Pearle 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Lubie to imię, bo ktoś mi bliski tak się nazywał. Nie wiem jednak jak jest odbierane przez innych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Styczeń 1, 2021 Mnie sie nie podoba ale przeciez to bez znaczenia. Tobie ma sie podobac. W gusta wszystkich nie utrafisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Styczeń 1, 2021 Lubie imiona z końcówka na więc i Lucyna mi się podoba. Jedni powiedzą ze ładne a drudzy że okropne. Ważne żeby się Wam podobalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Styczeń 1, 2021 Lepsze niż wyświechtane Maja i Julia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IgaA 61 Napisano Styczeń 4, 2021 Znałam Lucyna zdrobnienie Luca nie podoba mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unlan 901 Napisano Styczeń 4, 2021 Lucyna w znaczeniu to światłość, a więc jest na pewno żeńską formą Lucyfera. Jak się podoba, to jak najbardziej dać i nie patrzeć na innych. Ma dużo ładnych zdrobnień. Lucynka, Lusi, Lusia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123Anna 2 Napisano Styczeń 23, 2021 Ładne imię, ja dorzucę jeszcze Łucję (Łusia, Łucysia, Łusieńka, Łucyś, Łucyjka, Lusia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Styczeń 24, 2021 Lucyna - super. Łucja - obrzydliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach