dziwak1 7 Napisano Grudzień 26, 2020 (edytowany) wręcz przeciwnie, wielu odpychają..... https://zapodaj.net/6fb8f42406530.jpg.html Edytowano Grudzień 26, 2020 przez dziwak1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 26, 2020 Muszę się zgodzić. Takie androgyniczne dziewczyny wyglądają dla mnie zupełnie nieatrakcyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 (edytowany) Bzdury uprawiają sport zawodowo, przestaną wtedy mają ładną sylwetkę. Nie uprawia sportu, później proporcje do kitu. Edytowano Grudzień 26, 2020 przez Tese Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: A ty pjoter jakie masz miesnie Ochroniarza z dyskoteki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Podniecilam sie Chciał nie chciał musze pakować potem wychodzi, uprawiałem sport i sylwetka nie jest klocowata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Młodzi każdy sport jest dobry do kształtowania sylwetki, postawy sylwetki, kroku, wzrostu ogólnej prezencji wtedy najbardziej rozwijacie, kształtują kości wzrost etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał: Fju fju pjoter ty koksie. Mozesz tera roochac jak szalony Koks kojarzy mi się z łysą pałą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał: Zawsze możesz se łeb ogolić Facet bez włosów, koksu nigdy nie zażywałem, wspomagaczy białka proteiny, chodzi uprawianiu sportu o dietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Ktoś uprawia od młodości sport dieta, waga nawet sposób spania jest ważny, teraz mają dietetyków terapeutów, kiedyś nauczyciel sam wszystko ogarniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Podam przykład siatkarek jak grają mają małe cycki, sezon im się kończy rosną tak w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Przed chwilą, Kulfon napisał: Statystycznie kulturysci umierają młodziej niz inni ludzie. Sport jest zdrowy, ale wszystko mozna przedobrzyc. Kulturystą nie mój challenge, na mięsnie wpływa wysiłek to inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Grudzień 26, 2020 Szczupli i chudzi faceci też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Ktoś kto uprawiał sport, ma więcej energii zapału od takiego co tylko siedzi w piwnicy nic mu się nie chce. Zdrowym ciele zdrowy duch, z tym idzie oczy błysk, cera same plusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: To idz uuprawiać sport zamiast prdolic kocopoly jak upośledzony. Masz pisać zaczepne odpowiedzi idź sama gdzie chcesz, nie pisz co mam robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romantyczny Biceps 128 Napisano Grudzień 26, 2020 To oczywiste że kobieta szczupła i delikatna będzie atrakcyjniejsza . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Jak ty pisales o braku bolca kobietom to bylo ok co nie? Tak ze caluj mnie w peezde. idź szukaj co mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Nic cie to wiec na chooj to sugerowałes ulomie? Lep daje muchy się łapią naprawdę nie interesują mnie te muchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 26, 2020 3 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: Choj ci w zeby. Świątecznie i tradycyjnie. Otręby, przestań mnie nachodzić odpisywać najwięcej twoich odpowiedzi jak byś była nawiedzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziwak1 7 Napisano Grudzień 26, 2020 3 godziny temu, Kulfon napisał: Statystycznie kulturysci umierają młodziej niz inni ludzie. Sport jest zdrowy, ale wszystko mozna przedobrzyc. bo się zwykle syfem dopingują, mają nałóg, oraz przeciążenie organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach