TwojaMuuza 875 Napisano Maj 25, 2021 Wyleczyłam wszystkie ostatnio i mam spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 25, 2021 5 minut temu, duży ogórek napisał: Humor poprawiasz tą dolną też Jaką dolną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 25, 2021 13 minut temu, duży ogórek napisał: dolną dziórkę , wszystkie dziórki Tam zębów nie mam , szczerbata;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikaciechan 0 Napisano Czerwiec 23, 2021 Ja zazwyczaj nie musze chodzic do dentysty bo nie mam żadych problemów raz na pare lat aż w końcu niestety musiałam robić implant, straciłam ząb przy wypadku na kitesurfingu, ironia losu, bo miałam odpocząć :p zrobiłam w Villa Nova Dental Clinic w Warszawie, nie widać różnicy wśród naturalnych zębów na szczeście ale stresu miałam co nie miara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zet 25 Napisano Czerwiec 23, 2021 Dnia 24.05.2021 o 21:48, E.. napisał: TRZEBA Leczę ludziom zęby w każdy weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach