BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 De iks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 13 minut temu, dozgonny napisał: No i wszystko jasne. Tak naprawdę jesteś zboczona. Prędzej ornitologiem. Tobie nie te ptaki w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 16 minut temu, dozgonny napisał: No i wszystko jasne. Tak naprawdę jesteś zboczona. Kto w dzisiejszych czasach nie jest ten ma coś z głową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Kto w dzisiejszych czasach nie jest ten ma coś z głową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Oj tam nie płacz , też trochę jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, dozgonny napisał: Rozumiem, że solidaryzujesz się z koleżanką i tym samym przyznajesz do tego, że też jesteś zboczona. Ja się z nikim nie solidaryzuje. Ja po prostu jestem i mówię o tym otwarcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, dozgonny napisał: Rozumiem, że solidaryzujesz się z koleżanką i tym samym przyznajesz do tego, że też jesteś zboczona. Jaki napalony z rana. Gdzie Ty widzisz zboczeństwa? wychodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, dozgonny napisał: To już wiem dlaczego chłopaki tak chętnie z Tobą tutaj korespondują... Właśnie nie , od kąd mam avek z bronią to nikt do mnie nie piszę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, rzygane napisał: Ja piszę Gdzie piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, rzygane napisał: na forum a gdzie byś chciała Na forum to ty piszesz tematy np że mam 9 stów na miesiąc i jak daje rade za to źyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Już bana wyłapał ? Bije własne rekordy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 14 minut temu, iloveEla napisał: Nieprawda Oryginalny nick xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, prawiczek 30 napisał: I MOŻESZ ZACZĄĆ KOLEJNY DZIEŃ SWOJEGO PRZEGRANEGO ŻYCIA Zdążyłam zapisać twoją dùpę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Ela się zastanawia jak wyfiletuje Twój tyłek kiedy już Cię dorwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Kwiecień 15, 2021 8 minut temu, Leżaczek napisał: Wreszcie się wyspałem No to jak, Ty przecież nie jesteś niewolnikiem i śpisz ile chcesz, a wyspać się nie możesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Z tą astralną? Z tą wirtualną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Tak działa zauroczenie. Tak. Ja też tak chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Kwiecień 15, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: On ma dziewczynę, z którą łączy się na poziomie duchowym i to jest jego ‚twin flame’. Ja tam ze swoimi dziewczynami łączę się na poziomie materialnym za pomocą łącznika w który zostałem fabrycznie wyposażony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Tak mówisz. A ru’chacie się tez astralnie? Synu ! Nie przystoi takich słów używać ! xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Dziś nie tylko takich słów używam ale również będę wieczorem kultywował. Szkoda, że nie astralnie. Zamilcz lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Milczę i spadam. Do zobaczenia wszystkim. Świruje mów co chcesz xD Do zobaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Ja wam lepszą nutę zaraz wrzucę xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 8 minut temu, Leżaczek napisał: Znowu wracam kalenistyką do aktywności fizycznej. Jak w matrix dawno nie używałem ciała. Spoko , a ja słucham muzy w moich zaje'bistych słuchawkach Sony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Też mam słuchawki sony A ja mam 4 pary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, prawiczek 30 napisał: Kotek nie znałem Cię od tej strony Czyli od jakiej ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, prawiczek 30 napisał: że lubisz muzyke Przed chwilą, Leżaczek napisał: Słuchawek sony XD xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 4 minuty temu, Leżaczek napisał: Spadam będę później Zaraz jeszcze jedna nuta ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Spoko Słuchaj , nie pier'dol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach