Aneczka04 0 Napisano Styczeń 23, 2021 Cześć! Dokładnie dwa tygodnie odbyłam swój pierwszy stosunek, zabezpieczenie z jednej strony dwie prezerwatywy nie zsunęły się. Od paru dni boli mnie podbrzusze kują jakby jajniki? Okres zaczą się dość dziwnie bo na samym początku było go strasznie mało w kolorze (różowym), nie było to kilka kropel jak w przypadku plamienie implantacyjnego. W nocy mnie puściło okres był normalny jak zawsze skończył się w terminie. Niestety ból pozostał strasznie się stresuje i denerwuje tą sytuacją. Czy mogę być w ciąży? Od paru dni nie jestem w stanie również nic zjeść być może z nerwów. Test ciążowy zrobiłam 3 dni temu wieczorem (końcówka okresu) wyszedł negatywny. Myślicie, że mam się czym stresować? Co to może być? Kiedy zrobić kolejny test ciążowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Styczeń 23, 2021 Co to znaczy 36 minut temu, Aneczka04 napisał: zabezpieczenie z jednej strony dwie prezerwatywy nie zsunęły się. Prowo, tak? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneczka04 0 Napisano Styczeń 23, 2021 Partner miał dwie prezerwatywy z mojej strony nie było zabezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Styczeń 23, 2021 Skąd ten motyw 2 gumek? To już drugie takie, pamiętacie to wcześniejsze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Styczeń 23, 2021 1 minutę temu, Aneczka04 napisał: Partner miał dwie prezerwatywy z mojej strony nie było zabezpieczenia Dwie prezerwatywy? Ale, że jedna po drugiej? Jeśli dwie naraz to musi być prowokacja, mamy XXI wiek, ludzie nie są aż tak głupi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Styczeń 23, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, Aneczka04 napisał: Partner miał dwie prezerwatywy z mojej strony nie było zabezpieczenia Przy dwóch jednocześnie jest większe prawdopodobieństwo zsunięcia i uszkodzenia, niż jednej, paradoksalnie. Jeśli obawiasz się ciąży, zadbaj o lepszą prewencję. Po co narażać się na zbędny stres i brak komfortu... 44 minuty temu, Aneczka04 napisał: [...] Myślicie, że mam się czym stresować? [...] Myślę, że nie Edytowano Styczeń 23, 2021 przez Nenesh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneczka04 0 Napisano Styczeń 23, 2021 A jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Styczeń 23, 2021 Przed chwilą, Aneczka04 napisał: A jednak A jednak ludzie są aż tak głupi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneczka04 0 Napisano Styczeń 23, 2021 3 minuty temu, Nenesh napisał: Przy dwóch jednocześnie jest większe prawdopodobieństwo zsunięcia i uszkodzenia, niż jednej, paradoksalnie. Jeśli obawiasz się ciąży, zadbaj o lepszą prewencję. Po co narażać się na zbędny stres i brak komfortu... Myślę, że nie Jaka może być przyczyna bólu podbrzusza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Styczeń 24, 2021 7 godzin temu, Aneczka04 napisał: Jaka może być przyczyna bólu podbrzusza? Przyczyn moze byc wiele. Idz do ginekologa, zbada Cie, zrobi usg, znajdzie przyczyne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampka 42 Napisano Styczeń 24, 2021 Ja mam ból po stosunku i podczas stosunku, po cesarkach.Mam za sobą 3 cięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneczka04 0 Napisano Styczeń 24, 2021 8 godzin temu, Lampka napisał: Ja mam ból po stosunku i podczas stosunku, po cesarkach.Mam za sobą 3 cięcia. Ile taki ból się utrzymuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarlenaB 43 Napisano Styczeń 24, 2021 Nadal uwazacie, ze edukacja seksualna jest wymyslem ”lewakow”? Autorka postu to pewnie mloda osoba. Gdyby miala porzadne zajecia w szkole, ktore wytlumaczyly ne jej jak dziala jej organizm, na czym polega stosunek nie zadawalaby takich pytan. Autorko- okres przyszedl w terminie wiec NIE jestes w ciazy. Jesli martwia Cie te bole udaj sie na konaultacje do ginekologa, tutaj nikt Ci nie pomoze. Na przyszlosc nie uzywaj dwoch prezerwatych, to wylacznie oslabia ich wytrzymalosc. W celu lepszego zabezpieczenia sprobiuj antykoncepcji hormonalnej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarlenaB 43 Napisano Styczeń 24, 2021 9 godzin temu, Lampka napisał: Ja mam ból po stosunku i podczas stosunku, po cesarkach.Mam za sobą 3 cięcia. Co ma na celu ta odpowiedz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach