Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polioputanescu

Uczcie się klasy od tej kobiety.

Polecane posty

Bardzo przykra dla mnie sytuacja- w wyniku covida i redukcji w firmie straciłem pracę. Nie ukrywam, że było to dla mnie ciężkie, mam kredyt do spłacenia. Wrzuciłem ogłoszenie na fb i kto się odezwał. Moja była sprzed jakiegoś czasu ( krótki romans), że miałaby coś dla mnie, bo firma jej kuzyna poszukuje kogoś z takimi kwalifikacjami jak ja. A rozstaliśmy się w niezgodzie i gniewie. A ona wyciągnęła do mnie rękę. Napisała do mnie przez fb i powiedziała, że, puszcza w niepamięć te konflikty i spory i ma dla mnie coś. A to ona odeszła do innego.
Klasa co?

Przed chwilą, TakaJedna napisał:

Mało jest takich osób więc powinieneś to docenić. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdy trudno jest znaleźć pracę, a i ludzie nie są przyjaźnie nastawieni. 

Bardzo jej podziękowałem, szczególnie że wyciągnęła do mnie rękę,  a wczesniej rozstaliśmy sie w konflikcie.

Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał:

Po co z nami się właściwie dzielisz? 

Jest szczęśliwy, że ktoś mu pomógł w kryzysie i dlatego.

Przed chwilą, wariete napisał:

Może jestem dzisiaj czepliwy, ale tytuł mnie kuje w oczy. A co do zachowania dziewczyny, dla niektórych jest ono dość naturalne. 

1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał:

Może jestem dzisiaj czepliwy, ale tytuł mnie kuje w oczy. A co do zachowania dziewczyny, dla niektórych jest ono dość naturalne. 

Może jesteś, nie wiem. Tytuł jak tytuł. Mnie nie razi. Kwestia interpretacji i postrzegania meritum. Skoro taki tytuł zaistniał, oznacza to, że autor nie uświadczył pomocy od nikogo, tj. żadnej kobiety. Stąd takie a nie inne przemyślenia. Tak uważam.

12 minut temu, wariete napisał:

Tak i jeszcze jestem pod wrażeniem jej zachowania. Nie dość, że ładna, to jeszcze z klasą.

1 minutę temu, polioputanescu napisał:

Tak i jeszcze jestem pod wrażeniem jej zachowania. Nie dość, że ładna, to jeszcze z klasą.

Dobrzy ludzie istnieją. 🙂

5 minut temu, TwojaMuuza napisał:

No to tak jak ja;) tez jestem pikna 

Musiałbym obejrzeć:) 

Ale ciągle w szoku jestem.. bo akurat po niej zważywszy na sposób w jaki się rozstaliśmy, bym się nie spodziewał tego gestu.

Skoro rozstaliscie sie w gniewie, to jednak nie taka kobieta z klasą XD jak dla mnie szukała po prostu pracownika, zeby pomóc rodzinie, skoro byliscie troche razem, to chyba wie, ze jestes dobry w tym co robisz i napisała. 

8 minut temu, bbcw napisał:

Skoro rozstaliscie sie w gniewie, to jednak nie taka kobieta z klasą XD jak dla mnie szukała po prostu pracownika, zeby pomóc rodzinie, skoro byliscie troche razem, to chyba wie, ze jestes dobry w tym co robisz i napisała. 

Akurat takich pracowników jak ja jest na rynku zatrzesienie i  mogli wziąć każdego, a ona pomyśłała o mnie.

5 minut temu, TwojaMuuza napisał:

Jak będę szefowa to też wezmę kogo chcę;)

To firma jej kuzyna a nie jej. Ona mnie jedynie poleciła, co było ogromnym gestem z jej strony, bo mogła przecież mnie olać.

1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

Dobra stopa weź się nie podniecaj. Życie to nie bajka.

Gdyby naprawdę taka sytuacja zaistniałą to osobiście bym ją i jej propozycje olał.

2 minuty temu, lonelyman napisał:

Gdyby naprawdę taka sytuacja zaistniałą to osobiście bym ją i jej propozycje olał.

Bo widocznie masz honor. Stopa nie wie, co to.

11 minut temu, lonelyman napisał:

A dlaczego? Wolałbyś przestać spłacać kredyt i mieć komornika na karku? Ile Ty masz lat ?

2 minuty temu, polioputanescu napisał:

A dlaczego? Wolałbyś przestać spłacać kredyt i mieć komornika na karku? Ile Ty masz lat ?

Trzeba robić tak aby nie mieć kredytu i kasę na koncie. Nie interesuje mnie co zrobiłby ktoś. Każdy robi jak uważa.

4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

Honor o wiek nie pyta.

Idę coś obejrzeć. Taki utworek na niedzielny wieczór. Jak się nie spodoba to trudno i żyje się dalej 🙂

4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

Słucham erosa ostatnio xD

Erosa 🙂. Może tutaj przejdzie.

7 minut temu, KorpoSzynszyla napisał:

A ty za grosz rozumu i intuicji 

A co ma do tego rozum i intuicja? Wyciągnęła rękę, zrobiła piękny gest, przyjąłem, podziękowałem bardzo. Czego tu nie rozumiecie?

Żle, że mi pomogła?

2 minuty temu, polioputanescu napisał:

A co ma do tego rozum i intuicja? Wyciągnęła rękę, zrobiła piękny gest, przyjąłem, podziękowałem bardzo. Czego tu nie rozumiecie?

Żle, że mi pomogła?

Usprawiedliwiasz się. To ta locha z cycofonami?

1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

Usprawiedliwiasz się. To ta locha z cycofonami?

Ty mnie z kimś pomyliłaś, tamta jest drobniutka i szczuplutka. I nic konkretnego, merytorycznego nie umiesz napisać.