Wojtek Zawadzki 1 Napisano Styczeń 2, 2021 Napiszcie proszę jak zebrać się w sobie i odważyć się napisać do dziewczyny, która mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Styczeń 2, 2021 14 minut temu, Wojtek Zawadzki napisał: Napiszcie proszę jak zebrać się w sobie i odważyć się napisać do dziewczyny, która mi się podoba. Zwyczajnie. Napisz i wyślij. Pyk...i leci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Styczeń 27, 2021 już napisane.i po sprawie. a przed alimentami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorin92 43 Napisano Styczeń 27, 2021 20 godzin temu, TenX napisał: Żeby to było takie proste... A co jest w tym niby trudne? Akurat w formie wirtualnej to najłatwiej o kontakt i potencjalne odrzucenie tak nie boli jak to dane twarzą w twarz. Serio nie wiem jak można być takim tchórzem, żeby się bać napisać zwykłą wiadomość. Niedługo ludzkość wyginie jak tak dalej pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Styczeń 28, 2021 Dnia 27.01.2021 o 03:15, TenX napisał: Żeby to było takie proste... Jest do zrobienia, jak komuś naprawdę zależy. Ta twoja to chyba niedługo "uschnie" całkiem, jak będziesz się tak zbierał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 28, 2021 1 godzinę temu, Cisza napisał: Jest do zrobienia, jak komuś naprawdę zależy. Ta twoja to chyba niedługo "uschnie" całkiem, jak będziesz się tak zbierał... Może lepiej niech nie pisze? Po co jej taka mazepa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Styczeń 28, 2021 1 godzinę temu, Nemetiisto napisał: Może lepiej niech nie pisze? Po co jej taka mazepa? Tak coś czuję, że jak się zaweźmie, to jeszcze nada się do ludzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach