JustynaxOx 335 Napisano Grudzień 12, 2020 Co tu dużo mówić - lecę na gości którzy mają pieniążki . Świadczy to o tym że są obcykani i ogarnięci - najbardziej odpychają mnie dziady i gołodupcy co nic nie mają - tacy ludzie są bezwartościowi . Ja jestem bardzo ładna kobieta i należy mi się szacunek i podarki . Najbardziej nie lubię dziadów studentów myślą że posiadali rozumy a są poprostu dalej dziadami . Mam 23 lata i potrzebuje gościa z kasą żeby nigdy nie podjąć pracy - praca jest nie dla mnie narazie mam pieniążki z mobsu i programu 500+ nie ma opcji żeby robić bo nie nadaje się do pracy jestem za delikatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 12, 2020 (edytowany) 3 minuty temu, JustynaxOx napisał: jestem za delikatna. Żeby tylko... Edytowano Grudzień 12, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JustynaxOx 335 Napisano Grudzień 12, 2020 2 minuty temu, oinky napisał: Prowo Hehehe widać dziada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Grudzień 12, 2020 7 minut temu, JustynaxOx napisał: Co tu dużo mówić - lecę na gości którzy mają pieniążki . Świadczy to o tym że są obcykani i ogarnięci - najbardziej odpychają mnie dziady i gołodupcy co nic nie mają - tacy ludzie są bezwartościowi . Ja jestem bardzo ładna kobieta i należy mi się szacunek i podarki . Najbardziej nie lubię dziadów studentów myślą że posiadali rozumy a są poprostu dalej dziadami . Mam 23 lata i potrzebuje gościa z kasą żeby nigdy nie podjąć pracy - praca jest nie dla mnie narazie mam pieniążki z mobsu i programu 500+ nie ma opcji żeby robić bo nie nadaje się do pracy jestem za delikatna. Robota to głupota. Picie to jest życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 12, 2020 Ale marna prowo. Aż dziw bierze ze konto ktoś założył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edit666 Napisano Grudzień 12, 2020 Znajdą się tacy, którzy będą pękać z dumy, że mogą cię utrzymywać i będą się chwalić wszystkim dookoła, że "ich żona leży i pachnie". Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Grudzień 12, 2020 7 minut temu, Electra napisał: Żeby tylko... Gościnna w pasie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JustynaxOx 335 Napisano Grudzień 12, 2020 Głupoty piszecie , zazdrościcie mi że szukam gościa bardzo eleganckiego i bogatego bo wiecie że to nie wy i ja se będę leżeć i kupować super rzeczy a wy w robocie będziecie siedzieć i nic z tego nie będziecie mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 12, 2020 Mam dla Ciebie idealnego kandydata , kaspej będzie w sam raz ! 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 12, 2020 Masz do wyboru tego samego faceta w wersji gooodupiec i w wersji majętny? Którego wybierzesz? Masz do wyboru te sama kobietę klon osobowościowy jeden wyglada jak grodzka a drugi atrakcyjna .... Oszukujcie się dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekontror555 21 Napisano Grudzień 12, 2020 23 minuty temu, Edit666 napisał: Znajdą się tacy, którzy będą pękać z dumy, że mogą cię utrzymywać i będą się chwalić wszystkim dookoła, że "ich żona leży i pachnie". Powodzenia. To siksy po jakichś tam goownianych uczelniach pękają z dumy, że gdzies tam pracują za grosze i na etacie popychadła nie chwała się tym wszystkim dookoła. I gardzą tymi, które pracować nie muszą, nazywając je "utrzymankami". Taka współczesna wersja Krychy- traktorzystki. A w tych poglądach pompują je zgorzkniałe stare panny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edit666 Napisano Grudzień 12, 2020 1 minutę temu, Rekontror555 napisał: To siksy po jakichś tam goownianych uczelniach pękają z dumy, że gdzies tam pracują za grosze i na etacie popychadła nie chwała się tym wszystkim dookoła. I gardzą tymi, które pracować nie muszą, nazywając je "utrzymankami". Taka współczesna wersja Krychy- traktorzystki. A w tych poglądach pompują je zgorzkniałe stare panny. Po jakiemu to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 12, 2020 1 minutę temu, Rekontror555 napisał: Ale będziesz mu dawać, kiedy tylko on zechce. Czyli coś jak twoja stara utrzymanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edit666 Napisano Grudzień 12, 2020 Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: Czyli coś jak twoja stara utrzymanka. Coś w ten deseń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rekontror555 21 Napisano Grudzień 12, 2020 Przed chwilą, Edit666 napisał: Coś w ten deseń. Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edit666 Napisano Grudzień 12, 2020 3 minuty temu, Rekontror555 napisał: Ale będziesz mu dawać, kiedy tylko on zechce. Szukasz synowej Res? Dobra partia dla synalka co? Będzie pękał z dumy utrzymując ją. Idealna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 12, 2020 1 minutę temu, Edit666 napisał: Coś w ten deseń. To dlatego taka posłuszna. Musi bo jest zależna od starego zgreda wiec mu liże gucz zeby nie zostać z gola ... na ulicy. I co by sąsiedzi powiedzieli na rozwódkę po tylu latach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edit666 Napisano Grudzień 12, 2020 Przed chwilą, Rekontror555 napisał: Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz. Ty też. Ja nie używam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loleczek 0 Napisano Grudzień 12, 2020 Prawidłowo kobieta nie powinna pracować tylko facet powinien jej wszystko zapewnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JustynaxOx 335 Napisano Grudzień 12, 2020 14 minut temu, Loleczek napisał: Prawidłowo kobieta nie powinna pracować tylko facet powinien jej wszystko zapewnić Właśnie , jedna racjonalna osoba w tym motłochu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loleczek 0 Napisano Grudzień 12, 2020 No tak powinien każdy myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loleczek 0 Napisano Grudzień 12, 2020 Hehe na dwie kobiety ciężko by było zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 247 Napisano Grudzień 12, 2020 W sumie dobry pomysł, czasem możesz trafić na takiego co jest bogaty jednocześnie mając długi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 13, 2020 3 godziny temu, Elciaa29 napisał: Mam dla Ciebie idealnego kandydata , kaspej będzie w sam raz ! dobry kawał, ale ona jest kompletnym przeciwieństwem mojego typu, nie cierpie tępych lalek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 13, 2020 1 minutę temu, kasspej napisał: dobry kawał, ale ona jest kompletnym przeciwieństwem mojego typu, nie cierpie tępych lalek To był sarkazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 13, 2020 4 godziny temu, JustynaxOx napisał: Co tu dużo mówić - lecę na gości którzy mają pieniążki . Świadczy to o tym że są obcykani i ogarnięci - najbardziej odpychają mnie dziady i gołodupcy co nic nie mają - tacy ludzie są bezwartościowi . Ja jestem bardzo ładna kobieta i należy mi się szacunek i podarki . Najbardziej nie lubię dziadów studentów myślą że posiadali rozumy a są poprostu dalej dziadami . Mam 23 lata i potrzebuje gościa z kasą żeby nigdy nie podjąć pracy - praca jest nie dla mnie narazie mam pieniążki z mobsu i programu 500+ nie ma opcji żeby robić bo nie nadaje się do pracy jestem za delikatna. nic w tym złego że takiego szukasz, natura, ale z 500+ to będzie pod góre, chyba że ten fakt ukryjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 13, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: To był sarkazm wyczułem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 13, 2020 3 godziny temu, Rekontror555 napisał: Ale będziesz mu dawać, kiedy tylko on zechce. ona nie chce dawać tylko brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 13, 2020 1 minutę temu, kasspej napisał: wyczułem Cieszy mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 13, 2020 2 godziny temu, Loleczek napisał: Prawidłowo kobieta nie powinna pracować tylko facet powinien jej wszystko zapewnić no niech będzie, ale co ona wtedy wnosi do tego układu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach