AGNIESZKALBN 1 Napisano Styczeń 4, 2021 Hejka jaki jest wasz ulubiony proszek do prania, kapsułki lub żel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Styczeń 4, 2021 Proszek. Dobrze się wypłukuje z pralki, a żele ją,, obklejają"i potem to jest siedlisko bakterii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGNIESZKALBN 1 Napisano Styczeń 4, 2021 Kapsułki są najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 4, 2021 55 minut temu, AGNIESZKALBN napisał: Hejka jaki jest wasz ulubiony proszek do prania, kapsułki lub żel? Płyn albo proszek. Jeśli suszę klasyczne to płyn. Jeśli w suszarce to proszek. Proszek pierze najlepiej ale trudniej się wypłukuje. Kapsułki są najgorsze bo nadają się tylko do długich programów. W krótkich nie zdążą się nawet rozpuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Styczeń 7, 2021 Przeszłam na płyn Woolite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arenka 2 Napisano Styczeń 7, 2021 Ja lubię kapsułki, proszek i żel Ariel. Wg mnie najlepsza skuteczność i ładny zapach. Piorę w starej pralce Polara i wszystko się wypłukuje i niczego nie oblepia. Używam tych środków zamiennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrianu$94 0 Napisano Styczeń 8, 2021 jasne że kapsułki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martina 0 Napisano Styczeń 15, 2021 Stosowałam kapsułki Persil, ale byłam średnio z nich zadowolona i zrezygnowałam. Stosuję płyny do prania i płukania. Ale jeśli mi ktoś poleci dobre kapsułki, to wypróbuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach