Klara tarkowska 0 Napisano Grudzień 3, 2021 Szczerze ? mozexie nazwać to użalaniem się. nikt we mnie nie wierzy wiedza ze mam dobre serce wiec każdy to wykorzystuje . Słyszałam pare raze w życiu ze jestem wyjątkowa i zastanawiam skoro taka jesyem to czemu nikt tego nie docenia . Nie mam siły szczerze mowiax chodxic do szkoły rozmawiać z ludźmi którzy robią mi przykrość komentując mój charakter wygląd (mimo ze jestem pojąć atrakcyjna dziesvgeb ) nie mam ochoty rozmawiać z rodzicami . NII KOMU NIE UFAM a potrzebuje . Dziewczyna której zaufałam oszukała mnie i do teraz ma do mnie dziwne zaczepki niemile nie potrafię niereagowac a nie chce się kłócić. ps mam 17 lat warto wierzyc w siebie w siebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Grudzień 27, 2021 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna.nowak 104 Napisano Grudzień 28, 2021 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Grudzień 28, 2021 Dnia 3.12.2021 o 13:12, Klara tarkowska napisał: Szczerze ? mozexie nazwać to użalaniem się. nikt we mnie nie wierzy wiedza ze mam dobre serce wiec każdy to wykorzystuje . Słyszałam pare raze w życiu ze jestem wyjątkowa i zastanawiam skoro taka jesyem to czemu nikt tego nie docenia . Nie mam siły szczerze mowiax chodxic do szkoły rozmawiać z ludźmi którzy robią mi przykrość komentując mój charakter wygląd (mimo ze jestem pojąć atrakcyjna dziesvgeb ) nie mam ochoty rozmawiać z rodzicami . NII KOMU NIE UFAM a potrzebuje . Dziewczyna której zaufałam oszukała mnie i do teraz ma do mnie dziwne zaczepki niemile nie potrafię niereagowac a nie chce się kłócić. ps mam 17 lat warto wierzyc w siebie w siebie ? Na twoim miejscu skupiłaby się na tym, aby się nauczyć jak to jest mieć wyj****bane. Zawsze znajdzie się ktoś, kto lubi dosrać...Trzeba to po prostu zlewać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach