewnie odkrył dziurę czasoprzestrzenna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubia 22 Napisano Listopad 24, 2020 Nie no, nie odchodź! Opowiem Ci o przygodach z sąsiadem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Styczeń 30, 2021 No cóż, wychodzi, że nie jestem jednak mistrzem stanowczości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 30, 2021 7 minut temu, Doktor Siurek napisał: No cóż, wychodzi, że nie jestem jednak mistrzem stanowczości Miło Cię widzeć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach