marie3 89 Napisano Styczeń 11, 2021 (edytowany) Witajcie jak spotkacie się z kimś, powiedzmy pierwsze spotkanie tylko sam na sam. A później facet odzywa się do was po randce pierwszy. No to rozmawiacie jak zwykle, ale facet pisze ze wydaje mu się że nie jesteście zainteresowane, i że źle mu z tym że nie chciałam żeby mnie odwiózł do domu. No i tyle, potem cisza. Czy faktycznie jak kobieta sprawa wrażenie niezainteresowanej to może zrezygnować czy to tylko pretekst zeby zakończyć znajomosc. Edytowano Styczeń 11, 2021 przez marie3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 11, 2021 20 minut temu, marie3 napisał: Witajcie jak spotkacie się z kimś, powiedzmy pierwsze spotkanie tylko sam na sam. A później facet odzywa się do was po randce pierwszy. No to rozmawiacie jak zwykle, ale facet pisze ze wydaje mu się że nie jesteście zainteresowane, i że źle mu z tym że nie chciałam żeby mnie odwiózł do domu. No i tyle, potem cisza. Czy faktycznie jak kobieta sprawa wrażenie niezainteresowanej to może zrezygnować czy to tylko pretekst zeby zakończyć znajomosc. W takim przypadku wystarczy sprostować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danny223344 2 Napisano Styczeń 11, 2021 jak się do niego nie odzywasz albo piszesz pół słówkami to co ma pomyśleć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Styczeń 11, 2021 Randka była udana. Napisał później do mnie. Ale jakby był faktycznie zainteresowany to myślę że i tak by chciał podtrzymać kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach