josienkaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 Dziewczyny gdzie dzisiaj np. W taką pogodę i w obecnym czasie kiedy wszystko jest pozamykane można się spotkać z facetem? Do domu nie zaprosze bo to 1 spotkanie. Na spacer za zimno bo pada... knajpy zamknięte.. nie mam zupełnie pomysłu:-( gdzie się spotykacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano Kwiecień 16, 2021 fakt pogoda lipna, zostaje mieszkanie, albo jakas altanka, domek letniskowy, nie wiem ewentualnie parasole i spotkanie w deszczu, - roamntycznie To zalezy od tego ile macie lat i skad sie znacie, jak z neta to raczej do domu nie zapraszaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 16, 2021 Chyba pozostaje Wam niebezpieczne spotkanie w samochodzie, albo w Lidlu przy półce z mięsem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanislav1 12 Napisano Kwiecień 16, 2021 4 godziny temu, josienkaaa napisał: Dziewczyny gdzie dzisiaj np. W taką pogodę i w obecnym czasie kiedy wszystko jest pozamykane można się spotkać z facetem? Do domu nie zaprosze bo to 1 spotkanie. Na spacer za zimno bo pada... knajpy zamknięte.. nie mam zupełnie pomysłu:-( gdzie się spotykacie? Może go nie zapraszaj do domu tylko idź do niego haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 16, 2021 Częste pytanie teraz. Pomijając fakt ,że możecie porozmawiać może on ma pomysł i powinien zaprosić Ciebie myślę ,że możesz poprosić koleżankę o obecność w domu, lub spotkać się w większym gronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 16, 2021 Ja i tak bym poszedł na spacer, pod parasolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano Kwiecień 16, 2021 1 godzinę temu, Sofi napisał: Częste pytanie teraz. Pomijając fakt ,że możecie porozmawiać może on ma pomysł i powinien zaprosić Ciebie myślę ,że możesz poprosić koleżankę o obecność w domu, lub spotkać się w większym gronie. randka z kolezanka lub w gronie wiekszym slabo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Kwiecień 16, 2021 10 godzin temu, josienkaaa napisał: [...] gdzie się spotykacie? Sama ostatnio musiałam się z kimś spotkać i pogoda była kiepska, więc szwendaliśmy się po galerii xD fakt, nic ciekawego, wszystko na cztery spusty, ale przynajmniej sucho i ciepło, pochodzić można, pogadać... wystarczyło :) Jeszcze wcześniej jeździliśmy sobie pociągiem. W każdym razie, jeśli nie musi to być spotkanie ''na już'', to zawsze można po prostu poczekać na lepszą pogodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Kwiecień 16, 2021 11 godzin temu, josienkaaa napisał: Dziewczyny gdzie dzisiaj np. W taką pogodę i w obecnym czasie kiedy wszystko jest pozamykane można się spotkać z facetem? Do domu nie zaprosze bo to 1 spotkanie. Na spacer za zimno bo pada... knajpy zamknięte.. nie mam zupełnie pomysłu:-( gdzie się spotykacie? Nie wiem czy spodoba Ci się pomysł ale chyba w każdym mieście działa "podziemie restauracyjne" Popytaj. Np. w Dzień Kobiet, mąż zaprosił mnie na obiad, mimo, że już wtedy wszystko było pozamykane. Zdobył pewne informacje, zamówił stolik, weszliśmy na hasło. Restauracja mieści się w piwnicy, więc spoko. Wiem też, że niektóre hotele wpuszczają do sal bilardowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 17, 2021 15 godzin temu, 84Michal84 napisał: randka z kolezanka lub w gronie wiekszym slabo Jak się nie ma co się lubi ,to się lubi co się ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Girl 3 Napisano Kwiecień 17, 2021 Dnia 16.04.2021 o 10:10, josienkaaa napisał: Dziewczyny gdzie dzisiaj np. W taką pogodę i w obecnym czasie kiedy wszystko jest pozamykane można się spotkać z facetem? Do domu nie zaprosze bo to 1 spotkanie. Na spacer za zimno bo pada... knajpy zamknięte.. nie mam zupełnie pomysłu:-( gdzie się spotykacie? Polecam poczekać na ładniejszą pogodę i spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach