Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cavaliere

Panie z dużym biustem

Polecane posty

Są może jakieś Panie z dużym biustem? Uwielbiam piękne duże biusty i głebokie dekolty ale ciężko trafić na takowy.. Chętnie popisze, porozmawiam, flirt jakiś? 🙂

59 minut temu, cavaliere napisał:

Są może jakieś Panie z dużym biustem?🙂

ja szukałem desek i małych, i bez powodzenia....
Same duże (C+↑→) uśmiechają się do mnie...

taki świat heteryków....

6 godzin temu, Monika 33... napisał:

Ja noszę 70 d ale nie szukam nikogo

moja też nie szuka nikogo .... ale odpowiadałaby kryteriom

4 godziny temu, Niby normalny napisał:

I co myślisz że od razu wszystkie ci się rzucą na szyje i będą uprawiały przygodny sex.😀

Faceci żałośni jesteście, mówie o tych co tak proponują że chcą sexowną,cycatą, chętną itd.  i czekają na ich zgłoszenia. 🤢

Gdzie napisałem że ktoś ma się rzucać odrazu? To po pierwsze.. Po drugie 💩 o mnie wiesz więc równie dobrze możemy sobie wysnuć teorie że ktoś jest żałosny bo zajmuje się powierzchowną oceną obcych ludzi na forum 😂

Pewien młody mężczyzna miał 3 przyjaciółki.
Po pewnym czasie miał zdecydować, którą z nich poślubi.
Aby ułatwić sobie wybór, zrobił im test.
Każdej z nich dał po 1000 dolarów.
Pierwsza z nich poszła do sklepu, kupiła sobie ...enkę, buty, piękny kapelusz i poszła do fryzjera.
Przyszła do niego z powrotem i mówi:
- Chcę być najładniejsza dla ciebie, ponieważ cię kocham.
Druga przyjaciółka poszła do sklepu kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i 1000 puszek piwa.
Przyszła do niego i mówi:
- To są moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham.
Trzecia z nich zainwestowała te pieniądze w nieruchomości, po krótkim czasie podwoiła sumę.
Znowu zainwestowała i znowu podwoiła i tak kilka razy, aż dorobiła się takiego majątku, że była ustawiona do końca życia.
Przyszła do niego i mówi:
- Zarobiłam to wszystko z myślą o naszej wspólnej przyszłości, bo cię kocham.
Młody mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi...i ożenił się z ta która miała największe cycki!

Hahaha dobry kawał, i tu jest własnie cały szkopuł bo z jednej strony jest rozsądek a z drugiej jakieś porządanie, preferencje.. Nie mam kompletnie ochoty na jakiś przygodny seks, spotkanie na chwilę i adios.. Na prawdę ciężko szukać kogoś jeśli wiemy że mamy jakieś konkretne upodobania, wiemy na czym nam zależy w strefie seksualnej alee z drugiej strony nie mogę być z kobietą tylko że względu na to że ma duży biust jeśli nie będziemy mieli jakiś wspólnych zaineteresowań, pasji, choć trochę jakieś podobne spojrzenie na życie i nie będziemy się razem dobrze razem czuli.. I tu jest  własnie ku®#@ problem.. Jak ja mam taką znaleźć!? 

No ja preferuje tak od D -> w górę 🆙 Nie zależy mi na perfekcyjnej figurze, itd. A staniki uważam że wyglądają jeszcze sexowniej przy takim pełnym, dużym biuscie, w ogóle w mojej ocenie kobiety w typie takim 'curvy' są niesamowicie pociągające, uśmiechnięte bardziej, nie muszą się aż tak skupiać na ideałach swojego ciała, taka klepsydra + 😀 coś pięknego! Uważam, że to jest ideał i kobiecość!

56 minut temu, Michał55 napisał:

dla równowagi wyszukaj ddt60 jakąś swobodną i bezpruderyjną "B"-tkę.

Ciekawie też prezentuje się nieduży biust z dużymi i ciemnymi plackami wokół sutek.

sam wybierz

https://f7x2s6k4.ssl.hwcdn.net/five-nude-beach-girls/1.jpg

ale rozumiem, że chodzi ci o duże i ciemne otoczki - jeśli chodzi o rasę białą to takie zazwyczaj mają kobiety ciężarne albo karmiące

https://thumb-p7.xhcdn.com/a/yjl4d9Wapup79P74XglBiA/000/470/089/097_1000.jpg

15 godzin temu, cavaliere napisał:

Są może jakieś Panie z dużym biustem? 

Są w większości zajęte😉

4 minuty temu, ONA83 napisał:

Są w większości zajęte😉

jasne, że tak. Duży biust pokochali już inni , którzy stali się mężami lub stałymi partnerami

10 godzin temu, cavaliere napisał:

Jeszcze jakieś Panie są? 😀

są.... faceci podszywający się pod panie bo w realnym życiu nikt ich nie zauważa więc w ten sposób chociaż przyciągną czyjąś atencję 😄

jeżdżąc po wielkim mieście przez lata wywnioskowałem jedną rzecz-kobiety z duzym biustem zawsze były obstawione. nawet jak miały sporą nadwage. natomiast te z małym miały róznie.

Z dużym biustem pisze i flirtuje się jakoś inaczej? Tak czysto orientacyjnie pytam .)

2 minuty temu, marawstala napisał:

Z dużym biustem pisze i flirtuje się jakoś inaczej? Tak czysto orientacyjnie pytam .)

pisze nie ale jeśli mężczyzna ma takie preferencje, że określone kształty, figura, sposób poruszania ekscytuje go bardziej to flirtuje się chętniej - przynajmniej na początku, kiedy ten pierwszy efekt wizualny ma znaczenie . Potem może to mieć już mniejsze znaczenie.

6 minut temu, ddt60 napisał:

pisze nie ale jeśli mężczyzna ma takie preferencje, że określone kształty, figura, sposób poruszania ekscytuje go bardziej to flirtuje się chętniej - przynajmniej na początku, kiedy ten pierwszy efekt wizualny ma znaczenie . Potem może to mieć już mniejsze znaczenie.

Jasne ja to wszystko rozumiem... na żywo może go ciągnąć do określonego typu, ale tutaj chodzi chyba o pisanie (?) A styl pisania nie ma przełożenia na wielkość biustu i odwrotnie : )

Ok. na wyobraźnię bardziej działa : )

4 minuty temu, Piotr 12345 napisał:

Maro. Jesteś już chyba za dużą dziewczynką, żeby wierzyć w "chyba pisanie". Zapewne chodzi też o zdjęcia.  Wiesz chyba jak to działa.  Od słowa do słowa, trochę śmiechu, trochę powagi, nieco dwuznaczności  i kolega przejedzie do  "pokaż" 😉

A więc tak to działa : ) 

7 godzin temu, ddt60 napisał:

tam ma D+++ i jest elegancka ... dla Ciebie pewnie ideał

Niezła jest 👍👍

Chyba naturalne

6 godzin temu, ddt60 napisał:

sam wybierz

Jak dla mnie to ta w środku 😉

58 minut temu, 90%cacao napisał:

już biegnę

i piszu piszu 

piszu

🤣

No proszę.... Jedna się znalazła 😁😉

3 minuty temu, 90%cacao napisał:

Ale ja tylko na chwilę.

Juz uciekam 🏃‍♀️

Przede mną nie uciekniesz 😉 Cały czas Cię widzę...i patrzę...patrzę...bo jest na co 😁😁 😉

3 minuty temu, witek napisał:

cholera nie ten temat

Myślę,że właśnie ten 😉 😄 

Dnia 5.05.2021 o 00:55, PrawiczekPzn napisał:

ja szukałem desek i małych, i bez powodzenia....
Same duże (C+↑→) uśmiechają się do mnie...

taki świat heteryków....

Ja jestem deska 😟