Madziac 211 Napisano Grudzień 9, 2021 Dziewczyny trzymajcie kciuki indukcja dzień drugi ale oxy jak na razie na mnie nie działa 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadzieja1993 187 Napisano Grudzień 9, 2021 15 minut temu, Madziac napisał: Dziewczyny trzymajcie kciuki indukcja dzień drugi ale oxy jak na razie na mnie nie działa Na mnie tez nie działało, skonczylo sie na przebiciu wód, tez nie pomoglo, wkoncu cc. Trzymam kciuki,juz blisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziac 211 Napisano Grudzień 9, 2021 3 godziny temu, Nadzieja1993 napisał: Na mnie tez nie działało, skonczylo sie na przebiciu wód, tez nie pomoglo, wkoncu cc. Trzymam kciuki,juz blisko. Przebite już i czekamy na skurcze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadzieja1993 187 Napisano Grudzień 9, 2021 1 godzinę temu, Madziac napisał: Przebite już i czekamy na skurcze Moj mial noge owinięte pempowina i juz tętno zanikalo. Daj znac później i duze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Grudzień 9, 2021 2 godziny temu, Madziac napisał: Przebite już i czekamy na skurcze Trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Grudzień 9, 2021 Za wszystkie dziewczyny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Grudzień 9, 2021 8 godzin temu, Madziac napisał: Czekamy z niecierpliwością na wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Grudzień 10, 2021 Jak długo ovitrelle utrzymuje się w organiźmie. Zastrzyk robiłam sobie w niedzielę wieczorem, całą zawartość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Grudzień 10, 2021 41 minut temu, kaja356 napisał: Jak długo ovitrelle utrzymuje się w organiźmie. Zastrzyk robiłam sobie w niedzielę wieczorem, całą zawartość. Pytam bo od dwóch dni mdli mnie z rana , mam 18 dc. Wydaje mi się że to zawartość HCG z ovitrelle jest tego przyczyną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Grudzień 10, 2021 1 godzinę temu, kaja356 napisał: Jak długo ovitrelle utrzymuje się w organiźmie. Zastrzyk robiłam sobie w niedzielę wieczorem, całą zawartość. Z tego co pamiętam do 10 dni. Sprawdź w ulotce tam jest informacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziac 211 Napisano Grudzień 10, 2021 (edytowany) 14 godzin temu, AsiaWin napisał: Czekamy z niecierpliwością na wiadomości Już jesteśmy rozpakowane oxy znowu nic nie dało i po całym wczorajszym dniu męczarni w końcu szybkie cc o 22 i jesteśmy mała waży 3160 i mierzy 53cm jak na razie spokojniutka je i śpi Edytowano Grudzień 10, 2021 przez Madziac 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Grudzień 10, 2021 36 minut temu, Madziac napisał: Już jesteśmy rozpakowane oxy znowu nic nie dało i po całym wczorajszym dniu męczarni w końcu szybkie cc o 22 i jesteśmy mała waży 3160 i mierzy 53cm jak na razie spokojniutka je i śpi Moje gratulacje! Dużo zdrówka dla Was 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Grudzień 10, 2021 2 godziny temu, Madziac napisał: Już jesteśmy rozpakowane oxy znowu nic nie dało i po całym wczorajszym dniu męczarni w końcu szybkie cc o 22 i jesteśmy mała waży 3160 i mierzy 53cm jak na razie spokojniutka je i śpi 🥳🥳🥳🥳 Gratulacje i dużo zdrówka dla Was odpoczywaj i się nie przeciążaj po tym cc zeby do domu wrócić w pełni sił 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Grudzień 10, 2021 2 godziny temu, Madziac napisał: Już jesteśmy rozpakowane oxy znowu nic nie dało i po całym wczorajszym dniu męczarni w końcu szybkie cc o 22 i jesteśmy mała waży 3160 i mierzy 53cm jak na razie spokojniutka je i śpi Madziac gratulacje🥳 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rapita 356 Napisano Grudzień 10, 2021 4 godziny temu, Madziac napisał: Już jesteśmy rozpakowane oxy znowu nic nie dało i po całym wczorajszym dniu męczarni w końcu szybkie cc o 22 i jesteśmy mała waży 3160 i mierzy 53cm jak na razie spokojniutka je i śpi Gratulacje dużo zdrówka dla Was 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Grudzień 10, 2021 4 godziny temu, Madziac napisał: Już jesteśmy rozpakowane oxy znowu nic nie dało i po całym wczorajszym dniu męczarni w końcu szybkie cc o 22 i jesteśmy mała waży 3160 i mierzy 53cm jak na razie spokojniutka je i śpi Gratulacje , ucałuj małą 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Grudzień 10, 2021 5 godzin temu, Madziac napisał: Już jesteśmy rozpakowane oxy znowu nic nie dało i po całym wczorajszym dniu męczarni w końcu szybkie cc o 22 i jesteśmy mała waży 3160 i mierzy 53cm jak na razie spokojniutka je i śpi Gratulacje ❤ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Grudzień 10, 2021 No Dziewczyny kiedy jakieś transfery? Naszymi porodami tu trochę szczęścia na pewno wnioslyśmy! Idealny czas żeby transferować czy testować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Grudzień 10, 2021 6 minut temu, Luna_ napisał: No Dziewczyny kiedy jakieś transfery? Naszymi porodami tu trochę szczęścia na pewno wnioslyśmy! Idealny czas żeby transferować czy testować U mnie w styczniu transfer mam nadzieję.vw pon będę wiedziała 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Grudzień 11, 2021 14 godzin temu, Luna_ napisał: No Dziewczyny kiedy jakieś transfery? Naszymi porodami tu trochę szczęścia na pewno wnioslyśmy! Idealny czas żeby transferować czy testować Olika ma planowany teansfer na grudzień, przed świętami Ja pewnie dopiero najwcześniej w lutym 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JusynaKP 97 Napisano Grudzień 11, 2021 Ja również w styczniu bo w grudniu test beready 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwia_wawa 49 Napisano Grudzień 11, 2021 Dnia 10.12.2021 o 20:37, Luna_ napisał: No Dziewczyny kiedy jakieś transfery? Naszymi porodami tu trochę szczęścia na pewno wnioslyśmy! Idealny czas żeby transferować czy testować Ja też wracam do gry w styczniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwia_wawa 49 Napisano Grudzień 11, 2021 Dnia 10.12.2021 o 12:35, Madziac napisał: Już jesteśmy rozpakowane oxy znowu nic nie dało i po całym wczorajszym dniu męczarni w końcu szybkie cc o 22 i jesteśmy mała waży 3160 i mierzy 53cm jak na razie spokojniutka je i śpi Super! Uściski dla Was! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Grudzień 11, 2021 6 godzin temu, Olika napisał: Tak ja wstępnie 23go grudnia , a teraz w poniedziałek mam wizytę u lekarza wiec zobaczymy co tam powie po usg :)) Oby to był prezent na święta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Grudzień 12, 2021 Dnia 10.12.2021 o 20:37, Luna_ napisał: No Dziewczyny kiedy jakieś transfery? Naszymi porodami tu trochę szczęścia na pewno wnioslyśmy! Idealny czas żeby transferować czy testować Ja czekam na @ cos sie spóźnia po odstawieniu lekówchyba na święta nie zdążę bo jeszcze jej nie widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dreamscometrue 506 Napisano Grudzień 12, 2021 Powodzenia dziewczyny i gratulacje dla rozpakowanych życzy ząbkujący 4,5 miesięczny Piotrek 🥴🥰 5 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Grudzień 12, 2021 44 minuty temu, Dreamscometrue napisał: Powodzenia dziewczyny i gratulacje dla rozpakowanych życzy ząbkujący 4,5 miesięczny Piotrek 🥴🥰 Pozdrów i ucałuj Piotrka od wszystkich cioć🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Grudzień 12, 2021 14 minut temu, Olika napisał: Właśnie się zastanawiam , bo skoro 23go wstępnie transfer to pewnie beta byłaby do zrobienia 3go stycznia ? Tak, najczęściej zalecają wykonanie bety po 10 dpt. Wszystko też zależy ilu dniową blastocystę będziesz mieć podaną. Z tego co pamiętam to witryfikacja była standardowo w 5/6 dobie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Grudzień 12, 2021 1 godzinę temu, Olika napisał: Właśnie się zastanawiam , bo skoro 23go wstępnie transfer to pewnie beta byłaby do zrobienia 3go stycznia ? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marza 72 Napisano Grudzień 12, 2021 Ja też się przygotowuje do transferu. W piątek podgląd endometrium i wyznaczenie terminu. 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach