Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ElitexD

Ten 2020 dla mnie osobiście nie był taki zły

Polecane posty

Wszystkim 2020 kojarzy się z kataklizem, pandemia, porażkami. A u mnie osobiście było nawet dobrze. 

Moje życie towarzyskie ożyło, zaczelem wychodzić częściej z domu i jak jeszcze nie było obostrzeń to na jakies imprezy chodziłem itp 

Zdałem tytuł magistra. 

Poznałem fajna dziewczynę z którą niestety przez własną głupotę mi nie wyszło, ale może jednak nie jest ze mną tak najgorzej że udało mi się ją zainteresować i umiałem się dogadać do czasu aż zje.balem 

Mimo pandemii znalazłem pracę. 

Z minusów to z pewnością moja samoocena jest jeszcze niższa niż rok temu :((( do tego stan depresyjny wciąż mi się pogłębia.

A jaki był ten rok dla was? 

9 minut temu, Onaj napisał:

Dla mnie słaby zdrowie  poleciało  w pracy  też nieciekawie 

Przykro mi. Za to w przyszłym roku dla równowagi będzie dobrze, trzymam kciuki.

Przed chwilą, Onaj napisał:

Wątpię nic się  nie  zanosi  Ale dzięki 

Musisz być dobrej myśli. Nie nastawiaj się na nic, ale jednak myśl pozytywnie. Będzie dobrze. Podobno 21 to oczko na szczęście🙃

Ja mam podejrzanie dobre przeczucie przed 2021. Może w końcu nadajdzie mój czas 

1 godzinę temu, ElitexD napisał:

u mnie osobiście było nawet dobrze.

Też nie narzekam. Dzięki temu, że było dużo wolnego, udało się popchnąć wiele spraw, które dotąd leżały odłogiem. 😀

Dla mnie rok 2020 był najlepszym rokiem od jakiś 5 lat. Udało mi się wyjść z doła psychicznego w którym tkwiłem przez cały poprzedni rok.

1 godzinę temu, ElitexD napisał:

Wszystkim 2020 kojarzy się z kataklizem, pandemia, porażkami. A u mnie osobiście było nawet dobrze. 

Moje życie towarzyskie ożyło, zaczelem wychodzić częściej z domu i jak jeszcze nie było obostrzeń to na jakies imprezy chodziłem itp 

Zdałem tytuł magistra. 

Poznałem fajna dziewczynę z którą niestety przez własną głupotę mi nie wyszło, ale może jednak nie jest ze mną tak najgorzej że udało mi się ją zainteresować i umiałem się dogadać do czasu aż zje.balem 

Mimo pandemii znalazłem pracę. 

Z minusów to z pewnością moja samoocena jest jeszcze niższa niż rok temu :((( do tego stan depresyjny wciąż mi się pogłębia.

A jaki był ten rok dla was? 

Gratuluję, pracy w pandemii zwłaszcza.

To rok ciągłego strachu ,aby sie nie zarazić-niech już sie jak najszybciej skończy!

11 godzin temu, Kulfon napisał:

Mi zmarły 2 bliskie osoby więc ogólnie kiepski.

Przykro mi...

Ciężki na swój sposób, ciekawy na swój sposób, bardzo udany na swój sposób. Jeden z tych, które będzie pamiętać się całe życie. Cenny bez dwóch zdań.