ElitexD 333 Napisano Grudzień 28, 2020 Wszystkim 2020 kojarzy się z kataklizem, pandemia, porażkami. A u mnie osobiście było nawet dobrze. Moje życie towarzyskie ożyło, zaczelem wychodzić częściej z domu i jak jeszcze nie było obostrzeń to na jakies imprezy chodziłem itp Zdałem tytuł magistra. Poznałem fajna dziewczynę z którą niestety przez własną głupotę mi nie wyszło, ale może jednak nie jest ze mną tak najgorzej że udało mi się ją zainteresować i umiałem się dogadać do czasu aż zje.balem Mimo pandemii znalazłem pracę. Z minusów to z pewnością moja samoocena jest jeszcze niższa niż rok temu :((( do tego stan depresyjny wciąż mi się pogłębia. A jaki był ten rok dla was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 28, 2020 Całkiem niezły oprócz doła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 28, 2020 9 minut temu, Onaj napisał: Dla mnie słaby zdrowie poleciało w pracy też nieciekawie Przykro mi. Za to w przyszłym roku dla równowagi będzie dobrze, trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhill 38 Napisano Grudzień 28, 2020 mi się jedna rzecz przytrafila dobra, a druga katastroficzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 28, 2020 Przed chwilą, Onaj napisał: Wątpię nic się nie zanosi Ale dzięki Musisz być dobrej myśli. Nie nastawiaj się na nic, ale jednak myśl pozytywnie. Będzie dobrze. Podobno 21 to oczko na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 28, 2020 Ja mam podejrzanie dobre przeczucie przed 2021. Może w końcu nadajdzie mój czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 28, 2020 Dla mnie zaczął się dobrze, ale potem już coraz gorzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 28, 2020 1 godzinę temu, ElitexD napisał: u mnie osobiście było nawet dobrze. Też nie narzekam. Dzięki temu, że było dużo wolnego, udało się popchnąć wiele spraw, które dotąd leżały odłogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LukaszVX 1 Napisano Grudzień 28, 2020 Dla mnie rok 2020 był najlepszym rokiem od jakiś 5 lat. Udało mi się wyjść z doła psychicznego w którym tkwiłem przez cały poprzedni rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Grudzień 28, 2020 1 godzinę temu, ElitexD napisał: Wszystkim 2020 kojarzy się z kataklizem, pandemia, porażkami. A u mnie osobiście było nawet dobrze. Moje życie towarzyskie ożyło, zaczelem wychodzić częściej z domu i jak jeszcze nie było obostrzeń to na jakies imprezy chodziłem itp Zdałem tytuł magistra. Poznałem fajna dziewczynę z którą niestety przez własną głupotę mi nie wyszło, ale może jednak nie jest ze mną tak najgorzej że udało mi się ją zainteresować i umiałem się dogadać do czasu aż zje.balem Mimo pandemii znalazłem pracę. Z minusów to z pewnością moja samoocena jest jeszcze niższa niż rok temu :((( do tego stan depresyjny wciąż mi się pogłębia. A jaki był ten rok dla was? Gratuluję, pracy w pandemii zwłaszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alinka43 0 Napisano Grudzień 28, 2020 To rok ciągłego strachu ,aby sie nie zarazić-niech już sie jak najszybciej skończy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 29, 2020 11 godzin temu, Kulfon napisał: Mi zmarły 2 bliskie osoby więc ogólnie kiepski. Przykro mi... Ciężki na swój sposób, ciekawy na swój sposób, bardzo udany na swój sposób. Jeden z tych, które będzie pamiętać się całe życie. Cenny bez dwóch zdań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach