Electra 1973 Napisano Styczeń 9, 2021 Nie mogę siedzieć bez przerwy na kafe i zagłuszać powód dla którego tu jestem. Wczoraj wyskoczyłam na ludzi, którzy znieczulają się tabletkami zamiast działać, a sama zamiast wziąć życie za rogi przesiaduje na kafe. Pora zawalczyć o swoje szczęście... Trzymajcie za mnie kciuki. Co złego to nie ja, przepraszam że wyżywałam się na Was za swoje spaprane wybory. Myślę, że jie ma błędów których nie da się naprawić, zatem do dzieła... Trzymajcie za mnie kciuki mimo wszystko. Musi udać się 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Styczeń 9, 2021 Spoko. Przywitamy cię, jak powrócisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 9, 2021 4 minuty temu, Electra napisał: Wczoraj wyskoczyłam na ludzi, którzy znieczulają się tabletkami zamiast działać To raczej nie tak działa , a bynajmniej mało kto po to bierze leki. Nie ważne trzymaj się i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 9, 2021 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: Znowu podprdala, niby przeprasza a dosrwa tym którzy cierpia, ehh cała Elektra Nie wiem , nie mi to oceniać , to co mi się nie spodoba to piszę a resztę mam gdzieś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 9, 2021 (edytowany) 16 minut temu, ToBezZnaczenia napisał: Spoko. Przywitamy cię, jak powrócisz. Nie tym razem. Naprawdę chce zawalczyć o swoje szczęście. Ucieknie mi ostatnia szansa i będzie za późno. Teraz jeszcze widzę, że mogę. Wczorajszy post dał mi wiele do myślenia. Dziwię się ludziom którzy znieczulają się na wszelkie sposoby, gdy ja siedzę na kafe i zaciskam zęby. To nie ma najmniejszego sensu. Edytowano Styczeń 9, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 9, 2021 Wroci najdalej za 15 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Styczeń 9, 2021 2 minuty temu, Electra napisał: Nie tym razem. Naprawdę chce zawalczyć o swoje szczęście. Ucieknie mi ostatnia szansa i będzie za późno. Teraz jeszcze widzę, że mogę. Wczorajszy post dał mi wiele do myślenia. Dziwię się ludziom którzy znieczulają się na wszelkie sposoby, gdy ja siedzę na kafe i zaciskam zęby. To nie ma najmniejszego sensu. To nie tak, że ci życzę źle. Po prostu trochę znam naturę ludzką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 9, 2021 1 minutę temu, Bimba napisał: Wroci najdalej za 15 minut. Nie tym razem. Wiele zrozumiałam. Czasem samotność i bycie sam na sam uświadamia nam więcej. Widzimy wcześniej niezauważalne. Nie mogę na was wyżywac się zamiast działać. Kto nie ryzykuje nie pije szampana. Przynajmniej będę mogła sobie spojrzeć w oczy, że próbowałam żyć po swojemu. Nie warto unosić się dumą, trzeba dawać sobie drugą szansę. Życie mamy jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 9, 2021 (edytowany) Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał: To nie tak, że ci życzę źle. Po prostu trochę znam naturę ludzką. Świetnie. Dobrego Edytowano Styczeń 9, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Styczeń 9, 2021 3 minuty temu, Electra napisał: Świetnie. Dobrego Powodzonka. Mimo wszystko cię lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 9, 2021 Trzymam kciuki i powodzenia oraz sukcesu !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Styczeń 9, 2021 1 godzinę temu, Electra napisał: Nie mogę siedzieć bez przerwy na kafe i zagłuszać powód dla którego tu jestem. Wczoraj wyskoczyłam na ludzi, którzy znieczulają się tabletkami zamiast działać, a sama zamiast wziąć życie za rogi przesiaduje na kafe. Pora zawalczyć o swoje szczęście... Trzymajcie za mnie kciuki. Co złego to nie ja, przepraszam że wyżywałam się na Was za swoje spaprane wybory. Myślę, że jie ma błędów których nie da się naprawić, zatem do dzieła... Trzymajcie za mnie kciuki mimo wszystko. Musi udać się "- Ale ja nie chciałabym mieć do czynienia z wariatami - rzekła Alicja. - O, na to nie ma już rady - odparł Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika. Ja mam bzika, ty masz bzika. - Skąd może pan wiedzieć, że ja mam bzika? - zapytała Alicja. - Musisz mieć. Inaczej nie przyszłabyś tutaj." (Alicja w Krainie Czarów) Bardzo dobra decyzja Trzymam kciuki, pamiętaj chcieć to móc, na pewno się uda 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Styczeń 9, 2021 (edytowany) Tylko Ty się tam niczym nieznieczulaj za mocno jakby co adres znasz także do następnego posta Edytowano Styczeń 9, 2021 przez KKeira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Styczeń 9, 2021 5 godzin temu, Electra napisał: Nie mogę siedzieć bez przerwy na kafe i zagłuszać powód dla którego tu jestem. Można też po prostu się ograniczać do np 30min dziennie. Siedzenie bez przerwy zdecydowanie nie jest wskazane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Styczeń 10, 2021 7 godzin temu, Zpaznokcilakier napisał: A co tu bez przerwy robić? Nie wiem. Niektórzy jednak mogą. Czasami są ciekawe tematy, ale właśnie tylko czasami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Styczeń 10, 2021 Też tak myślałam, że forum dla kobiet, że ciekawe wątki i takie tam, ale rzeczywistość pookazała, że można tu wejść, ale tylko dla beki raczej, albo jak ktoś lubi, dla goownoburzy, takich poważnych dyskusji na tym forum dla kobiet po prostu brak A kiedy nawet jakiś poważny temat się pojawi to koniec końców i tak wybucha goownoburza nie na temat, albo beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 10, 2021 Dnia 9.01.2021 o 10:04, Electra napisał: Musi udać się Nie idź! Świat poza Kafe nie istnieje. To iluzja! Coś Ty zrobiła najlepszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach